1. Home »
  2. Provideri »
  3. Sloturile BTG: trei jocuri de top de la Big Time Gaming

Sloturile BTG: trei jocuri de top de la Big Time Gaming

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 12:00:00

image Sloturile BTG: trei jocuri de top de la Big Time Gaming

Big Time Gaming este producătorul de sloturi online cu cea mai rapidă ascensiune în industrie. Înființată în 2011, compania BTG a devenit cunoscută extrem de rapid, iar în prezent lucrează cu sute de cazinouri online din întreaga lume.

Sloturile BTG sunt extrem de apreciate și în România și pot fi jucate la cazinourile licențiate din țara noastră. Jocurile produse de Big Time Gaming impresionează prin câștigurile acordate și prin funcțiile speciale diferite de ceea ce întâlnim în mod normal sa păcănelele clasice.

Megaways de la BTG - sistemul care a revoluționat sloturile

Big Time Gaming a dat lovitura în 2016, când a lansat primul său slot cu sistemul Megaways. Slotul Dragon Born dispunea de șase role care afișau la fiecare rotire un număr diferit de simboluri, până la un maxim de 7 simboluri pe fiecare rolă, iar câștigurile erau acordate în toate direcțiile.

Asta face deci ca slotul Dragon Born să dispună de până la 117.649 linii de câștig (7x7x7x7x7x7). Succesul acestui slot a fost imens, iar ulterior BTG a implementat și la alte video sloturi devenite între timp extrem de populare, precum Bonanza Megaways, Extra Chilli Megaways, Vikings Unleashed Megaways sau White Rabbit Megaways.

Toate aceste jocuri pot acorda câștiguri amețitoare la o singură rotire, fără să declanșezi vreo funcție bonus sau un jackpot. Vorbim despre câștiguri care cel puțin teoretic pot depăși de 20.000 de ori miza. E aproape imposibil să atingi acest câștig, dar se întâmplă mai des decât ai crede să obții câștiguri de 500-1000 de ori suma mizată, ceea ce reprezintă un câștig greu de obținut la sloturi online.

Big Time Gaming are jocuri extrem de bine realizate, care se comportă impecabil pe PC sau pe dispozitivele mobile, deci pot fi jucate în condiții excelente atâta timp cât dispui de o conexiune decentă la internet.

Ce e impresionant la BTG e că lansează foarte puține jocuri anual, iar ăsta e un indicator asupra atenției pe care o acordă fiecărui titlu. Pentru această companie primează calitatea, nu cantitatea.

TOP 10 sloturi BTG în funcție de pay-out

Cele mai tari sloturi BTG (Big Time Gaming)

Am selectat trei dintre cele mai atractive jocuri produse până acum de Big Time Gaming, care pot acorda câștiguri foarte mari și au funcții speciale cu multe rotiri gratuite pentru jucători.

Slotul White Rabbit de la Big Time Gaming

Este unul dintre cele mai de succes jocuri produse de BTG și dispune de o funcție mai rar întâlnită la alte "păcănele": le permite jucătorilor să declanșeze automat funcția specială (Free Spins) plătind direct o sumă de câteva ori mai mare decât pariul inițial.

E interesant să poți declanșa rotirile gratuite când vrei tu, însă nu de fiecare dată această decizie se va dovedi profitabilă.

Slotul White Rabbit se "mândrește" cu cel mai mare RTP din cele produse de Big Time Gaming: 97,70% și dispune de mecanismul Megaways care îți poate aduce până la 248.832 de linii de câștig.

Slotul Bonanza de la Big Time Gaming

Slotul Bonanza este unul dintre cele mai de succes jocuri produse de BTG și are un potențial mare de a acorda câștiguri uriașe. E însă și unul dintre sloturile cu cea mai mare volatilitate, ceea ce înseamnă că pe cât de mari pot fi premiile, pe atât de greu e să declanșezi funcția bonus: Free Spins.

Jocul Bonanza dispune de funcția Megaways și poate ajunge la 117.649 de linii de câștig, cu un RTP de 96%.

Pentru a declanșa rotirile gratuite trebuie să "prinzi" patru simboluri SCATTER, care formează împreună cuvântul "Gold" (Aur).

Slotul Extra Chilli Megaways de la Big Time Gaming

Slotul Extra Chilli este preferatul multor jucători datorită câștigurilor uriașe. Vorbim de asemenea despre un joc cu volatilitate foarte mare, deci e bine să știi că îți asumi riscuri destul de mari când alegi să îl joci. Poți să ajungi cu bugetul la zero, fără să declanșezi funcția specială, dar în același timp dacă reușești să obții bonusul, ai șansa unui câștig frumos.

În Extra Chilli poți declanșa de asemenea automat rotirile gratuite, contra unei sume de bani, iar ulterior poți risca pentru a-ți crește numărul rotirilor gratuite.

Din start, primești opt rotiri gratuite, dar poți risca pentru a ajunge până la 24 de rotiri gratuite. E destul de greu să atingi acest total, dar dacă o faci cu siguranță va merita.

Extra Chilli e cel mai popular joc lansat de BTG până acum.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX