1. Home »
  2. Ruleta »
  3. Dispozitivul care te ajută să câștigi la ruletă

Dispozitivul care te ajută să câștigi la ruletă

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-20 11:22:00

image Dispozitivul care te ajută să câștigi la ruletă

Află tot ce trebuie să știi despre ”dispozitivul minune” care poate ajuta jucătorii să câștige la ruletă! Fără îndoială jocul de ruletă este unul din cele mai populare jocuri de cazino din lume. Practic nu există cazino care să nu ofere măcar o ruletă automată. Dar ca la orice joc de noroc, el este conceput în așa fel încât casa să câștige întotdeauna. Dar cum ari fi dacă ar exista o metodă sigură pentru a întoarce cotele în favoarea jucătorilor?

Deschide un cont la acest cazino online! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit! 

Câștig sigur la ruletă cu un dispozitiv ”minune”

Cei de la playtech.ro ne anunță că un matematician pe numele său de J. Doyne Farmer a construit prin anii ’70 o mașinărie celebră care îl ajuta să câștige constant la ruletă, astfel încât el a fost interzis în toate cazinourile din Nevada. Richard Muller, un profesor de fizică la Universitatea California din Berkeley, a recunoscut de curând că această poveste este cât se poate de adevărată, el explicând și modul în care funcționa această mașină.

Pariurile la ruletă sunt plasate după ce aceasta începe să se învârtă iar bila este aruncată. Informațiile disponibile sunt suficiente pentru ca respectivul dispozitiv să poată depista unde pică bila. El nu are cum să depisteze exact numărul în dreptul căruia se va opri această bilă, dar poate să indice jumătatea pe care va pica cu o acuratețe destul de ridicată.

Dar cum se putea folosi aparatul ținând cont că nu ai voie cu așa ceva în cazinouri? Acesta era amplasat în buzunar și era atașat unui comutator aflat la degetele de la picioare ale jucătorului. Acesta trebuia să atingă comutatorul atunci când bila pica pe ruletă, dar și de fiecare dată când bila efectua un cerc complet. Un computer de buzunar calcula șanele jucătorului.

Chiar și așa, se pare că nimeni nu a mai reușit să reproducă acel aparat și să îl mai folosească cu succes la o sală de jocuri, sau cel puțin nu există informații despre așa ceva. Tu ce crezi, este povestea aceasta adevărată sau este o simplă invenție? Eu mă gândesc că dacă s-a putut inventa așa ceva acum 40 de ani, ar trebui să se poată și acum, nu?

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX