1. Home »
  2. Provideri »
  3. IGT și sloturile sale de succes. Totul despre International Game Technology

IGT și sloturile sale de succes. Totul despre International Game Technology

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 12:00:00

image IGT și sloturile sale de succes. Totul despre International Game Technology

International Game Technology (IGT) este unul dintre cei mai buni producători de jocuri de cazinou de pe piață, cu o experiență de aproape patru decenii în această industrie.

Majoritatea cazinourilor licențiate din România au în ofertă jocuri realizate de IGT, iar acestea se află în topul preferințelor.

IGT și succesul său formidabil

IGT e o companie care a devenit extrem de cunoscută încă din anii '80, după ce a lansat primul joc electronic de video poker. Astăzi, International Game Technology este o companie uriașă, extrem de apreciată în domeniu.

În anii '80, IGT a devenit prima companie care a lansat primele sloturi cu jackpoturi progresive. Mai multe aparate erau conectate la un singur terminal, oferind jucătorilor șansa să câștige un premiu care pornea de la 1 milion de dolari.

Cu peste 12.000 de angajați și cu sedii în SUA și Europa, IGT a ajutat la modelarea modului în care arată astăzi industria cazinourilor peste tot în lume. IGT a lansat de-a lungul anilor mii de jocuri inovative, fie că vorbim de video poker, bingo, sloturi, ruletă sau baccarat.

De altfel, International Game Technology este compania care a lansat la mijlocul anilor 2000 primele mese multiplayer de ruletă și baccarat, într-o perioadă în care cazinourile online erau încă în "pionierat".

Siguranța jocurilor IGT

Jocurile IGT urmează întocmai toate reglementările industriei de jocuri de noroc și nu trebuie să-ți faci griji privind siguranța atunci când alegi un joc produs de această companie.

RTP la sloturile IGT

RTP-ul sau pay-out-ul reprezintă un procent din sumele mizate pe care jucătorii se pot aștepta să-l câștige pe termen lung. Practic e suma din totalul mizat care se "întoarce" în buzunarele jucătorilor.

De exemplu, jocul de Blackjack e considerat cel mai profitabil pentru jucători pe termen lung, cu un RTP de peste 99%. Adică la 100 de lei mizați, unul rămâne cazinoului și 99 se întorc jucătorilor.

Când vine vorba de sloturi, media RTP-urilor e în jur de 96%.

Sloturile IGT sunt extrem de atractive, cu teme diverse și grafică excelentă. În ofertă întâlnim multe jocuri cu jackpoturi progresive sau sloturi cu licență, inspirate din show-uri TV de succes și din cinematografie.

Sloturile cu cele mai bune pay-out-uri de la IGT (peste 96%) sunt Dungeons and Dragons Treasure of the Icewind Dale, 3-Reel Hold-Up, Texas Tea și Wheel of Fortune Triple Action Frenzy.

Wheel of Fortune este fără îndoială cel mai cunoscut slot lansat de IGT, în condițiile în care a ajuns prima dată pe piață în 1996 și s-a menținut în topul preferințelor până în prezent.

Pe lista sloturilor video de succes produse de International Game Technology (IGT) mai regăsim Gypsy Moon (RTP 94.12%), Crown of Egypt (RTP 95%), Da Vinci Diamonds (RTP 94,93%), Family Guy (RTP 94,27%), Mega Jackpots Star Lanterns (RTP 95,70%), Pharaoh's Fortune (RTP 94,78%), Apollo Rising (RTP 94%) sau Vegas Baby! (RTP 95,01%).

Alte jocuri de top de la IGT

Pe lângă sloturi, IGT are în portofoliu sute de alte jocuri, iar cele mai profitabile sunt cele de Blackjack și Ruletă.

IGT a produs inclusiv un joc de Blackjack cu un RTP fabulos, de 99,81%. Este vorba de Hot Streak Blackjack.

Toate jocurile IGT se manifestă excepțional pe toate platformele, fiind adaptate perfect pentru dispozitivele mobile.

IGT lansează constant jocuri noi și reușește astfel să-și mențină poziția în topul producătorilor de software pentru cazinourile online.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX