Vezi ce turnee freeroll îţi oferă 888Poker

2015-04-18 21:36:56 2,1k 0

888sport.com (D.ONJN 1439/12.08.2016) este un site de poker online lansat în anul 2002, care a reuşit să aibă un succes foarte mare şi să atragă un număr impresionant de clienţi prin oferirea de bonusuri excelente. Această cameră de poker online îşi răsfaţă clienţii cu o multitudine de bonusuri şi promotii extraordinare, printre care se numără şi un bonus excelent pentru prima depunere, care poate ajunge până la suma de 140 de euro.

Atât site-ul, cât şi programul oferit arată destul de bine, au o interfaţă sigură şi uşor de utilizat. Softul nu necesită o atenţie specială din partea noastră, însă dacă daţi de vreo problemă puteţi consulta secţiunile ajutătoare prezente pe site. Acest program vă oferă posibilitatea de a vă juca unele dintre cele mai populare jocuri de poker online.

În ceea ce priveşte seriozitatea şi credibilitatea, 888poker.com este un site de poker online în care puteţi să aveţi încredere şi care vă poate oferi cu siguranţă unele dintre cele mai bune servicii.Turnee de zeci şi sute de mii de dolari vă stau la dispoziţie dacă vă deschideţi cont pe acest site. Sfatul nostru este să vă deschideţi un cont chiar acum şi să vă bucuraţi de aceste facilităţi!

JOACĂ ACUM LA 888POKER, CAMERĂ DE TOP LA NIVEL MONDIAL!

Trecând la subiectul acestui articol, să vă prezentăm turneele freeroll pe care le propune în mod constant 888poker.com. Avem nouă turnee pentru noii deponenţi. Astfel la efectuarea primului depozit veti primi sapte tichete pentru turnee de 500$ pentru primii deponenţi, un bilet pentru un turneu de 100.000$ special organizat pentru primii deponenţi, dar şi un tichet la un turneu de 1.000$ la care pot participa toţi deponenţii.

În plus avem diferite turnee freeroll special oferite membrilor fideli. Spre exemplu săptămânal cei care joacă jocuri cu dealeri live în casinoul 888 primesc intrări la turnee cu premii de 10.000$  Mai sunt diferite turnee cu intrare gratuită în care au acces doar anumite persoane.

888poker acceptă foarte multe modalităţi de plată online, însă cele mai des folosite sunt: cardurile de credit sau debit, Skrill.com, Paysafecard, Neteller sau transfer bancar. Indiferent de metoda de plată aleasă veţi putea depune sume începând de la 10 euro. Pe lângă tutorialele şi informaţiile utile prezente pe site, 888poker.com vă mai pune la dispoziţie un serviciu de relaţii cu clienţii care vă poate asista 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Acest site de poker online încearcă să-şi răsfeţe clienţii cu unele dintre cele mai serioase şi sigure servicii, precum şi cu o mulţime de bonusuri extraordinare. Înregistraţi-vă, efectuaţi o depunere şi încasaţi bonusul de 140 de euro!

JOACĂ ACUM LA 888POKER, CAMERĂ DE TOP LA NIVEL MONDIAL!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult