1. Home »
  2. Provideri »
  3. Cele mai tari sloturi de la Oryx Gaming și unde le poți juca

Cele mai tari sloturi de la Oryx Gaming și unde le poți juca

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 12:01:00

image Cele mai tari sloturi de la Oryx Gaming și unde le poți juca

Află din acest articol cele mai imporante informații despre Oryx Gaming și ce jocuri de top poți juca în România.

Joacă acum jocurile acestui provider cu un super bonus de bun venit!

Oryx Gaming - ce trebuie să știi

Oryx Gaming este un producător de software pentru cazinourile online și produce sloturi disponibile și în cazinourile licențiate din România.

Fondată în 2010, compania ce are baza în Slovenia a lansat primul ei cazinou online în 2012, iar de atunci a început să-și facă un nume în această industrie.

În ultimii ani, Oryx a lansat foarte multe sloturi video, iar aceste jocuri sunt atractive din punct de vedere grafic, având și un aspect old-school.

Jocurile Oryx pot oferi câștiguri notabile, iar unele dintre ele dispun și de o funcție Jackpot extrem de interesantă. Este vorba de Red Hot Firepot, un Jackpot la care jucătorul poate alege sau nu să participe, plasând o miză suplimentară. Red Hot Firepot vine în trei variante (O flacără, două flăcări și trei flăcări), acordând câștiguri de 10.000, 25.000 și 50.000 de lei, la mize de 1, 2.5, respectiv 5 lei.

Sloturile Oryx de la NetBet

În România, cazinoul NetBet stă cel mai bine în ceea ce privește oferta de sloturi Oryx, cu peste 70 de titluri în portofoliu.

Aici putem accesa sloturi precum King Of The Jungle, Crystal Ball, Ramses Book, Books & Bulls, Take 5 sau Fruit 7 Twist.

Sloturile Oryx au RTP-uri peste medie, situate în jur de 95%-96% și pot acorda câștiguri impresionante. Tipul de bonus întâlnit la aceste sloturi e reprezentat de Rotirile Gratuite (Free Spins).

Iată cele mai interesante sloturi Oryx pe care le poți juca la NetBet Casino.

Slotul 777 Fruit Mania

Slotul 777 Fruit Mania realizat de Oryx este un joc clasic la prima vedere, cu simboluri sub formă de șeptari și fructe. Jocul nu are nici simboluri Wild, nici Scatteruri care să-ți ofere Rotiri Gratuite, dar dispune de o funcție bonus spectaculoasă, denumită Golden Nights.  Slotul are un RTP de 96%.

Golden Nights Bonus se activează plasând un pariu suplimentar de 1, 2,5, 5 sau 10 lei și fiecare nivel îți acordă acces la un câștig maxim tot mai ridicat.  10.000, 25.000, 50.000, respectiv 250.000 de lei.

Slotul dispune de 5 linii de câștig, iar câștigul maxim e acordat de o linie de șeptari 7777, fiind egal cu de 5000 de ori suma mizată pe linia respectivă. 

Totuși, cele mai mari câștiguri se pot realiza prin funcția bonus Golden Nights:  un pariu suplimentar care poate declanșa un joc secundar jackpot la fiecare învârtire.

Când este declanșat Golden Nights Bonus, apar trei cufere, care se deschid succesiv de la stânga la dreapta. Dacă toate cele trei cufere sunt pline, continuați cu extragerea Golden Nights. Punctele colectate de pe role vor umple termometrul și astfel vor determina câștigul Jackpot.

Premiile în jocul bonus sunt progresive, în funcție de miza suplimentară plasată. La cel mai înalt nivel (10 lei mizați), poți prinde jackpoturi de 125, 375, 750, 2500, 12500, 50000 sau 250000 de lei.

Slotul Ramses Book cu Red Hot Firepot de la Oryx

Tot la NetBet întâlnim slotul Ramses Book, un joc ce are ca sursă de inspirație Egiptul Antic.  Slotul are un RTP bun 96,15%.și seamănă cu jocuri de la ați producători precum Book of Ra sau Book of Dead.

Jocul are 10 linii de câștig și cel mai valoros simbol este simboul Ramses - 5 simboluri identice pe aceeași linie acordă un câștig egal cu de 500 de ori suma mizată la rotirea respectivă.

Cartea este atât simbol Scatter, cât și Wild și trei sau mai multe astfel de simboluri declanșează bonusul principal: Rotirile Gratuite.

3, 4 sau 5 cărți acordă 10 rotiri gratuite, plus un câștig direct în bani de x2 (3), x10 (4) sau x100 (5) suma mizată.

Când se declanșează rotirile gratuite, un simbol este selectat drept simbol bonus, iar ulterior dacă 2 sau 3 (în funcție de valoare) simboluri apar pe role diferite, rolele cu simboluri bonus sunt transformate în role complete cu simboluri bonus și se acordă câștiguri pe toate cele 10 linii de plată.

Rotirile gratuite pot fi redeclanșate în timpul bonusului, dar jocul nu va alege un alt simbol bonus în acest caz, se vor adăuga doar cele 10 rotiri gratuite.

Slotul Ramses Book de la NetBet dispune și de un joc bonus extra, accesibil la plasarea unei mize suplimentare. Red Hot Firepot este un Jackpot ce poate fi câștigat în mod aleator la orice rotire. Pentru a fi eligibil pentru un Jackpot de 10000, 25000 sau 50000 de lei este necesar un pariu suplimentar de 1 leu, 2,5 lei sau 5 lei.

Când se declanșează jocul Red Hot Firepot apar pe ecran trei cuptoare, care se deschid succesiv de la stânga la dreapta. Dacă cele trei cuptoare sunt aprinse atunci treci la pasul următori și se face o extragere "Firepot". În funcție de gradele acumulate în termometru va fi determinat și câștigul tău, care la nivelul maxim de pariere (5 lei) începe de la 125 de lei și ajunge până la 50.000 de lei.

Slotul Ramses Book este unul din cele mai bune realizate de Oryx și se bucură de mare succes printre jucători.

Joacă acum jocurile acestui provider cu un super bonus de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX