Verificare cont și relații cu clienții Vlad Cazino

Verificare cont și relații cu clienții

În cele ce urmează îți voi arăta cum poți parcurge procesul de verificare KYC la Vlad Cazino, dar și cum poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții în cazul în care te confrunți cu o problemă sau ai nelămuriri.


Cum parcurg procesul de verificare KYC la Vlad Cazino?

 • Vlad Cazino Login – loghează-te pe contul tău de joc sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 • Accesează secțiunea corespunzătoare – intră de pe site în secțiunea ”Contul Meu” – ”Detaliile contului” – ”Verificarea Contului”.
 • Atașează documentul solicitat – aici vei vedea că trebuie să atașezi o copie după un act de identitate. Este acceptată cartea de identitate, pașaportul dar și permisul de conducere (trebuie doar una din ele).
 • Apasă pe butonul ”Continuați” pentru a confirma atașarea unui document eligibil.

 

Informații importante despre procesul de verificare a identității la Vlad Cazino

 • Conform legilor în vigoare, verificarea identității contului la orice operator licențiat ONJN este obligatorie. Acest proces de verificare, cunoscut sub numele de KYC (Know Your Customer), trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului.
 • Cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri.
 • Pentru o verificare de bază nu sunt solicitate și alte documente precum o dovadă a adresei sau a metodei de plată utilizată, dar astfel de documente pot fi solicitate și mai târziu.
 • Dacă efectuezi o depunere utilizând un card de credit / debit după ce ai parcurs procesul de verificare KYC, ți se va solicita separat copia după card înainte de a putea efectua prima retragere pe card. Cardul de credit trebuie semnat pe spate, altfel poza nu va fi acceptată.
 • Este recomandat ca documentele atașatesă fie fotografiate. Este posibil ca la vladcazino.ro să fie acceptate și documente scanate, dar în același timp pot fi și respinse fără prea multe explicații.
 • Sunt acceptate documente care nu depășesc 10MB și sunt trimise în următoarele formate: jpg , jpeg , png , bmp , tiff , doc , docx.
 • Toate cele 4 colțuri ale documentului trebuie cuprinse în poză, altfel poza va fi considerată ca fiind una decupată, deci va fi respinsă.
 • Verificarea identității la Vlad Cazino durează de regulă 3-5 zile lucrătoare.


Cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții Vlad Cazino?

Cea mai bună metodă de contact la Vlad Cazino o reprezintă live chat-ul, acest serviciu fiind disponibil 24 / 7. Dacă un operator român nu este disponibil, atunci vei fi redirecționat către cineva cu care poți vorbi în limba engleză.

Ca alternativă, dacă nu te grăbești, poți trimite un mail la adresa [email protected]. Ia în considerare fapttul că timpul mediu de răspuns pe live chat este de 0 minute și 50 de secunde, iar pe mail este de 6 ore și 15 minute. Din păcate momentan nu este oferit și un număr telefonic de contact.

Pentru a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții Vlad Cazino accesează Contul Meu – Ajutor și Informații – Contactați-ne.

Discutii