1. Home »
  2. Provideri »
  3. iSoftBet: cele mai bune sloturi cu RTP peste 96%

iSoftBet: cele mai bune sloturi cu RTP peste 96%

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 12:00:00

image iSoftBet: cele mai bune sloturi cu RTP peste 96%

Dacă ești pasionat de video sloturi, cu siguranță te-ai intersectat deja cu măcar un joc produs de iSotfBet, un provider mai puțin cunoscut, dar care își crește portofoliul pe zi ce trece cu jocuri de noroc de mare succes.

iSoftBet este compania care a lansat sloturi video populare precum Scrolls of Ra sau Basic Instict, iar în ultimii ani a adus tot mai multe titluri de succes în zona cazinourilor online.

Ce trebuie să știi despre iSoftBet

Compania a fost înființată în 2010 și are sedii în Londra și Luxemburg, operând în legalitate și în țara noastră. Jocurile iSoftBet sunt deja disponibile în multe dintre cazinourile licențiate din România.

iSoftBet poate fi privit ca un provider de jocuri de cazinou aflat încă la început de drum, prin comparație cu nume mari precum NetEnt, Novomatic sau EGT, însă cu siguranță cu trecerea anilor a început să aibă un cuvânt din ce în ce mai greu de spus în industria jocurilor de noroc.

Jocurile iSoftBet sunt disponibile pe telefonul mobil grație tehnologiei Pulse, care permite rularea sloturilor pe orice dispozitiv.

Sloturile iSoftBet sunt sigure și respectă toate normele în vigoare, deci nu trebuie să-ți pui problema corectitudinii atunci când joci.

Sloturile iSoftBet cu cele mai bune RTP-uri

RTP e prescurtarea de la "return to player", adică procentul care se întoarce la jucători din totalul sumelor mizate la un joc anume.

De exemplu, un RTP de 95% înseamnă că din 100 de lei mizați, 95 revin jucătorilor, iar 5 lei reprezintă profitul cazinoului, acest calcul fiind valabil însă pe termen foarte lung.

La sloturi, un RTP de peste 96% e considerat foarte bun, iar iSoftBet are în ofertă și jocuri la care pay-out-ul sare de 97%.

TOP jocuri iSoftBet

Am selectat trei video sloturi realizate de iSoftBet cu RTP de peste 96%, pe care le recomandăm.

Slotul Paranormal Activity de la iSoftBet

Inspirat din filmul cu același nume, slotul Paranormal Activity (Activitate paranormală) are un RTP de 96,75% și e unul din cele mai bune sloturi iSoftBet din toate punctele de vedere. Grafica și efectele sonore sunt de excepție, iar funcțiile bonus sunt la cel mai înalt nivel.

Slotul are 5 role și 243 de linii de câștig, iar simbolul wild te ajută să realizezi cât mai multe combinații câștigătoare.

Jocul are două simboluri Scatter - Mâna, care îți poate câștiguri de până la 25 de ori suma mizazată și simbolul Bonus, care apare pe rolele 1, 3 și 5.

Dacă prinzi 3 simboluri Bonus declanșezi funcția specială a jocului și poți câștiga fie direct bani, fie unul din cele trei jocuri cu rotiri gratuite (Free Spins). În rotirile gratuite poți să beneficiezi de multiplicatori, de wild-uri stivuite sau de jocul Demon Wild, care transformă simboluri obișnuite în wild-uri.

Slotul Wisps de la iSoftBet

Slotul Wisps are un RTP senzațional - 97,1% și are o structură similară cu slotul Paranormal Activity - 5 role și 243 de linii de câștig.

Simbolul Butterfly Wisp Scatter este cel mai important, iar dacă prinzi 3 astfel de simboluri primești de până la 15 ori suma mizată, plus 15 rotiri gratuite. Iar în runda bonus poți alege din două opțiuni care te ajută să-ți crești exponențial câștigurile: Bouncing Wilds sau Spiral Wilds. Bouncing Wilds îți transformă până la 5 simboluri în Wild-uri la fiecare rotire gratuită, iar Spiral Wilds transformă până la 3 role la fiecare rotire în role wild.

Slotul Shaolin Spin de la iSoftBet

Cu un RTP de 97,15%, Shaolin Spin e un slot ce are ca tematică artele marțiale. Vorbim tot despre un joc cu 5 role si 243 de linii de câștig.

Simbolul Wild este simbolul  Yin și Yang și apare pe rolele 3, 4 și 5 pentru a te ajuta să realizezi combinații câștigătoare. Dar partea bună e că atunci când prinzi un simbol Wild, acesta se extinde pe până pe 4 poziții noi și poate forma o cruce pe rolele de joc.

Simbolul scatter al jocului e luptătorul Kung Fu, iar când prinzi trei astfel de simboluri primești 20 de rotiri gratuite și de până la 10 ori suma mizată. În plus, în timpul rotirilor gratuite toate câștigurile sunt triplate.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX