Unibet Poker a lansat HexaPro JackPot Mania. Premii suplimentare de 263.000€

1,1k 0

Unibet Poker a lansat HexaPro JackPot Mania, promoție care oferă premii suplimentare de 263.000€. În total sunt disponibile 30 de jackpoturi care vor fi distribuite în cadrul acestui nou format.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

HexaPro este o competiție de tip Sit&Go care se joacă în trei, cu buy-in-uri pentru fiecare buzunar, de la 1€ până la 100€. Structura este hyper-turbo, iar fondul de premii este determinat aleator la startul turneului. Acesta poate ajunge să fie de 1.000 de ori mai mare decât buy-in-ul.

HexaPro Jackpot Mania îți oferă pe lângă fondul de premii, oportunitatea accesării unui jackpot. Valoarea acestuia diferă, în funcție de miza la care se joacă. La fiecare 100.000 de jocuri HexaPro derulate în soft, unul dintre cele 30 de jackpoturi disponibile va fi eliberat la întâmplare. El va fi distribuit tuturor celor trei jucători norocoși de la masa respectivă. Distribuția banilor nu este uniformă, ci se ține cont de locurile ocupate. Astfel, structura premiilor din jackpot e următoarea:

  • Locul 1 - 80%
  • Locul 2 - 12%
  • Locul 3 - 8%

În momentul în care un jackpot devine disponibil, ceasul promoției se resetează și se trece la următorul jackpokt. Cel mai mare jackpot va fi în valoarea de 100.000€, astfel că unul dintre jucători va câștiga în momentul "lovirii" lui nu mai puțin de 80.000€.

Din punct de vedere procentual, un jackpot din promoția HexaPro Jackpot Mania are șanse să apară de 10 ori mai frecvent decât jackpoturile standard prevăzute de formatul HexaPro. Ca atare, pe lângă distracția oferită de îndrăgitul format, ai o oportunitate reală de a îți umpli conturile, dacă ești suficient de norocos.

CE SE MAI POATE JUCA PE UNIBET

Turnee freezeout
Cel mai întâlnit tip de turneu de poker. Te-ai săturat de cei care fac buy-in după buy-in shovând cu orice doar în speranța să se dubleze? În competițiile freezout, nu mai primești o a doua șansă. Plătești buy-in-ul, primești jetoanele și joci până când câștigi competiția sau până când ești eliminat.
 
Multi-buy
Ești în căutarea unui turneu deep stack, în care să ai multe fise la dispoziție și spațiu de manevră? Înmulțește buy-in-ul cu x2, x3 sau x4 și vei avea la dispoziție un stack uriaș.
 
Freeroll
La turneele Freeroll accesul este complet gratuit. Jucătorii noi au posibilitatea să joace la turnee freeroll cu premii de 500 de euro. Există și competiții fără buy-in la care poți intra pe bază de invitație, dacă îndeplinești o anumită condiție, misiune etc. Unibet oferă în fiecare zi mai multe turnee Freeroll cu premii în bilete sau cash, astfel că dacă nu dorești să investești deloc bani din propriul buzunar, poți apela la acest gen de turnee. Fără risc și cu posibilitatea să îți faci un cheag de start up.
 
Turneu garantat (GTD)
În multe din turnee se garantează valoarea totală a premiilor, indiferent de numărul de jucători înregistrați. Cu alte cuvinte, dacă buy-in-ul total este mai mic decât suma garantată, Unibet completează cu restul. În cazul în care suma totală din buy-in-uri depășește garanția, acei bani vor fi redistribuiți la jucători, în funcție de schema premiilor.
 
Sateliți
Vrei să ajungi la turneu cu buy-in mare sau la un eveniment live prin investirea unei mici sume de bani? Aceste turnee sunt disponibile în mai multe formate, însă toate oferă ca premiu intrarea la un turneu mai mare. Poți astfel, cu un efort minim, să ajungi să te lupți pentru sume uriașe, dacă prinzi un run bun.
 
Turneu recompensă
Turneele recompensă sunt disponibile în mai multe formate și vă recompensează pentru eliminarea unui anumit jucător, a oricărui jucător sau a mai multor jucători.

COMPETIȚII SPECIALE

 King of flips: Obține jetoane jucând poker pe bani reali și progresează prin seria de premii din mini jocul King of Flips. Câștigă până la un pachet la Unibet Open în valoare de 2.000 €
 
Super Double Trouble - Turneul săptămânal Double Trouble s-a dovedit a fi un succes, așa că Unibet a decis să lanseze un nou turneu, Super Double Trouble. La el ai șansa de a câstiga €400 în cash, în cazul în care ai ghinionul să pierzi €200 sau mai mult la mesele de cash din săptămâna anterioară.
Pariază legal online

Deschide cont și joacă acum poker online cu un bonus atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi