Unibet este camera de poker online licențiată cu cele mai multe turnee freeroll

5,3k 2

Actualizare mai 2017

O parte din informațiile oferite în acest articol nu mai sunt valabile. Unibet oferă în continuare cele mai multe turnee freeroll, dar programul de mai jos ar putea să nu mai fie valabil. De asemenea, Winmasters și Netbet nu mai au camere funcționale de poker la momentul acestei actualizări, dar 888Poker și PokerStars oferă poker jucătorilor din România. Un articol mai recent despre turneele freeroll de poker oferite poate fi găsit aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html. De asemenea, recomand să arunci un ochi și peste ACEST ARTICOL

 

Articolul inițial

În acest moment în România sunt cinci site-uri de gambling licențiate, din care doar trei au cameră de poker: Unibet, Winmasters și Netbet. Ultimele două site-uri enumerate erau complet necunoscute la noi în țară înainte să aplice pentru licență și asta pentru că ele nu excelează la vreun capitol. Acest lucru se întâmplă și în cazul camerei de poker, iar de aceea Unibet Poker este cea mai bună soluție pentru iubitorii acestui joc.

Mai mult decât atât, camera de poker recomandată de mine oferă un număr foarte mare de turnee freeroll. Cui nu-i plac oare astfel de turnee? Ele sunt modalitatea perfectă de a câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar. Mai ales că pe un site ca Unibet chiar avem pe ce folosi banii câștigați din turnee freeroll. Îi putem reinvesti în poker sau îi putem folosi la pariuri sportive, la jocuri de cazino sau la bingo.

 

Ce turnee freeroll oferă site-urile concurente?

Winmasters Poker oferă cinci turnee freeroll zilnic: patru au premii totale de 25€ iar unul are premiu de 50€ (ora 21:00). Cei de la NetBet au zilnic vreo două turnee freeroll cu premii de 1.000$, dar participarea este permisă doar celor care au efectuat recent un depozit. Plus că fiind puține astfel de turnee se înscriu destul de mulți jucători, iar astfel scad considerabil șansele de a lua unul din premiile puse în joc.

Află de la pariurix.com mai multe informații despre camerele de poker din România!

 

Ce turnee freeroll oferă Unibet Poker?

Acum să-ți prezint și turneele freeroll, care nu sunt deloc puţine, oferite de Unibet Poker (D.ONJN 1564/25.08.2016) . De fapt această cameră de poker oferă câte un astfel de turneu la fiecare două ore, în fiecare zi. Astfel și jucătorii se împart între turnee (că nimeni nu stă toată ziua să participe la fiecare), iar din acest motiv numărul de participanți nu este foarte ridicat, iar șansele de a câștiga cresc. Toate turneele de mai jos au loc zilnic și sunt deschise tuturor jucătorilor, inclusiv celor care n-au efectuat vreun un depozit la această cameră de poker online.

 

Oră > Turneu

 • 00:05 > €100 GTD Turbo Holdem Freeroll
 • 02:05 > €50 GTD Turbo Holdem 9 Seat Freeroll 
 • 04:05 > €25 GTD Turbo Holdem Freeroll 
 • 06:05 > €25 GTD Turbo Holdem Freeroll 
 • 08:05 > Unibet Open Freeroll 
 • 10:05 > €50 GTD Turbo Holdem Freeroll 
 • 12:05 > Unibet Open Freeroll 
 • 14:05 > €50 GTD Turbo Holdem Freeroll 
 • 16:05 > €50 GTD Turbo Omaha Freeroll 
 • 18:05 > €100 GTD Turbo Holdem Freeroll 
 • 19:10 > Unibet Open Fentroll 
 • 20:05 > Unibet Open Freeroll 
 • 22:05 > €50 GTD Turbo Omaha Freeroll
 • 23:05 > €50 GDT Omaha Freeroll

Totuși există posibilitatea ca uneori aceste turnee să nu fie exact în această ordine sau să mai fie adăugate și alte turnee, care nu sunt prezente pe listă. Pentru a vedea un program complet al turneelor freeroll urmează următorii pași:

 • Intră în aplicația Unibet Poker și accesează secțiunea "Tournament".
 • Deasupra turneelor, în partea dreaptă, vei găsi butonul "Full schedule".
 • Bifează căsuța "Freeroll" din partea de sus a aplicației și debifează căsuța "Hide Closed Registrations" din partea de jos a aplicației.
   

Pe lângă turneele deja enumerate, aș mai scoate în evidență următoarele freeroll-uri:

 • €1,000 Sportsbook Freeroll - Are loc în fiecare zi de joi la ora 22:00 și pune la bătaie premii totale de 1,000€. Primești acces la acest turneu dacă în ultimele șapte zile ai plasat cel puțin un pariu în valoare de minim 50 RON pe orice eveniment sportiv. În caz că pariul tău este plasat după începerea unui turneu, atunci vei primi bilet pentru turneul de peste o săptămână.
 • €500 Welcome Freeroll - Este un turneu care are loc în fiecare duminică la ora 17:00. Fiecare jucător nou primește patru astfel de bilete în momentul în care își crează o identitate în aplicația de poker. Biletele sunt valabile timp de 35 de zile, după care nu mai pot fi folosite. Fiind vorba de turnee deschise doar clienților noi, numărul de participanți nu este foarte ridicat, ceea ce îți oferă șanse reale să câștigi o parte din pot. Jucătorii noi primesc și un bonus de bun venit de până la 200€, dar și un bilet gratuit de 2€ pentru Unibet Open.

Pe lângă turnee freeroll, la Unibet Poker găsești multe alte turnee programate foarte interesante care au un raport excelent taxă / premii. De asemenea poți participa la jocuri cash dar și la mese sit & go. 

Dacă doreşti ca banii din poker să-i reinvesteşti în pariuri sportive trebuie să ştii că dacă deschizi cont la Unibet utilizând ACEST LINK ai asigurat primul pariu integral. Pariezi până la 150 RON iar dacă ai ghinion şi pierzi întreaga sumă îţi este rambursată în cont!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Discutii