Trei sloturi Quickspin spectaculoase, cu câștiguri uriașe

557 0

Quickspin e o companie recunoscută pentru sloturile sale de calitate, cu funcții bonus inovative și care pot acorda câștiguri foarte mari.

Înființată în Suedia, în 2011, Quickspin s-a impus rapid în industria jocurilor de noroc în special grație sloturilor video cu o grafică excepțională, Big Bad Wolf și Northern Sky fiind doar două exemple.

Quickspin: calitate, nu cantitate

Spre deosebire de alte companii din domenu, Quickspin nu dispune de un portofoliu de jocuri foarte mare, un semn că suedezii pun accent pe calitate, nu pe cantitate

Quickspin acordă o atenție deosebită detaliilor pentru fiecare joc și e greu să găsești un titlu care să nu exceleze din punct de vedere grafic și al efectelor speciale. Experiența utilizatorului e unică și acesta e doar un bonus pentru că principala atracție a jocurilor Quickspin e reprezentată de câștigurile mari pe care le pot acorda.

Sloturile Quickspin au în general RTP-uri de peste 96% și runde bonus atractive, în care poți câștiga de sute de ori suma mizată.

Sloturi de top de la Quickspin

Așa cum am spus, Quickspin nu are multe jocuri în portofoliu și majoritatea ar merita menționate în acest articol. Am ales însă câteva sloturi pe care le considerăm cu adevărat spectaculoase.

Slotul Joker Strike de la Quickspin

Joker Strike este un slot clasic dar își câștigă locul în această listă grație RTP-ului excepțional, de 98,11%.

Jocul dispune de o funcție specială pe care nu o mai întâlnim la alte sloturi: după fiecare rotire, pe marginea ecranului se va plimba un simbol care atunci când aterizează pe o poziție "aprinsă" sau pe un joker vei primi simboluri suplimentare pentru a realiza câștiguri. Poți să prinzi până la 10 simboluri suplimentare identice și câștigurile vor fi foarte mari în acest caz.

Jocul mai dispune de o funcție specială pentru high-rolleri. Poți miza din start o sumă mare pentru 5 rotiri în care să ai garantat minim un simbol wild pe tabla de joc.

Slotul Big Bad Wolf de la Quickspin

Lansat în 2013, Big Bad Wolf rămâne unul dintre cele mai bune sloturi realizate de Quickspin și e cu adevărat un blockbuster.

Inspirat din povestea celor trei purceluși, slotul Big Bad Wolf dispune de funcții speciale diverse. Fiecare câștig e urmat de o re-rotire gratuită, în care simbolurile câștigătoare sunt "suflate" de pe role de lup, iar în locul lor cad alte simboluri.

Apoi, la fiecare două câștiguri consecutive, unul din cei trei purceluși devine simbol wild. Astfel, dacă prinzi 6 câștiguri consecutive, cei trei purceluși devin toți WILD și premiile curg în cascadă.

Rotirile gratuite funcționează pe același principiu, iar în plus ai parte un nou bonus. Simbolul scatter apare pe ultima rolă, iar la fiecare două simboluri prinse intri într-o nouă rundă, cu rotiri gratuite suplimentare. La ultimul nivel, pe lângă rotirile gratuite, primești și un multiplicator de câștig. Astfel, funcția specială FREE SPINS e extrem de profitabilă în slotul Big Bad Wolf.

Slotul Sticky Bandits de la Quickspin

Un alt joc extrem de interesant de la Quickspin este Sticky Bandits, slot inspirat din vestul sălbatic. Jucătorul e implicat într-un jaf al unui tren și pentru a realiza câștiguri are parte de mai multe funcții speciale.

Simbolurile Massive Wilds se extind peste mai multe simboluri de pe role și țin locul și simbolurilor Bonus.

Rotirile gratuite (Free Spins) vin în slotul Sticky Bandits cu simboluri wild sticky, care rămân active pe role.

Și asta nu e tot: jocul dispune și de o funcție interactivă prin care fiecare câștig te ajută să avansezi și să urci în nivel pentru noi runde bonus, cu rotiri gratuite suplimentare sau multiplicatori.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi