Ruletă online pe bani reali - vezi cum și unde poți juca jocuri de ruletă pe internet!

Vrei să joci la ruletă online pe bani reali? Atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi prezenta un ghid scurt în care îți voi arăta cum poți face asta, și îți voi enumera cazinourile recomandate pentru jocuri de ruletă pe internet.

Joacă la ruletă online la cazinoul recomandat de PariuriX!

 

CUM JOC LA RULETĂ ONLINE PE BANI REALI?

  1. Alegi cazinoul la care să joci. În primul rând trebuie să alegi un cazino pe internet la care să joci. În cazul în care nu prea ai avut treabă până acum cu jocurile de noroc online și nu știi mai nimic despre legislația actuală, atunci este important să afli că te poți juca legal doar la operatori licențiați ONJN. Poți găsi lista actualizată AICI. În cazul în care optezi pentru un operator care nu se află pe această listă, riști o amendă cuprinsă între 5,000RON și 10,000RON! Teoretic nu ar trebui să poți accesa astfel de site-uri, dar este mai bine să fii precaut. Mai jos poți vedea o listă cu cazinourile recomandate pentru ruletă online, ca să nu îți bați prea tare capul cu acest subiect. 

  2. Deschizi un cont și efectuezi un depozit. După ce ai ales un cazino, trebuie să te înregistrezi. Acest lucru se face completând un formular - este intuitiv, nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap, dar dacă întâmpini dificultăți, atunci poți accesa ACEST GHID. Apoi efectuezi un depozit; cazinourile recomandate de noi oferă nenumărate de metode de plată dintre care poți alege. În fruntea listei se află desigur cardul de credit / debit, dar dacă nu ai un card sau nu vrei să îl utilizezi pentru jocuri de noroc, poți efectua depuneri și prin alte metode precum Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, iar în unele cazuri chiar direct din locații stradale.Depunerile încep de obicei de la 20 - 50RON, în funcție de cazino, deci nu îți trebuie prea mulți bani. Află mai multe!

  3. Verifici identitatea contului. Procesul de verificare KYC este obligatoriu prin lege, deci trebuie să trimiți câteva documente cu care să îți confirmi identitatea în maximum 30 de zile de la înregistrare. Detalii complete poți găsi AICI.

  4. Începi să te joci la ruletă online. Cazinourile online oferă de regulă două tipuri de ruletă în funcție de modul în care au loc jocurile : ruletă live, unde sesiunile au loc într-un cazino real cu dealer live și sunt filmate cu un webcam, și jocuri simulate de calculator. Noi recomandăm prima categorie, fiindcă astfel poți simți la maxim adrenalina jocurilor de cazino, plus că știi că ești 100% la mâna destinului.

  5. Retragi eventualele câștiguri. Odată ce ai contul verificat și ai câștigat bani la ruletă online, poți retrage câștigurile prin aceeași metodă prin care ai depus.

PariuriX recomandă jucatul responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino. Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!

 

CAZINOURI RECOMANDATE PENTRU RULETĂ PE BANI REALI

PariuriX recomandă în mod deosebit următoarele 4 cazinouri deoarece suntem de părere că acestea oferă per total cele mai bune servicii : site stabil și rapid, multe metode de plată, gamă largă de jocuri și servicii, staff serios, multe promoții și oferte atractive, platformă performantă pentru mobil etc.

  • Operator 1 (L1160657W000330) - Sunt oferite 5 jocuri de ruletă, printre care și ruletă cu dealer live (miză minimă 5RON), dar și ruletă automată live (miză minimă 0.50RON). Acesta este operatorul la care joacă cei mai mulți români, motivele principale fiind reprezentate de seriozitatea staff-ului și de faptul că nu există vreun capitol la care site-ul să stea prost.

  • Operator 2 (L1160651W000195) - Oferă mai multe tipuri de ruletă, dar atracția principală este reprezentată de ruleta live proprie unde dealerii vorbesc în limba română, iar jocurile au loc în în Grand Casino Marriott. Aici miza minimă este de doar 1RON, cea mai mică din România la ruletă live, iar zilnic între orele 00:30 și 02:30 poți urmări jocurile tale în direct pe B1 TV! Află mai multe!

  • Operator 3 (L1160656W000327) - În fiecare zi de duminică poți beneficia de cashback de 25% la jocurile de ruletă live, fără ca respectivii bani să fie supuși vreunei condiții de rulaj. Astfel îți poți reduce pierderile atunci când norocul nu îți surâde.

  • Operator 4 (L1170664W000663) - nu are un cazino live, însă recomand acest site în special celor care vor să joace și la pariuri sportive, pe lângă jocuri de cazino.

 

Jocuri de ruletă online pe bani reali la cazinourile licențiate

Joacă la ruletă online la cazinoul recomandat de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!