Cum se joaca New Canasta ?

4,7k 0

Acest joc, New Canasta este o varianta de Hand and Foot Canasta, varianta ce este jucata in multe parti ale Statelor Unite ale Americii precum Oklahoma, Texas, Missouri sau Arkansas. In unele parti, ca Oklahome, aceasta varianta este denumita simplu Canasta, desi Canasta traditionala (clasica sau moderna) este o varianta de remi ce se joaca in echipe si in care fiecare jucator are o singura mana. In New Canasta nu sunt echipe. Multe din variantele de punctare din Canasta sunt aplicate si aici. Acest joc se intinde pe mai multe runde pana cand un jucator ajunge sau depaseste 10.000 puncte.

Joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX!

remi canasta joc

Poate fi jucat de orice numar de jucatori, dar cel mai bine poate fi jucat de 5, 6 sau 7 jucatori folosind mai multe pachete standard de 54 de carti (52 de carti plus 2 jokeri). Pentru fiecare jucator in plus se mai adauga inca un pachet de 54 de carti.

Dealerul initial este ales prin orice metoda, desi ar trebui amintit faptul ca in aceasta varianta nu ai niciun avantaj sau dezavantaj daca esti sau nu dealer

Obiectivul este de a face o combinatie de carti consecutive avand aceeasi culoare (secventa) sau din carti ce au aceeasi cifra (set).

Jocul va fi castigat de jucatorul sau echipa ce va avea cele mai multe puncte la finalul jocului.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi