1. Home »
 2. Provideri »
 3. Relax Gaming în România - TOP păcănele disponibile online de la acest provider!

Relax Gaming în România - TOP păcănele disponibile online de la acest provider!

victorpartan
victorpartan

2023-02-28 18:17:44

image Relax Gaming în România - TOP păcănele disponibile online de la acest provider!

Păcănele online sunt făcute ca să te relaxezi. În fond, aceasta funcția principală a oricărui joc de noroc, deci numele providerului pe care ți-l prezentăm în acest articol, Relax Gaming, este cât se poate de potrivit. Vorbim despre unul dintre producătorii importanți de jocuri pentru cazinouri online, care colaborează cu tot mai mulți operatori licențiați de ONJN.

Joacă acum cele mai tari jocuri de păcănele de la  Relax Gaming cu un super bonus de bun venit!

Dacă vrei să iei o pauză de la jocurile clasice cu fructe și șeptari, îți recomandăm să încerci sloturile Relax Gaming, majoritatea venind cu o poveste animată, prezentată în introducere. Grila de joc este integrată în peisajul poveștii. De exemplu, în „Attila the Hun”, fundalul este un câmp de luptă, În „Money Train 3”, grila este montată pe un vagon futuristic. În Iron Bank, este plasată pe strada din fața băncii. ș.a.m.d.

Păcănelele lansate de acest provider au funcții speciale care se pot dovedi foarte profitabile. Dacă nu ești suficient de norocos ca să le declanșezi (fiind sloturi cu volatilitate ridicată, e mai greu să prinzi minim trei Scatters pe ecran), le poți cumpăra, dar să nu te gândești că este o investiție sigură. Așa cum e posibil să obții un câștig frumos în urma unei secvențe bonus, se poate și să nu iei mare lucru. 

PREZENTAREA PROVIDERULUI RELAX GAMING

Compania „Relax Gaming” a fost fondată în 2010 de Patrik Österåker și Jani Tekoniemi, iar în prezent are în portofoliu peste 1000 de jocuri de cazino și o gamă variată de produse proprii, inclusiv Poker și Bingo. De altfel, acest furnizor a realizat platforma de bingo pentru Kindred, în 2015. 

Strategia celor doi cofondatori a vizat extinderea pe piețe reglementate cu produse tot mai performante din punct de vedere grafic. În ianuarie 2012 a fost deschis biroul de la Tallin. Au urmat cele din Malta, Malmo, Belgrad, Gibraltar, Stockholm și Novi Sad. În prezent, furnizorul are relații de colaborare cu peste 100 de operatori, peste 350 de mărci și studiouri. De asemenea, Relax Gaming colaborează cu alți provideri de prestigiu, printre care Big Time Gaming, 4The Player, Synot, Kalamba, Stakelogic, Nolimit City sau Fantasma Games.

Potrivit lui  Jani Tekoniemi, care la bază este dezvoltator de software, un producător se poate impune pe o piață „inundată” de jocuri numai dacă produsul său cumulează două condiții: este de o calitate tehnică înaltă și se diferențiază prin ceva de celelalte. „Degeaba lansezi ceva de calitate, dacă ideea jocului nu este originală”, a spus  Tekoniemi, dezvăluind filosofia Relax Gaming.

Relax Gaming a fost desemnat câștigătorul premiului pentru „Cel mai bun furnizor de conținut de cazinou” la premiile EGR 2021 din februarie, precum și al premiului pentru „Cel mai bun furnizor de software de cazinou” la premiile EGR B2B 2020. Aceste disticții s-au adăugat altora:  EGR Awards 2014 și 2015 pentru „Innovation in Poker”, Supplier of the Year la GIA Awards în 2017, Mobile Poker Product la EGR Awards 2019.

În anul 2021, compania a fost achiziționată de către Kindred Group pentru suma de 295 milioane de Euro. Printre licențele deținute de Relax Gaming se numără și cea emisă de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc din România.

CE PĂCĂNELE MARCA RELAX GAMING SUNT DISPONIBILE ÎN ROMÂNIA ȘI UNDE LE POȚI JUCA?

Jocurile Relax Gaming se regăsesc în ofertele mai multor cazinouri online de top de pe piața românească, precum Betano, Unibet, Vlad Cazino, Maxbet, Netbet și Mr. Bit. Lista jocurilor furnizate de acest producător este lungă și îți recomandăm să încerci cât mai multe dintre ele. Mai jos ai trei sloturi care ne-au plăcut foarte mult.

Temple Tumble Megaways

 • Grila este structurată pe 6 role și 6 rânduri;
 • Jocul beneficiază de mod colapsabil (blocurile de piatră pe care sunt simboluri ce formează câștig se sparg și în locul lor cad altele. Astfel, poți avea parte de mai multe câștiguri în aceeași rundă);
 • Pe grilă apar și blocuri de piatră speciale, care conțin multiplicatori până la x3 sau care aduc rotiri suplimentare. Simbolurile speciale mixte combină multiplicatorii cu rotirile suplimentare;
 • Pictogtama care îl reprezintă pe explorator este simbol Wild;
 • Este suficient ca simbolurile de același fel se se afle pe minim trei coloane adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta.

Money Train 2

 • Payout-ul este de 94,23%, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că rotirile care aduc câștiguri semnificative sunt mai rare;
 • Sunt 40 de linii de plată, care se formează pe 5 role și 4 rânduri;
 • Cinci simboluri Necromant pe o linie de plată aduc de 20x miza;
 • Când pe role se opresc două simboluri Bonus, se inițiază un Respin. Dacă obții trei simboluri Bonus, se declanșează funcția Money Cart, care constă în trei rotiri gratuite care se resetează de fiecare dată când pe ecran se oprește un simbol nou.

Acest joc de sloturi online poate fi găsit și în oferta Casino Million!

Tiger Kingdom

 • Payout-ul este de 96,23%, adică este unul mediu spre ridicat pentru păcănelele online;
 • Respin-urile vin cu simboluri multiplicatoare (de la x2 la x4) și cu până la două simboluri Extra Row, care adaugă un rând suplimentar grilei, deci mărește șansele de câștig;
 • Minim trei pictograme reprezentând urma tigrului declanșează funcția bonus, în care simbolurile bonus colectate se transformă în simboluri monedă. Alte simboluri speciale sunt „Colector”, „Payer” și „Sniper”, toate ajutând la obținerea unor câștiguri mai mari.
 • În runda bonus poți ajunge la un câștig total de până la 20.000x miza

CE CARACTERISTICI AU JOCURILE PROVIDERULUI RELAX GAMING?

În primul rând, la sloturile lansate de acest furnizor se remarcă numărul mare de linii de plată. Nu este doar cazul jocurilor Megaways, produse sub licența Big Time Gaming. 

Majoritatea sloturilor are simbol Wild, care poate fi de mai tipuri. Poți beneficia și de Walking Wilds, care translatează rolă cu rolă până ies din ecran, apoi se trage linie pentru a vedea care este câștigul total. De asemenea, cele mai multe păcănele Relax Gaming au simbol Bonus sau Scatter, care inițiază secvențe speciale în care poți colecta simboluri cash sau poți obține multiplicatori tot mai mari.
 
La acest capitol trebuie să menționăm și caracteristica Respin, una importantă, întrucât poți avea mai multe câștiguri în contul aceleiași mize. Ea este declanșată fie de un simbol special, fie de o combinație potrivită de simboluri „obișnuite”. Similar cu această caracteristică este modul colapsabil, „responsabil” pentru câștigurile în avalanșă.

Joacă acum cele mai tari jocuri de păcănele de la  Relax Gaming cu un super bonus de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX