5 aspecte de care sa ții cont pentru a îți crește șansele de câștig la ruletă online!

Joacă ruletă online ca la carte urmând sfaturile pariurix.com. În jocul de ruletă nu ai cum să influențezi în vreun fel rezultatul fiecărei rotiri, iar din acest punct de vedere norocul joacă cel mai important rol, însă cu mici ajustări în jocul tău, precum tipul pariurilor plasate sau implementarea unui sistem de mizare, îți poți crește eficiența. În rubrica Casino Online a site-ului vei găsi detalii despre orice aspect al jocului de ruletă online, însă dacă ești în căutarea unui punct de pornire, iată cinci sfaturi care pot face diferența atunci când joci ruletă.

Joacă acum la ruletă online la cazinoul recomandat de PariuriX!

 

1. Învață regulile și modul în care sunt dispuse numerele pe ruletă

Valabil pentru orice joc de cazinou și nu numai, deoarece fără să cunoști regulile nu vei avea nicio șansă să câștigi. Vedem prea des jucători care se așază la masa de joc și plasează pariuri haotic, după care se miră că un au câștigat.  E posibil să și câștige, însă "minunea" nu are cum să dureze mai mult.

Învăța deci regulile și cotele pentru fiecare pariu, mai ales că vorbim despre unul dintre cele mai simple jocuri din cazinou, motiv pentru care a și devenit atât de cunoscut.

La fel de important este să cunoști layout-ul ruletei, adică modul în care sunt dispuse numerele pe roată, dar și în zona în care se plasează pariurile. Astfel îți vei ușura deciziile și vei reduce timpul pierdut plasând pariuri, ceea ce poate fi un aspect important în condițiile în care timpul dintre două rotiri nu este foarte mare. Dacă nu cunoști bine modul în care sunt dispuse numerele pe roată riști să rămâi descoperit pe anumite zone pe care voiai să plasezi pariuri și să descoperi acest lucru abia după ce bila pică în zona respectivă și pierzi toată suma mizată.


2. Joacă numai Ruleta Europeană

Odată ce ai învățat regulile jocului, vei descoperi că există mai multe versiuni de ruletă, fiecare având specificul ei. Dintre toate variantele, cea mai avantajoasă pentru jucător este Ruleta Europeana, în care casa are un avantaj de doar 2,63%, față de 5,26% la ruleta americană. Cum recunoști Ruleta Europeană? Este cea care are un singur 0, ceea ce înseamnă că ai 37 de numere pe care poți plasa pariuri.

 

3. Plasează pariuri în special pe "exterior"

După ce te vei pune la curent cu regulile jocului vei descoperi și că pariurile sunt împărțite în două categorii "exterioare" și "interioare", termenii fiind legați de locul unde sunt plasate opțiunile de pariere pe masa de joc. Pariurile "interioare" cuprind mizele pe numere, fie că vorbim de pariu direct pe număr, split (pe două numere), corner (pe patru numere) sau street (pe trei numere). Aceste pariuri au cele mai mari cote și prin urmare și cele mai mici șanse de reușită. De cealaltă parte, pariurile exterioare sunt cele în care jetoatene sunt plasate în afara zonei de numere, în general pe marginea mesei și cuprind pariuri ce plătesc 1 la 1 sau 2 la 1 (roșu/negru, pare/impare, mici/mari, etc), deci prin care îți poți dubla sau tripla miza.

Nu trebuie să ai cunoștințe avansate de matematică să-ți dai seama că pariurile exterioare sunt cele care îți oferă cele mai mari șanse de câștig. Este fantastic să plasezi un pariu pe un număr și să câștigi de 36 de ori suma mizată, însă obiectiv vorbind acest lucru se va întâmpla rar sau foarte rar și mult mai des vei pierde banii folosind această strategie. Mult mai eficient este să alegi pariuri cu șanse mari de reușită precum roșie/neagră sau pare/impare.

IATĂ LISTA CAZINOURILOR RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

 

4. Folosește un sistem de pariere potrivit

Iar pentru a profita cel mai bine de aceste tipuri de pariuri e recomandat să alegi și un sistem de pariere care te va ajuta să profiți cât mai bine de seriile câștigătoare sau să-ți limitezi pierderile atunci când norocul nu-ți surâde. Sistemele de pariere nu influențează în niciun fel rezultatul fiecărei rotiri, însă reprezintă o bună metodă de a-ți gestiona eficient bugetul. Aproape toate strategiile presupun o progresie pozitivă (în care crești miza) sau negativă (în care scazi miza) și tu îl poți alege cel care ți se potrivește cel mai bine și pe care îl poți aplica cât mai mult timp luând în considerare bugetul disponibil.

5. Nu plăti pentru sfaturi sau sisteme de pariere care îți "garantează" succesul

Ține minte că nimeni nu îți poate garanta succesul când joci ruleta și că dacă ar fi existat o metodă sigură prin casa să fie învinsă, acest joc ar fi dispărut din oferta cazinourilor. Realitatea este că ruleta aduce un avantaj clar casei și pe termen lung nu ai cum să ieși în câștig. Deci nu te lăsa păcălit de cei care promit să-ți vândă un sistem infailibil. Nu există așa ceva, iar cele mai bune sisteme sunt disponibile gratis, fiind folosite de ani de zile de jucători de pretutindeni.

În final, cel mai bun sfat pe care ți-l putem oferi este să privești ruleta online și jocurile de cazinou în general ca pe un hobby și nu ca pe o "profesie" din care să scoți bani. Cu puțină organizare poți avea parte și de sesiuni foarte profitabile, însă pe termen lung va fi greu să rămâi în avantaj. Astfel, de fiecare dată când vei câștiga serios jucând ruletă, bucură-te pe cât posibil de câștiguri și încearcă să nu le reinvestești în același joc.

Aici găsești un ghid complet de pariere la ruleta online, iar în rubrica Cazino Online a site-ului vei găsi constant sfaturi și strategi pentru a deveni mai eficient la acest joc.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!