1. Home »
 2. Provideri »
 3. GameArt - Prezentare generală și portofoliu de jocuri

GameArt - Prezentare generală și portofoliu de jocuri

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2023-01-23 12:03:00

image GameArt - Prezentare generală și portofoliu de jocuri

GameArt este un furnizor de jocuri de noroc destul de nou pe piață, dar care a reușit să crească mult, într-un timp scurt. Echipa sa creativă stă la baza succesului care a adus acest provider în top prin sloturi unicate, foarte bine realizate din punct de vedere tehnic și grafic, dar și al conceptelor pe care le au.

Joacă acum jocurile acestui provider la unul dintre cele mai bune cazinouri din România cu un super pachet de bun venit!

Scurt istoric al providerului GameArt

Furnizorul GameArt a fost fondat în anul 2013 și are sedii în Malta și Slovenia. În anul 2018 compania deja primea primul său premiu la MiGEA Malta iGaming cu titlul de Best Digital Company. În același an, providerul a participat la două conferințe importante din industria gambling-lui, una dintre ele fiind SiGMA.

GameArt este o companie semnificativ mai mică și mai tânără față de greii care au experiență de peste 20 de ani în domeniul jocurilor de noroc. Cu toate acestea, furnizorul a reușit să crească foarte mult într-un timp destul de scurt, ajungând la un nivel destul de înalt în doar câțiva ani. Providerul s-a concentrat încă de la început pe mediul online și a pus accentul pe utilizarea tehnologiei cât mai creativ, indiferent că este vorba de funcțiile din sloturi sau de aspectul simbolurilor ori al matrix-ului.


Portofoliu de jocuri online - Cele mai populare sloturi marca GameArt

Producătorul GameArt a reușit cu o echipă mică, dar dinamică, să își creeze într-un timp scurt un portofoliu bogat, vast în temele jocurilor și în funcțiile incluse în gameplay. Pentru a înțelege mai bine care este viziunea providerului asupra păcănelelor online, iată câteva sugestii de referință:

 • Castle Blood este un slot cu un format de 5x3, care are ca temă tenebroasa lume a vampirilor și vârcolacilor din poveștile de groază. Respectând legendele, simbolurile non-tradiționale reprezintă elementele-cheie din povești, de la castelul bântuit și fermecătorul nemuritor vampir, până la lilieci, pocale și lupi sub lună plină. Pe cele 25 de linii de plată vei zări simboluri Scatter care îți vor da Rotiri Gratuite, multiplicatori și nu numai.
 • Money Farm 2 este una dintre cele mai speciale păcănele din portofoliul GameArt. Jocul de cazinou are un format de 5x4, 25 de linii de plată și tematica sa este inspirată din viața în mediul rural. Jocul are multe atuuri, precum Rotiri Gratuite, Bonus-Game și șansa de a juca simultan pe 4 seturi de role dacă activezi funcția corespunzătoare.
 • Mega Bunny HyperWays este un slot cu totul aparte pentru că, pe lângă Multiplicatori și Rotiri Gratuite, pe lângă simboluri Wild, Scatter și Bonus, ai nu mai puțin de 60.466.176 de hiper-modalități de câștig.

Joacă acum jocurile acestui provider la unul dintre cele mai bune cazinouri din România cu un super pachet de bun venit!

În afară de aceste jocuri, portofoliul GameArt slots cuprinde multe alte jocuri pe care le poți testa la cazinourile din România, Netbet și Public Win:

 • Wild Wild Quest
 • Book of Alchemy
 • Caligula
 • Lucky Coins
 • Da Vinci Codex
 • Circus of Horror


Cazinouri din România care oferă jocuri GameArt

Public Win este un operator licențiat în portofoliul căruia vei găsi numeroase păcănele marca GameArt. Odată ce ți-ai făcut cont la acest cazinou, vei beneficia de bonusul de bun venit care te va ajuta să testezi titlurile care te atrag cel mai mult, riscurile financiare fiindu-ți diminuate considerabil.

La Netbet Casino ai peste 500 de jocuri din care să alegi, fiecare în parte având o calitate grafică superioară, adaptată atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile. Încearcă și tu cele mai populare jocuri ale furnizorului GameArt și vezi care îți place cel mai mult.


Caracteristici speciale ale jocurilor GameArt

Echipa din spatele celor peste 80 de sloturi din portofoliul GameArt este dinamică, deschisă către noutățile tehnologice și creativă. Astfel, fiecare joc de cazinou al furnizorului este atractiv, are elemente speciale, o grafică impresionantă și un design deosebit. De asemenea, un plus major este faptul că toate jocurile sunt disponibile și pentru dispozitivele mobile, fără a fi făcut niciun rabat din punct de vedere al calității grafice.

Interfața jocurilor este intuitivă, foarte ușor de folosit și astfel, un jucător va putea să ajungă în secțiunea de informații sau setări foarte ușor, chiar dacă se joacă de pe micul display al unui smartphone.

Majoritatea jocurilor din portofoliul GameArt slots au 5 role, simboluri speciale precum Wild și Scatter, funcții care dau Rotiri Gratuite și Multiplicatori, dar și efecte grafice pentru icon-uri și pentru marcarea combinațiilor câștigătoare.


GameArt - Furnizorul de distracție și inovație în gambling-ul online

Providerul GameArt a demonstrat de-a lungul anilor că poate face față provocărilor și că este capabil să creeze jocuri de top, folosindu-se de creativitate și acordând atenție oricărui detaliu. Pentru a te convinge de toate cele menționate anterior, încearcă și tu câteva jocuri de portofoliul său, pe PC, laptop, telefon sau tabletă, pentru că indiferent de platformă, calitatea și opțiunile rămân neschimbate.

Joacă acum jocurile acestui provider la unul dintre cele mai bune cazinouri din România cu un super pachet de bun venit!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX