Unibet Poker Moving on Up: ești premiat în funcție de timpul petrecut la masă

726 0

Unibet Poker te premiază în funcție de timpul petrecut la mesele de poker. De acum înainte poți să adaugi câștiguri în balanța ta prin intermediul promoției Moving on Up.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Unibet Poker a decis ca jucătorii să primească bonusuri în funcție de timpul petrecut la mesele de joc. Astfel, în fiecare săptămână te așteaptă recompense tot mai mari la mesele cash, Sit&Go și HexaPro.

Tot ce trebuie să faci e să îți alegi jocul preferat și ai șansa să mergi mai departe către nivelul următor

Cerințe și recompense Unibet Poker Moving on Up

Jocuri cash

Săptămâna 1 (5-11 august)

Vezi 15 flopuri în 3 zile diferite (orice miză NL/PLO) și câștigi Bilet UO de 1€ și bilet Freeroll de 1.000€

Săptămâna 2 (12-18 august)

Vezi 20 flopuri în 4 zile diferite (orice miză NL/PLO) și câștigi Bilet UO de 2€ și bilet Freeroll de 2.500€

Săptămâna 3 (19-25 august)

Vezi 25 flopuri în 5 zile diferite (miză minimă NL/PLO10) și câștigi Bilet NL/PLO10 de 10€

Săptămâna 4 (26 august - 1 septembrie)

Vezi 40 flopuri în 5 zile diferite (miză minimă NL/PLO10) și câștigi Bilet NL/PLO25 de 25€


Sit&Go (Săptămânile 3 și 4 au cerințe minime de buy-in)

Săptămâna 1 (5-11 august)

Joacă la 3 mese SNG cu 5 locuri la orice buy-in, pe parcursul a 3 zile diferite și câștigi Bilet UO de 1€ și bilet Freeroll de 1.000€

Săptămâna 2 (12-18 august)

Joacă la 4 mese SNG cu 5 locuri la orice buy-in, pe parcursul a 4 zile diferite și câștigi Bilet UO de 2€ și bilet Freeroll de 2.500€

Săptămâna 3 (19-25 august)

Joacă la 7 mese SNG cu 5 locuri cu buy-inul de minim 2€, pe parcursul a 5 zile diferite și câștigi Bilet SNG de 10€

Săptămâna 4 (26 august - 1 septembrie)

Joacă la 10 mese SNG cu 5 locuri cu buy-inul de minim 4€, pe parcursul a 5 zile diferite și câștigi Bilet SNG de 25€


HexaPro (Săptămânile 3 și 4 au cerințe minime de buy-in)

Săptămâna 1 (5-11 august)

Joacă la 3 mese HexaPro pe zi la orice buy-in în 3 zile diferite și câștigi Bilet UO de 1€ și bilet Freeroll de 1.000€

Săptămâna 2 (12-18 august)

Joacă la 4 mese HexaPro pe zi la orice buy-in în 4 zile diferite și câștigi Bilet UO de 2€ și bilet Freeroll de 2.500€

Săptămâna 3 (19-25 august)

Joacă la 7 mese HexaPro cu buy-inul de minim 2€ în 5 zile diferite și câștigi Bilet HexaPro de 10€

Săptămâna 4 (26 august - 1 septembrie)

Joacă la 10 mese HexaPro cu buy-inul de minim 5€ în 5 zile diferite și câștigi Bilet HexaPro de 25€

DE CE SĂ ALEGI UNIBET POKER

Unibet Poker – o cameră recreațională cu o grafica inedită

Între anii 2012 și 2015 mulți s-au plictisit de camerele de poker online, pentru că trei sferturi dintre acestea făceau parte din rețeaua iPoker (Bet365, PaddyPower, Bet-at-Home, Titan Poker,  Betfair, Betclic și multe altele), ceea ce înseamnă că toate aveau fix aceeași grafică. Practic oriunde te jucai vedeai același lucru. Acum, din fericire, singurele camere de poker la care ne mai putem juca în România au interfațe diferite.

Totuși, din acest punct de vedere, Unibet iese cel mai mult în evidență pentru că a optat pentru o grafică animată care se diferențiază cu mult de orice altă cameră de poker de pe piață. Interfața aleasă te duce cu gândul la un mediu mai relaxant, astfel încât Unibet Poker poate fi considerată cea mai bună cameră recreațională.

O cameră bună pentru începători

Trebuie să fim sinceri și să spunem că cei mai buni jucători de poker online sunt pe Pokerstars și 888Poker, dar aceasta nu este neapărat o problemă, pentru că dacă nu ai multă experiență și vrei să fii profitabil la masa de poker, atunci nu vei dori să întâlnești chiar cei mai puternici adversari. Mai mult decât atât, camera Unibet este organizată înr-un mod mai simplu, astfel încât îți este mai ușor să navighezi printre opțiuni și să găsești ceea ce cauți.

O cameră mai puțin aglomerată

Pe de-o parte un număr mare de jucători înseamnă implicit că vei avea cu cine să te joci orice tip de joc. Dar dacă o luăm așa, nici la Unibet nu sunt mesele chiar goale. În schimb, dacă ești în căutarea unui turneu cu un fond de premiere garantat și preferi să nu te bați chiar cu câteva mii sau zeci de mii de adversari pentru o parte din pot, atunci vei alege Unibet. Vor veni jucători care vor zice ”da, dar cu cât sunt mai mulți crește și potul”, ceea ce-i corect. Dar sincer nu te încălzește cu nimic să iei 80 de cenți că ai terminat pe locul 763 la un turneu. Sigur, nu toți trebuie să gândească astfel, dar este bine că putem alege: vrem turnee cu un pot total mare și cu foarte mulți adversari, ne jucăm la PokerStars / 888Poker; vrem turnee ceva mai lejere unde să ne putem bate cu șanse reale la primele poziții, dar fără să mai luăm premii dacă terminăm pe locul 500, alegem Unibet Poker.

Turnee freeroll pe Unibet Poker

În aceeași ordine de idei ca mai sus, dacă vrei să participi la turnee freeroll în speranța că vei câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, o vei face la Unibet. De ce? 888Poker organizează turneele ”$20 SNAP Free Tournament”, unde pentru potul de 20$ se bat de obicei 2,000 – 3,000 de jucători. La PokerStars, turneele  ”PokerSchool Open Skill League” cu premii de 10$ atrag chiar mai mulți jucători. În schimb, turneele freeroll ale celor de la Unibet sunt ceva mai lejere, și asta pentru că sunt acceptați maximum 720 de jucători în fiecare. Găsești astfel de turnee din două în două ore, iar cele de la 13:05, 15:05, 17:05 și 19:05 au fonduri de premiere de 50$ - 100$. Mai multe despre aceste turnee poți găsi aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi