Camere de poker online cu cele mai tari freeroll-uri

2013-09-17 18:21:00 10,1k 2

Ce turnee freeroll oferă camerele de poker aflate în legalitate? Află de la PariuriXTurneele freeroll de poker ar putea fi împărțite în două categorii: cele la care poți participa chiar dacă nu ai efectuat vreodată un depozit, și cele pe bază de invitație la care poți participa doar dacă ai depus, ai strâns puncte, ai îndeplinit anumite misiuni etc.

Turneele din prima categorie reprezintă una din puținele modalități de a face bani pe un site de gambling fără a investi vreun leu, deși este drept că nici nu trebuie să te aștepți la premii prea consistente. Turneele din a doua categorie sunt și ele foarte interesante mai ales că de regulă au premii mai consistente, iar astfel îți oferă posibilitatea de a îți ridica banca fără a risca bani proprii.

Problema este că așa cum am spus și în acest articol , au mai rămas doar trei camere de poker la care ne putem juca în legalitate în acest moment în România: PokerStars, 888Poker și Unibet Poker. Dar să vedem ce turnee freeroll oferă fiecare în parte.

Joacă acum la camera de poker recomandată cu un super bonus!

 

Turnee de poker la care poți participa chiar dacă nu ai depus bani

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - deschide un cont acum!
Din ce am observat, Unibet organizează zilnic freeroll-uri din două în două ore. Turneele de la 13:05, 15:05 și 17:05 au premii totale de 50$, cel de la 19:05 are un prize pool de 100$, în timp ce restul au premii mai mici de 18$ - 25$, care nu sunt plătite cash, ci sub formă de bilete la alte turnee. Chiar și așa, am văzut că la un turneu jucat la ora 11:05 și cu un fond de premiere de doar 18$ s-au înscris aproape 400 de jucători. Pe de altă parte nici la freeroll-urile mai importante nu au cum să se înscrie mult mai mulți, pentru că numărul maxim de jucători este de 720. De aceea recomand să te concentrezi pe turneele care încep între 13:05 și 19:05.

unibet-open.png


888Poker (D.ONJN 1439/12.08.2016) - deschide un cont acum!
Singurele turnee cu înscriere gratuită la care poate participa oricine sunt ”$20 SNAP Free Tournament” care nu cred că au ore fixe de desfășurare, deci trebuie să te uiți să vezi când începe următorul. Problema este că se înscriu foarte mulți jucători, astfel încât trebuie să te întreci cu vreo 2-3 mii de persoane pentru premii ”fabuloase” de câțiva zeci de cenți, sau maxim 2$, asta dacă ai norocul să fii marele câștigător!

888-open.png
 

PokerStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) - deschide un cont acum!
Cei de la PokerStars nu sunt adepții turneelor freeroll, singurele la care are acces oricine fiind ”PokerSchool Open Skill League” unde premiile totale sunt de 10$. Și pentru că vorbim de PokerStars, camera de poker cu cei mai mulți jucători la nivel mondial, probabil că îți dai seama și singur cam câți jucători se bat pentru a câștiga o parte din acei 10$. Dar dacă totuși vrei să te încumeți, atunci trebuie să știi că turneele au loc la aceleași ore ca cele de la Unibet (13:05, 15:05, 17:05 etc).

pokerstars-open.png

 

Turnee freeroll pe bază de invitație

Unibet - deschide un cont acum!
Dacă te înregistrezi acum, pe lângă un bonus de 100% în limita a 200€ ce este eliberat treptat, vei primi acces și la turneul ”€500 Welcome Freeroll”, unde așa cum spune și numele, sunt oferite premii totale de 500 de euro. Ocazional mai poți beneficia și de pe urma altor promoții prin cadrul cărora poți primi invitații la diferite turnee, dar trebuie să urmărești frecvent site-ul pentru a afla care sunt cele mai noi oferte.

unibet-welcome.png

 

888Poker - deschide un cont acum!
Clienții noi pot participa gratuit la șapte turnee "$500 First Depositors’ Freerolls”, la un turneu ”$1,000 Depositors' Freeroll", și primesc și un bilet pentru  ”$80k First Depositors’ Challenge”. Așa că se merită să efectuezi un depozit, mai ales că te califici și pentru un bonus suplimentar de 100% în limita a 3,000RON ce este eiberat treptat pe parcurs ce te joci. 

888-challenge.png 

PokerStars - deschide un cont acum!
Clienții noi care efectuează un depozit de minim 20$ utilizând codul ”THIRTY” primesc jocuri gratuite în valoare de 30$ ce sunt oferite pe durata a șase zile de la înregistrare (dar tu le poți folosi oricând). Printre acestea se numără și un bilet la un turneu freeroll cu premii totale de 1 milion de dolari! Parcă este un progres față de acele turnee cu  pot de 10$ nu? Detalii complete despre ofertă găsești aici: https://pariurix.com/bonus-pokerstars-depune-20-si-primesti-un-bonus-de-30.html

pokerstars-bonus.png


Concluzii

Pe vremuri când erau multe camere de poker, puteau fi găsite zilnic turnee atractive cu premii consistente la care puteai participa fără a efectua un depozit. Acum nu prea. Cel puțin participarea la turneele organizate de 888Poker și PokerStars mi se se pare o pierdere de timp. Adică totuși, decât să mă bat cu câteva mii de persoane pentru o parte dintr-un ”fabulos” pot de 10$-20$, mai bine zic pas. Dacă totuși vrei să îți încerci norocul la așa ceva, atunci mai bine o faci la Unibet pentru că premiile sunt un pic mai consistente, iar numărul de adversari este mai mic.

În ceea ce privește turneele freeroll și celelalte bonusuri oferite clienților noi, lucrurile se schimbă; chiar consider că se merită să efectuezi un depozit la fiecare din cele trei camere de poker în parte!

Joacă acum la camera de poker recomandată cu un super bonus!

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii