Turneele Freeroll de pe PokerStars. Marile avantaje

2022-01-05 11:14:00 4,0k 0

Turneele freeroll reprezintă competițiile de poker unde poți avea acces la premii fără a investi vreun leu. Despre cum trebuie să joci în ele am discutat pe larg aici, astăzi ne vom îndrepta atenția către freerollurile de pe PokerStars, una dintre cele trei camere de poker licențiate în România. Ce oportunități ai, la ce turnee de tip freeroll poți participa și care sunt pași de urmat vei afla mai jos.

Joacă la cea mai bună cameră de poker din lume cu un bonus de bun venit de până la 600$!

Operatori cu camere de poker legale în 2022
PokerStars
PokerStars
Joacă acum la PokerStars Sports România!
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON

 

La ce turnee freeroll ai acces

Turneele freeroll de poker pot fi împărțite în două categorii: 

 • turneele la care poți participa chiar dacă nu ai efectuat vreodată un depozit;
 • turneele pe bază de invitație la care poți participa doar dacă ai depus, ai strâns puncte, ai îndeplinit anumite misiuni etc.

Turneele din prima categorie reprezintă una din puținele modalități de a face bani pe un site de gambling fără a investi vreun leu, deși este drept că nici nu trebuie să te aștepți la premii foarte mari. Turneele din a doua categorie sunt și ele foarte interesante mai ales că de regulă au premii mai consistente, iar astfel îți oferă posibilitatea de a îți ridica banca fără a risca o sumă de bani.

Cum ajungem la turneele freeroll pe PokerStars

Pentru a avea acces la turneele freroll de pe PokerStars e nevoie să îți faci un cont. Acest lucru durează doar câteva minute, apoi ai următoarele opțiuni, în funcție de metoda de logare (desktop sau mobil).

Pentru a identifica turneele freeroll în lobby, de pe computer sau laptop, aceștia sunt pașii de urmat:

 • Selectezi secțiunea 'Bani Reali' din lobby
 • Bifezi secţiunea 'Turneu’
 • În filtrul pentru buy-in, selectezi 'Freeroll'.


Freerollurile pot fi selectate în funcție de ora de start (foto sus)


Freerollurile pot fi selectate și în funcție de premiile puse la bătaie, pentru a ști cu exactiate care sunt cele mai atractive turnee (foto sus)

Cum ajungi la freerolluri de pe mobil

După ce te autentifici și ai grijă să selectezi "Bani Reali" (freeroll-urile nu sunt disponibile în secţiunea "Bani Virtuali"), ai următoarele lucruri de făcut:

De pe Android:

 • Lansezi aplicația și de loghezi
 • Selectezi "Turneu"
 • Apeși pe pictograma creion
 • Alegi "Arată toate jocurile"
 • La Buy-in selectezi "Freeroll"

De pe iOS:

 • Apeși pe "Lobby" (partea de jos a ecranului) şi selectezi secţiunea "Turneu"
 • La Buy-in bifezi "Freeroll"
 • Pentru a-ţi uşura căutarea în lista de freeroll-uri, activează căsuţa "Arată doar mesele cu înscrieri" şi setează timpul de început la intervalul de timp dorit. Apasă butonul "Arată jocurile". În cazul în care nu apare vreun eveniment, înseamnă că nu există freeroll-uri deschise pentru înregistrare în perioada specificată.

Turneele Start-Up Freeroll

Noii jucători de pe PokerStars au acces la un bilet gratis "Start-Up Freeroll" cu intrări multiple, valabil timp de o lună de zile. Acesta îţi permite să te înscrii în până la nouă turnee. Pentru a fi eligibil, va trebui să utilizezi "Star Code-ul" tău unic în maximum 31 de zile de la crearea contului.

Pași de urmat sunt următorii: 

 • îți creezi contul
 • intri în cont la "Instrumente" și selectezi "Introdu Star Code". Aici, pentru a primi biletul gratis Start-Up Freeroll, introduci codul "START" în câmpul-text prezentat.  Biletul va intra în contul tău în cel mult cinci minute. Pentru a te înscrie în turneele Start-Up Freeroll şi a începe bătălia la masa de joc, intră în secţiunea "Turneu" > "Regional" din lobby-ul principal.

Cum poți folosi banii din Start-Up Freeroll

Marea diferență între turneele normale și cele din categoria Start-Up-Freeroll e reprezentată de structura premiilor. Un procent important - 25% din numărul de jucători participanţi - va primi premii în turneele Start-Up Freeroll. Ceea ce înseamnă că ai o ocazie excelentă să începi să îți construiești bugetul cu efort minim, fără a investi.

În momentul în care câştigi un premiu, banii vor intra imediat în contul tău de bani reali. Ei vor putea fi folosiţi pentru a juca în oricare dintre jocurile PokerStars pe bani reali (inclusiv la mese cash, SNG-uri, etc). Așa cum am discutat în trecut pe pariurix, sfatul nostru e să o iei mereu de jos, dacă ești la început de drum. Nu încerca să arzi etapele, învață "ABC-ul" pokerului, fără a investi sume foarte mari. Treptat, vei deveni un jucător mai bun și vei avea ocazia să lupți pentru premii din ce în ce mai mari.

Joacă la cea mai bună cameră de poker din lume cu un bonus de bun venit de până la 600$!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi