Unde jucăm remi online gratis sau pe bani reali în 2019?

Deși vorbim de un joc cu o vechime mare în spate, jocul de remi (sau rummy în engleză) rămâne unul dintre cele mai importante jocuri de socializare sau jocuri pe tablă (board games) din lume. Acesta și-a făcut în ultimii ani loc și în cazinourile online din întreaga lume, așa că mulți mă întreabă unde se pot juca remi online gratis sau pe bani reali în România în 2018.


Remi online gratis – etalat, pe tablă și fără înregistrare

Sunt câteva site-uri de profil din România care oferă posibilitatea de a juca remi online gratis, fără depunere. Acestea oferă atât jocuri single player, în compania calculatorului, cât și multiplayer, în compania altor jucători reali ca și tine. Pe unele te poți juca fără înregistrare, în timp ce la altele va trebui să îți deschizi un cont. Singura problemă este că aceste jocuri sunt strict de distracție, astfel încât nu ai posibilitatea de a te juca pe bani reali.

Nu îți voi da exemple de astfel de site-uri, însă le poți găsi foarte ușor dând o simplă căutate pe google după termeni precum ”remi online gratis”, ”remi online gratis pe tablă”, ”remi online gratis etalat” sau ”joc remi online gratis fără cont”.

 

Putem juca remi online pe bani reali reali în 2018?

În ceea ce privește jocurile de remi online pe bani reali există o problemă. La nivel mondial sunt cazinouri pe internet care oferă atât sloturi video cu jocuri de remi, cât și camere multiplayer unde te poți juca în compania altor jucători. Din păcate eu nu am găsit aceste opțiuni la nici unul din cazinourile online licențiate și legale în România. Deși majoritatea oferă zeci sau sute de jocuri, jocul de remi nu face parte din oferă.

Există și posibilitatea să îmi fi scăpat mie vreun joc, sau să fie adăugat în viitorul apropiat. Poți căuta în ofertele cazinourilor după termeni precum „remi”, ”rummy”, ”New Canasta”, ”Buraco” sau ”Gin” și să lași un reply mai jos dacă ai găsit vreun joc. Între timp cazinourile legale de la noi din țară te întâmpină cu zeci de sloturi video, dar și cu jocuri de ruletă, blackjack sau video poker.

Deschide cont și joacă-te în cazinoul recomandat de PariuriX cu un pachet atractiv de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!