Sloturi clasice cu câștiguri mari de la Nextgen, Octopus Gaming și Kajot

2022-01-12 14:35:00 1,6k 0

Nextgen, Octopus Gaming și Kajot sunt trei dintre producătorii de video sloturi care lucrează cu cazinourile licențiate din România, iar în acest articol vei găsi detalii despre trei dintre cele mai profitabile jocuri realizate de aceste companii.

Slotul Medusa Megaways de la Nextgen Gaming

Video slotul Medusa Megaways este cel mai recent lansat dintr-o serie de succes a celor de la Nexgen gaming: Medusa. E insiprat din mitologia greacă și are un RTP excelent, de 97,63%.

Jocul dispune de mecanica Megaways prin care numărul de linii de câștig variază de la o rotire la alta și poate ajunge la un maxim de 117.649. La fiecare rotire, rolele pot afișa între două și 7 simboluri, ceea ce înseamnă că putem avea între 324 și 117.649 de linii de câștig, fiind nevoie să prinzi trei simboluri consecutive pe rolele jocului, indiferent de poziționarea lor pentru a genera un câștig.

În plus, în slotul Medusa Megaways de la Nextgen fiecare câștig e urmat de o reacție prin care simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite de alte simboluri pentru a putea genera un nou câștig.

Medusa Megaways poate acorda câștiguri extrem de mari și dispune de câteva funcții speciale foarte interesante. Poți declanșa automat rotirile gratuite, cu un pariu instant, egal cu de 100 de ori miza inițială. Atenție însă deoarece nu e neapărat profitabil să folosești această opțiune în condițiile în care de multe ori rotirile gratuite acordă un premiu mai mic decât suma mizată.

În timpul rotirilor gratuite poți beneficia de un multiplicator nelimitat, iar asta e cea mai puternică funcție a jocului. Începi rotirile gratuite (Free Spins) cu un multiplicator X2, iar fiecare câștig generat îți crește multiplicatorul cu 1. O rotire e considerată încheiată abia când nu mai generezi niciun câștig, deci la o singură rotire îți poți crește multiplicatorul de mai multe ori, atâta timp cât generezi câștiguri. Astfel, spre finalul rotirilor gratuite nu e deloc neobișnuit să ajungi la un multiplicator X15 sau chiar mai mare, iar orice câștig la acest nivel e însemnat.

Și mai există o funcție pe care n-am mai întâlnit-o la alte sloturi. La finalul rotirilor gratuite ai opțiunea să-ți încerci din nou norocul, dacă nu ești mulțumit de câștigul înregistrat. Renunți la câștig și joci din nou sesiunea de rotiri gratuite. Această funcție poate fi activată o singură dată, la finalul fiecărui joc bonus "Free Spins".

Slotul Joker 27 de la Kajot

Dacă ești fanul jocurilor clasice de păcănele, atunci slotul Joker 27 de la Kajot poate fi opțiunea perfectă. Are un aspect tradițional, cu trei role și simboluri precum BAR, clopoței și fructe, dar dispune de Rotiri Gratuite, așa cum se întâmplă la majoritatea sloturilor moderne.

Slotul are 27 de linii de câștig, de unde și denumirea jocului - Joker 27 - și poate acorda un câștig maxim de 60.000 de credite la o singură rotire, dacă prinzi trei simboluri "Kajot Joker BAR".

Partea bună la acest slot este că simbolurile apar adesea stivuite, deci se întâmplă foarte des să înregistrezi câștiguri pe mai mult de o linie.

Pentru a declanșa rotirile grauite ai două variante: dacă prinzi un rând de cireșe primești o rotire gratuită, iar dacă prinzi un rând de stele primești 10 rotiri gratuite.

Slotul nu e deloc complicat și oferă exact ceea ce promite: șansa unor câștiguri frumoase, fără funcții bonus elaborate. Tot ce trebuie să faci e să setezi miza și să apeși butonul "Spin".

Slotul Bee Land de la Octopus Gaming

Propunerea noastră din portofoliul Octopus Gaming este slotul Bee Land, unul din jocurile cu cel mai mare RTP de la acest producător: 96%.

Slotul Bee Land are 5 role și 20 de linii de câștig, iar grafica e plăcută. Simbolul Wild înlocuiește orice simbol al jocului, cu excepția Scatter-ului, și te ajută să realizezi câștiguri.

Ce face acest joc interesant este funcția bonus prin care acordă rotiri gratuite. Ai nevoie de minim trei simboluri scatter pentru a declanșa Free Spins și primești instant 12 rotiri gratuite.

Poți prinde până la 5 simboluri scatter, iar aici lucrurile devin interesante. Numărul rotirilor gratuite rămâne același (12), indiferent câte simboluri scatter ai prins, însă fiecare simbol suplimentar îți crește multiplicatorul.

Cel mai des vei juca rotirile gratuite după ce ai prins trei simboluri scatter și vei avea un multiplicator X3. Totuși, dacă prinzi patru simboluri scatter, multiplicatorul devine X5. Cu cinci simbouluri Scatter avem parte de un multiplicator senzațional - X10 - și garanția unui câștig pe măsură.

Jocul dispune și de o funcție bonus suplimentară, un joc care se declanșează când prinzi trei simboluri "Wild Flower" și care îți permite să transformi polenul colectat în bani.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi