World Championship of Online Poker a doborât toate recordurile: peste 100 de milioane de dolari în premii

2019-09-30 18:40:30 1,5k 0

Cel mai prestigios eveniment din pokerul online - World Championship of Online Poker (WCOOP), organizat de PokerStars - a acordat la ediția recent încheiată premii record, în valoare de 104,7 milioane de dolari. Camera de poker pusese la bătaie 75 de milioane de dolari garantați, însă suma a fost depășită fără probleme, ca urmare a interesului enrom de care s-a bucurat festivalul.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Anul trecut, WCOOP a generat premii de 99 milioane de dolari, însă ediția din 2019 a depășit orice așteptare din punct de vedere al premiilor acordate. Au fost 1,2 milioane de intrări în cele 20 de zile în care s-au desfășurat turnee, iar premiile plătite de PokerStars au ajuns la 104,7 milioane, record all-time al festivalului.

11,8 milioane de dolari s-au pus la bătaie doar în Main Event, marele câștigător fiind un englez, așa cum PariuriX a semnalat aici.

 Un an al recordurilor pentru PokerStars

PokerStars, poate cel mai cunoscut brand al grupului The Stars Group, a cunoscut câteva succese importante în 2019. În ianuarie, a doborât recordul de prize-pool la un turneu. La PokerStars Players No Limit Hold'em Championship (PSPC), buy-in-ul a fost de $25,000, iar la start s-au aflat peste 100 de jucători, pentru premii totale de $26.5 milioane, o bornă importantă în istoria pokerului online.

Apoi, în aprilie, la a 13-a aniversare a Sunday Million, am asistat la al doilea cel mai mare turneu din istoria pokerului online, din punct de vedere al înscrierilor. 61.342 jucători au fost la startul competiției, pentru un prize pool de $12.268.400.

În mai, la Spring Championship of Online Poker (SCOOP) s-au dat premii de 105 milioane de dolari, ceea ce a însemnat primul festival de poker care trece de bariera celor 100 de milioane de dolari. Tot în primăvară, PokerStars a celebrat mâna cu numărul 200 de miliarde din istoria francizei.

PokerStars operează din 2001 și a devenit cea mai mare cameră de poker online. Dincolo de multitudinea de turnee la care orice jucător are permanent acces, un alt capitol la care PokerStars excelează e securitatea. Mai multe teste făcute de firme specializate au clasat camera de poker pe primul loc din punct de vedere al securității datelor și a banilor deținuți de jucători în bancă.

PokerStars face parte din The Stars Group, alături de alte branduri extrem de cunoscute ca BetStars, FOX Bet, Full Tilt, Sky Bet, Sky Vegas, Sky Casino, Sky Bingo, Sky Poker sau BetEasy.

De ce să alegi PokerStars

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, astfel că aceasta își permite ca, în afară de Texas Hold’em și Omaha, să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de variante, doar că foarte puțini jucători vor intra în concurs. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, indiferent de oră.

Tipuri de jocuri oferite de PokerStars

Poți participa la jocuri cash și mese sit&go pe toate mizele posibile, de la cele foarte mici până la High Stakes. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau celebrul Sunday Million.

Turnee disponibile

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători, iar durata este foarte mare.

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi