1. Home »
 2. Provideri »
 3. Hacksaw Gaming în România – sloturi de top și caracteristici

Hacksaw Gaming în România – sloturi de top și caracteristici

victorpartan
victorpartan

2023-03-01 19:58:03

image Hacksaw Gaming în România – sloturi de top și caracteristici

Hacksaw Gaming nu se numără printre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc, dar compania amintită este în plină expansiune, așa că ne așteptăm să crească în popularitate în viitorul apropiat. Se fac demersuri în acest sens, de curând brandul devenind sponsor al echipei spaniole de fotbal AD Alcorcon (Segunda Division).

Joacă acum cele mai tari jocuri de păcănele de la Hacksaw Gaming cu un super bonus de bun venit!

Selecția de sloturi vizează un public larg, de la amatorii de jocuri „soft”, cu fructe și bomboane, până la cei cărora le place să se transpună în situații periculoase, printre mumiile egiptene sau proscriși din Vestul Sălbatic. Multe dintre păcănele au o grafică ce îți amintește de desenele din copilărie, acelea 2D, care îți plăceau atât de mult. Este o grafică ce nu obosește ochiul, „curată”. Pe de altă parte, sunt și sloturi cu efecte vizuale ultramoderne. Producătorul și-a făcut o obișnuință din a lansa un titlu nou lună de lună, astfel că este mereu ceva nou de încercat din partea Hacksaw.

Acest provider pune accent pe o interfață prietenoasă cu dispozitivele mobile, venind cu soluții inovatoare pe acest segment, dar asta nu înseamnă că sloturile nu garantează o experiență de joc foarte reușită și pe PC sau pe laptop. Oricum, dacă deschizi o păcănea lansată de Hacksaw Gaming vei avea o surpriză plăcută, grație graficii și funcțiilor speciale variate. Majoritatea sloturilor nu au doar un joc bonus, ci minim trei, fiind implicat tot arsenalul de simboluri speciale.

PREZENTAREA PROVIDERULUI HACKSAW GAMING

Hacksaw Gaming s-a lansat pe piață în 2018, relativ recent în comparație cu alți provideri. Compania a fost creată cu misiunea de a regândi jocurile clasice de cazino, cu focus pe clientul platformelor de gambling. Sloganul brandului este „sloturi și jocuri cu cele mai mari premii”. Potrivit informațiilor găsite pe site producătorului, jocurile Hacksaw au plătit până acum aproximativ 10 milioane de dolari. 

Sediul central este în Malta, dar providerul deține licențe și pentru alte piețe reglementate, precum cele din Marea Britanie, Grecia și Insula Man. De altfel, peste 120 de sloturi marca Hacksaw Gaming pot fi jucate în 18 țări care au reglementat industria jocurilor de noroc, compania având peste 250 de parteneri. Există și un birou în România, cu până în 50 de angajați.

Pe 16 septembrie 2022, la Budapesta, s-a desfășurat cea de-a 7-a ediție a Central and Eastern European Gaming Conference and Awards (CEEGC & CEEG). Aceasta a reunit peste 125 de profesioniști din industria jocurilor de noroc, iar Hacksaw Gaming a fost nominalizat la categoria „Rising Star – Tehnologia Cazinourilor Online”.

CE PĂCĂNELE MARCA HACKSAW GAMING SUNT DISPONIBILE ÎN ROMÂNIA ȘI UNDE LE POȚI JUCA?

În România, am văzut că acest provider colaborează cu Netbet, Fortuna și Mr Bit. Este posibil să mai fie și alte cazinouri online licențiate care să ofere jocuri Hacksaw, sau operatori care să colaboreze cu producătorul în viitor. Așadar, poți juca și tu unele din sloturile lansate de acest provider. Dintre ele, îți prezentăm trei jocuri reprezentantive, care descriu perfect stilul Hacksaw Gaming:

Wanted Dead or Wild

 • Slot inspirat din filmele western, cu un Payout de 94,55%
 • Grila este structurată pe 5 role și 5 rânduri, pe care se formează până la 15 linii de plată.
 • Poți beneficia de trei secvențe bonus: Duel în zori (transformă rola într-un multiplicator Wild de până la 100x), Mâna mortului (colectezi simboluri Wild și multiplicatori pentru ultimele trei învârtiri), Marele jaf al trenului (cu Sticky Wilds).
 • În jocul de bază, simbolul Wild este insigna de șerif. Cel mai valoros simbol este butucul încărcat cu gloanțe al pistolului.
 • Se poate obține un câștig de până la 12.500x miza.

Hand of Anubis

 • Este inspirat din mitologia egipteană, Anubis fiind zeul Morții. Are un Payout de 96,24%.
 • Simbolurile bonus inițiază trei jocuri speciale: Sferele sufletului (absorb puterea din toate câștigurile și înmulțesc orice câștig care se conectează la ele), Lumea de dincolo (fiecare câștig contribuie la creșterea multiplicatorului), Judecata (blocurile multiplicator sunt stivuite și combinate cu Concasor pentru câștiguri mari)
 • În secvențele bonus apar simboluri speciale, precum: craniu, craniu epic, craniu Anubis, craniu Anubis epic.
 • Există trei simboluri Wild în joc: sferele albastră și roșie ale sufletului sunt active în jocul de bază, iar sfera verde apare doar în jocul „Luumea de dincolo”.

Book of Time

 • Payout-ul este de 96,13%, iar grila este formată din 5 role și 4 rânduri. Grafica reproduce o poveste cu vrăjitoare, șoricei, crime și detectivi. Personajul principal este Canny the Can. 
 • Și acest joc beneficiază de mai multe funcții speciale: fie un simbol selectat devine Scatter, fie multiplicatorii Wild se extind. Câștigul maxim este de 10.000x miza.
 • Trei simboluri Scatter reprezentând ceasul inițiază 10 rotiri gratuite.
 • Cele mai valoroase pictograme din jocul de bază sunt pasărea ucisă și șarpele cu capul tăiat (care plătesc până la de 75x miza).

CE CARACTERISTICI AU JOCURILE PROVIDERULUI HACKSAW GAMING?

Sloturile Hacksaw Gaming impresionează prin numărul mare de funcții speciale. Simbolul Scatter obișnuit este înlocuit cu mai multe tipuri de simboluri bonus, fiecare declanșând o secvență specială în care ai șansa să obții un câștig însemnat. 

În jocurile lansate de acest producător întâlnești tot felul de simboluri Wild (Sticky, Walking, expandabile, Random). Uneori, acestea se combină cu multiplicatorii, pentru funcții cu dublă recompensă. Desigur, nu lipsesc rotirile gratuite, în timpul cărora apar elemente care nu sunt disponibile în jocul de plată.

Unele secvențe speciale au număr de runde determinat. În altele, rotirile suplimentare continuă atâta timp cât pe grilă „aterizează” simboluri bonus. Dacă ecranul se umple cu astfel de simboluri, câștigi premiul cel mare, care de multe ori este de peste 10.000x miza.

Joacă acum cele mai tari jocuri de păcănele de la Hacksaw Gaming cu un super bonus de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX