Jocuri Remi / Rummy Online

28,2k 5

Descarca RemiRoyal un program in limba romana pentru jocul de remi (rummy) pe internet  si joaca remi online gratis sau pe bani.  Accesati ghidul nostru  Ghid remi pe internet  pentru a vedea cum se instaleaza si cum se deschide un cont gratuit pentru folosirea programului. Pentru descarcarea programului de remi RemiRoyal dati click pe imaginea care scrie Joaca GRATIS / Apasa Aici.

Deschide cont și joacă în cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv de bun venit!

remi online / rummy online

Remi (rummy) online a devenit foarte popular pe internet in ultimii ani deoarece ofera jucatorilor o noua experienta a jocului si este unul dintre cele mai placute moduri de a petrece timpul liber online. Cu ajutorul acestui program puteti juca jocul preferat de remi cu persoane din intreaga lume sau doar cu prietenii si familia. Programul va ofera posibilitatea sa jucati atat gratis cat si pe bani alegerea va apartine. Jocul este cunoscut sub mai multe denumiri  cum ar fi :remi, rummy , rummi , remy, rumi si probabil alte inca cateva denumiri dar in Romania denumirea cea mai populara este remi, iar in strainatate  se  foloseste cuvantul in limba engleza rummy.

Programul va ofera posibilitatea sa jucati cele mai popualre jocuri de remi : remi traditional, gin, oklahoma gin, kalooki 40, kalooki 51. Varianta jocului romanesc fiind kalooki 51 si poate fi jucata cu piese sau carti. La instalarea programului aveti posibilitatea sa alegeti daca doriti sa folositi piese sau carti de joc, am explicat si acest lucru si in ghidul nostru de descarcare si instalare a jocului. Daca nu stiti sa jucati nici una dintre aceste variante de joc nu este nicio problema rummyroyal.com are pentru pentru voi cateva tutoriale interactive care va vor invata sa jucati urmatoarele varinate de remi in cateva minute :

  • Tutorial Remi Traditional
  • Turorial Gin
  • Tutorial Oklahoma Gin
  • Tutorial Kalooki 40
  • Tutorial Kalooki 51

Deschide cont și joacă în cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv de bun venit!

Discutii