Unibet Poker, cea mai mare creștere procentuală pe 2018, dintre toate camerele de poker online

986 0

Unibet Poker a înregistrat în 2018 cea mai mare creștere din industria pokerului, din punct de vedere procentual. Veniturile au fost anul trecut cu 18% mai mari decât în 2017.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ!

Din 2015, Unibet are propria cameră de poker, compania Kindred, care deține franciza, făcând o alegere îndrăzneață. S-a decis crearea propriului software de poker, iar pariul părea unul cu semne de întrebare, în condițiile în care concurența de pe piață e acerbă, iar cele mai multe camere se confruntă cu problema atragerii de clienți noi. 

În România, Unibet a devenit între timp unul dintre cei trei mari jucători de pe piață, alături de PokerStars și 888poker, dar și în afara țării noastre lucrurile au mers destul de bine pentru companie, la nivel de poker. Astfel, s-au raportat creșteri de 18% pe acest segment, în 2018. Nicio altă cameră nu a înregistrat o creștere procentuală atât de mare, deși trebuie spus că, per total, cifrele în dreptul PokerStars și 888poker sunt mult mai mari. Nici nu ar avea cum să fie altfel, din moment ce vorbim de  cele mai cunoscute două camere de poker la nivel mondial.

Ce a dus la succesul Unibet Poker

Trebuie luate în considerare două aspecte: oferta Unibet și experiența inedită propusă de camera de poker.

La primul capitol amintim Unibet Poker, festivalurile live care atrag de la an la an mai mulți competitori. Asta se traduce într-o notorietate mai mare și, implicit, către oameni care își deschid conturi online, pentru a juca la mesele cash sau în turnee. 

Dar marea lovitură dată de Unibet Poker în online a fost cu HexaPro, o competiție de tip Sit&Go care se joacă în trei, cu buy-in-uri pentru fiecare buzunar, de la 1€ până la 100€. Structura este hyper-turbo, iar fondul de premii este determinat aleator la startul turneului. Acesta poate ajunge să fie de 1.000 de ori mai mare decât buy-in-ul.

Cei de la Unibet au mers chiar mai departe, văzând ce succes are SNG-ul și au lansat HexaPro Jackpot Mania, care îți oferă pe lângă fondul de premii, oportunitatea accesării unui jackpot. Valoarea acestuia diferă, în funcție de miza la care se joacă. La fiecare 100.000 de jocuri HexaPro derulate în soft, unul dintre cele 30 de jackpoturi disponibile va fi eliberat la întâmplare. El va fi distribuit tuturor celor trei jucători norocoși de la masa respectivă. Distribuția banilor nu este uniformă, ci se ține cont de locurile ocupate. Astfel, structura premiilor din jackpot e următoarea:

  • Locul 1 - 80%
  • Locul 2 - 12%
  • Locul 3 - 8%

În momentul în care un jackpot devine disponibil, ceasul promoției se resetează și se trece la următorul jackpokt. Cel mai mare jackpot va fi în valoarea de 100.000€, astfel că unul dintre jucători va câștiga în momentul "lovirii" lui nu mai puțin de 80.000€.

Din punct de vedere procentual, un jackpot din promoția HexaPro Jackpot Mania are șanse să apară de 10 ori mai frecvent decât jackpoturile standard prevăzute de formatul HexaPro. Ca atare, pe lângă distracția oferită de îndrăgitul format, ai o oportunitate reală de a îți umpli conturile, dacă ești suficient de norocos.

Experiență unică pe Unibet Poker

Al doilea aspect care a dus la creșterea Unibet Poker e legat de interfața camerei de poker și de experiența pe care aceasta ți-o oferă. Totul e diferit față de concurență, iar acest lucru atrage.

Unibet poker este o platformă perfectă pentru cei aflați la început de drum. Asta pentru că e destinată mai degrabă jucătorilor începători sau de ocazie. Dacă abia ai deschis ochii în no limit hold'em sau dacă vrei pur și simplu să te distrezi, un loc mai potrivit cu greu vei găsi. 
 
Turneele sunt mai puțin aglomerate, deci nu va trebui să stai multe ore pe scaun concentrat, pentru a face ITM-ul (into the money) la o competiție.

Dar marele plus al acestei camere de poker e permanenta inovație. Cei care s-au plictisit de grafica destul de similară a celorlalte camere vor găsi aici locul în care să evadeze. Vorbim despre o grafică inedită și chiar ludică, menită îți ofere pătrunderea într-un nou teritoriu al imaginației. Cele mai multe dintre aplicațiile de poker au o grafică monotonă, nu și Unibet. În 2014 eGaming Review (EGR) - cea mai citită şi respectată publicaţie din industria mondială a gamblingului - a acordat Unibet premiul pentru "Inovație în Poker". În iunie 2015 aceeaşi publicaţie a acordat acelaşi trofeu celor de la Unibet, semn că operatorul scandinav și-a îndeplinit obiectivele de a continua pe aceeași linie, de implementare a elementelor noi de design. Relaxare într-o atmosferă unică, asta vei găsi în locul camerei clasice de poker.
 
Un alt motiv pentru a te juca aici este acela că unibet.ro oferă servicii de top pentru toți pasionații de gambling. Este singurul operator licențiat care oferă patru tipuri de jocuri de noroc. În afară de poker, te poți juca pe unul din cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România, la un cazino care oferă o varietată largă de jocuri, dar și la singura cameră de bingo licențiată pe teritoriul țării noastre. Așa că nu este o mare surpriză faptul că Unibet este operatorul preferat de cei mai mulți români, conform topului nostru de popularitate.
 
Clienții noi la poker beneficiază de un bonus de până la 200€ pentru prima depunere. Iar dacă nu vrei să efectuezi un depozit, atunci îți recomandăm să încerci turneele freeroll care au loc o dată la fiecare două ore. 

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi