Verificare cont și relații cu clienții PublicWin Casino

Verificare cont și relații cu clienții

În cele ce urmează îți voi arăta cum poți parcurge rapid și fără probleme procesul de verificare KYC, dar și cum poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții în cazul în care te confrunți cu o nelămurire sau problemă tehnică.

Încasează un bonus de 200% până la 2000RON + 500 FREESPINS!

 

PublicWin KYC – ce documente trebuie să trimit și unde?

În prima fază verificarea identității la Public Win este una minimă, fiind solicitată doar o copie după un act de identitate - buletin, pașaport sau permis de conducere. Documentul trebuie uploadat direct de pe site-ul agenției. Intră pe publicwin.ro, loghează-te pe contul tău de pariuri și accesează secțiunea ”Contul meu” - ”Verificare Cont”. Aici vei găsi un formular prin intermediul căruia poți încărca documentul solicitat. Dacă din diferite motive nu poți utiliza acest formular, ai ca alternativă trimiterea documentului pe mail la adresa [email protected]. Nu uita să treci în conținutul mail-ului și numele tău de utilizator.

 

Verificarea identității la Public Win – întrebări comune

  • Cât timp am la dispoziție pentru a îmi verifica identitatea? - Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare indiferent de agenția de pariuri la care joci. În caz contrar contul tău de pariuri va fi închis iar toate fondurile aferente acestuia vor fi virate către bugetul statului fără a mai avea posibilitatea recuperării lor! Ca să nu zici după aia că nu ai știut și că agenția te-a furat!
  • În cât timp este verificat contul PublicWin? - Nu avem informații în acest sens, dar în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare. Dar pentru a nu întâmpina probleme cel mai bine este să trimiți documentul din timp, și să nu lași pe ultimele zile.
  • Ce restricții am cu un cont neverificat? Nu poți efectua depuneri cumulate mai mari de 850RON și nici nu poți solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare KYC!
  • Ce formate sunt acceptate? - Nu este menționat, dar recomand să trimiți documentul într-un format popular (.jpg, .png). Fișierul poate avea o dimensiune maximă de 5MB!
  • Cum ar trebui să fie pozele pentru ca documentele să fie acceptate din prima? - Pozele pot fi atât scanate cât și fotografiate, însă indiferent de varianta aleasă acestea trebuie să fie clare, iar informațiile conținute să fie ușor de citit. În poză trebuie cuprinse toate cele 4 colțuri ale documentului, astfel încât poza să nu pară decupată. De asemenea, nu ai voie să acoperi anumite informații cu excepția celor menționate de agenție (cum ar fi ultimele 3 cifre de pe spatele cardului).
  • Pot fi cerute documente suplimentare? - Dacă depui cu cardul, atunci mai mult ca sigur va trebui să trimiți o copie față-verso a acestuia înainte de a îl putea utiliza pentru retrageri. Staff-ul agenției îți va trimite un mail prin care te va anunța că trebuie să acoperi anumite numere de pe card (îți spun ei care), pentru ca acesta să nu fie expus. Majoritatea celorlalte agenții cer și o dovadă a adresei, dar cei de la PublicWin nu solicită așa ceva, cel puțin nu la început. Însă pe parcurs pot cere și un astfel de document (factură de utilități sau extras de cont bancar pe care să apară numele și adresa ta completă). De asemenea, orice operator are dreptul de a face și alte verificări suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.

Cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții PublicWin?

PublicWin nu stă prea extraordinar pe partea de relații cu clienții, nefiind oferit un serviciu de live chat, și nici un număr de telefon. Dacă intri pe pagina de Contact (accesibilă din partea de jos a site-ului) vei vedea că sunt oferite doar două moduri prin care poți lua legătura cu un operator:

  • prin completarea unui formular de pe site: Va trebui să completezi un formular care să conțină plângerea / solicitarea / întrebarea ta. Aici va trebui să treci și câteva informații personale precum nume, prenume, data nașterii, orașul sau adresa de email.
  • direct pe mail: ca alternativă, poți trimite un mail la adresa [email protected].

Nu este menționat un program de funcționare, dar atâta timp cât contactezi serviciul de relații cu clienții la ore decente în zile lucrătoare, ar trebui să primești un răspuns în maximum câteva ore. Totuși am văzut pe forumul de discuții PariuriX utilizatori care se plângeau că dura și câteva zile până să fie băgați în seamă. 

Dacă ai o întrebare ceva mai generică, atunci poate nu ai nevoie să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții PublicWin. În primul rând poți găsi o secțiune de „Întrebări adresate frecvent (FAQ)” pe pagina de Contact a agenției. Avem și noi o astfel de secțiune pe site-ul PariuriX pe care o poți accesa prin ACEST LINK. De asemenea, te așteptăm pe forumul de discuții PublicWin unde poți posta întrebările sau nelămuririle tale, iar cineva din staff-ul nostru va încerca să te ajute, dacă este posibil. Tot acolo poți posta păreri despre PublicWin dacă ai apucat să testezi serviciile agenției, sau poți citi părerile și impresiile altor jucători.