Cele mai uzuale tipuri de remi

7,9k 0

Descopera cel mai bun program de remi in limba romana ce va permite sa jucati remi online atat gratis cat si pe bani reali cele mai bune jocuri de remi online. RemiRoyal este singurul program de remi in limba romana ce va ofera posibilitatea sa jucati remi online.

Programul poate fi descarcat de pe site-ul oficial. Puteti juca la orice ora in oricare zi, veti gasi mereu jucatori online dornici sa joace remi cu voi. Puteti juca impreuna cu prietenii sau familia sau puteti juca cu jucatori din Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania etc., mai bine spus puteti juca cu jucatori din intreaga lume. Programul este disponibil in 14 limbi printre care si limba romana ceea ce face ca acest program sa fie foarte popular.

Tabla de remi online / rummy online / remy online

Joaca acum remi

RemiRoyal cel mai tare program de rummy va pune la dispozitie mai multe variante ale jocului rummy.

 

Variante de joc disponibile :

Gin Remi 

Joaca gin rummy pe internet  gratis sau pe bani cu jucatori de gin Rummy din intreaga lume. Gin rummy este o varianta foarte cunoscuta a jocului rummy ce poate fi acum jucata online datorita programului RummyRoyal.

Gin Rummy tabla cu jucatori remi online

Kalooki 51 

Kalooki 51 rummy remi online

Kalooki 40 

Joaca Kalooki 40 sau Rummy 40 online, Kalooki 40 este  cel mai popular joc de rummy din Romania si Europa. Cu ajutorul programului RemiRoyal puteti juca toate versiunile populare ale jocului rummy.

Kalooki 40 rummy remi online

Oklahoma Gin 

Oklahoma Gin Rummy remi online
Traditional Remi

Traditional rummy remi remy online

Puteti juca oricare varianta atat gratis cat si pe bani. Pentru fiecare varianta de joc se organizeaza mereu turnee la care participa jucatori din peste 40 de tari. Puteti juca aceste variante ale jocului rummy si unu contra unu. Turneele pot fi gratuite sau pe bani, cele cu participare gratuita fara taxa in bani se numesc turnee freeroll. La turneele freeroll participati gratis si puteti castiga bani daca va clasati pe unul dintre locurile cu premii.