Vlad Cazino este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. Acesta își propune să fie primul cazino online 100% românesc, având obiectivul de a deveni un adevărat brand de țară. Dar are el acest potențial? Vom afla din paragrafele următoare, analizând fiecare secțiune a acestuia și discutând plusurile și minusurile oferite. Între timp, puteți verifica și voi cazinoul accesând acest link.


Cine este Vlad Cazino România?

Cazinoul Vlad România a fost lansat la data de 12 februarie 2018 de Kindred Group, aceeași companie care are în portofoliu Unibet.ro, site-ul de pariuri sportive preferat de cei mai mulți români. Deci din start ne putem aștepta la servicii de calitate și la seriozitate din partea staff-ului.

Deși aparțin de aceeași companie și împart aceeași licență (L1160657W000330 valabilă până la 31.08.2026), Unibet.ro și vladcazino.ro vor funcționa complet separat. Deci chiar dacă ești client Unibet, tot va trebui să îți deschizi un cont nou la Vlad Cazino România, și să parcuri procesul de verificare KYC. Pe de altă parte, vei putea încasa și bonusul pentru prima depunere, care este foarte atractiv, așa cum vei putea vedea mai jos.

Acest cazino online a ales să meargă pe un concept inedit, alegând o tematică inspirată din poveștile cu vampiri, adică cel mai popular mit al poporului român! Există și o poveste în spate. Vampirul Vlad, un împătimit al jocurilor, s-a plictisit de viața monotonă de la castelul familiei sale, și a decis să se amestece mai mult printre oameni. Astfel el s-a mutat la un apartament din București și a lansat un cazino online în care jucătorii să aibă parte de o distracție pe cinste în timp ce aleargă după câștiguri consistente. De aceea interfața cazinoului este una inedită, așa cum se poate observa ușor încă de la prima navigare pe site.

Odată cu lansarea Vlad Cazino, Kindred Group urmărește să iși extindă amprenta pe piața din România cu un brand nou, fresh, local, care scoate in evidență umorul tipic românesc. Sperăm ca jucătorii noștri să se bucure din plin de distracția și atmosfera relaxată din acest cazino online.

- Lucian Prisecaru, Romania Country Manager la Kindred Group.

 

Review Vlad Cazino – ce vei găsi în cadrul acestei recenzii?

  • Depuneri și retrageri de bani - îți vom arăta prin ce metode de plată poți efectua plăți, vei vedea care este depozitul și retragerea minimă, dar și ce comisioane sunt percepute. Tot în această secțiune avem și un mic ghid pentru începători în care prezentăm pas cu pas cum se efectuează o depunere sau o retragere de bani.
  • Vlad Cazino Software și jocuri - este destul de mult de discutat aici pentru că Vlad Cazino România stă excelent la acest capitol. Vom vorbi despre jocurile oferite, tehnologiile utilizate de platforma vladcazino.ro,  payout-ul oferit, sloturile video cu jackpot, confidențialitatea și securitatea datelor, și multe altele!
  • Vlad Cazino Live - cui nu îi place adrenalina jocurilor live? Vlad Cazino pune la dispoziția jucătorilor un lobby de blackjack și 4 de ruletă, miza minimă pornind de la doar 0.50RON! Pentru mai multe detalii te invit să accesezi pagina recenziei cazinoului live, sau poți intra pe vladcazino.ro pentru a trece direct la jocurile cu crupier live!
  • Vlad Cazino bonusuri și promoții – acest cazino online vine cu unul dintre cele mai atractive pachete de bun venit disponibile în România la momentul de față : 100% până la 999RON + 30 de rotiri gratuite.Încasează acum bonusul!
  • Disponibilitate mobil – Află dacă poți juca de pe telefon și tabletă la Vlad Cazino, și vezi cum! Testează aplicațiile oferite pentru IOS și Android și descoperă facilitățile oferite.
  • Verificare cont și relații cu clienții – nu în ultimul rând îți vom arăta cum poți parcurge procesul de verificare KYC la Vlad Cazino pentru a nu risca să ai contul suspendat. Îți vom prezenta și metodele de contact disponibile în caz că ai nevoie să iei legătura cu staff-ul acestui cazino online.

Deschide cont și joacă acum la Vlad Cazino! Te așteaptă un bonus de de 100% până la 999RON + 30 rotiri gratuite!

Pariază online la cazinoul online Vlad Cazino

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.