Turneele de tip Bounty, pe 888poker. De ce să le alegi

2020-02-05 09:00:00 1,1k 0

888poker este probabil platforma online care oferă cele mai multe turnee de tip Bounty. De fiecare dată când elimini un jucător, o anumită sumă îți intră direct în cont, fără legătură cu locul ocupat în final, în turneu.

Joacă acum cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce sunt turneele Bounty pe 888poker?

Bounty reprezintă o funcție prezentă la unele turnee de poker, ea recompensând jucătorii care elimină un adversar. 

Uneori există un jucător anume care trebuie eliminat, dar de cele mai multe ori nu există un "target man", bonusul fiind oferit pentru eliminarea oricui. Recompensa este de obicei sub forma unui bonus în bani.

De ce ar trebui să jucaţi Bounty la 888poker?

Bounty înseamnă o nouă experiență în pokerul online, dinamica fiind puțin schimbată și jocul devenind chiar mai interesant.

Bounty necesită mai multă atenție din partea jucătorilor, deoarece există câteva aspecte ale jocului pe care trebuie să vă concentraţi pentru a profita pe deplin de bonusurile suplimentare în bani. Trebuie să fiți mai agresivi, când situația o cere, generându-se astfel mai multă acțiune la masă. E vorba de o ușoară schimbare a paradigmei pe care de obicei o respectați, însă beneficiile pot fi pe măsură.

Încercaţi turneele de tip Bounty la 888poker

Bounty aduce un plus de senzaţie turneelor clasice. Sarcinile Bounty sunt desemnate la întâmplare, ceea ce înseamnă că pot schimba jocul foarte rapid. Dacă spre exemplu un jucător mizează all-in, atunci câţiva din ceilalţi jucători ai turneelor de tip Bounty vor avea tendinţa de a da call. E vorba de un imbold suplimentar care îți oferă șansa să iei premiul aferent jucătorului eliminat. 

Pe platforma online veți avea ocazia să jucați și contra ambasadorilor 888poker, care, aproape de fiecare dată generează un premiu suplimentar, dacă sunt eliminați. Scoateți din concurs unul sau mai mulți experți 888poker și veți primi bonsurui importante.

Strategie şi ponturi pentru Bounty

Dacă găsiţi un jucător la masă care este pe punctul de a-şi pierde toate jetoanele, încercaţi să-l izolaţi. Acest lucru înseamnă că jucaţi unul împotriva celuilalt, fără ceilalţi jucători. Acest lucru vă va oferi cea mai bună oportunitate de a-l elimina şi de a vă majora bonusul bounty. 

Totuși, strategia de bază nu trebuie schimbată la 180 de grade. Sacrificaţi numai ceea ce vă puteţi permite să pierdeţi, în rest rămâneți focusați pe premiile finale ale turneului. Bonusurile Bounty vin de cele mai multe ori la pachet cu un run cât mai lung în turneu.

888poker își schimbă fața

Cei de la 888 au pregătit deja mai multe schimbări din această primăvară, cea mai importantă fiind reprezentată de o interfață nouă. Din toamnă s-a anunțat dezvoltarea unei noi platforme de poker numită "Poker 8", iar aceasta a fost testată până la sfârșitul anului 2018.

"Am lucrat cu jucători de poker și am luat feedback de la ei. Noua platformă va îmbunătăți displayul meselor de joc, funcționalitatea lobby-ului și grafica, pentru a oferi jucătorilor o experiență modernă și antrenantă", se precizează într-un comunicat.

Tipuri de poker oferite de 888poker

888Poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit & go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Marele avantaj al 888Poker este faptul că sunt suficient de mulți jucători încât poți găsi la orice oră din zi sau din noapte un turneu sau o masă pe gustul tău; pe de altă parte, nu sunt la fel de mulți jucători la PokerStars încât să se înscrie zeci de mii de jucători într-un turneu. Astfel, dacă factorul timp contează în alegerea ta, aici ai un raport optim.

Snap Poker pe 888poker

Un format de succes al celor de la 888poker este Snap Poker. Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin și începi un joc nou imediat, fără a mai aștepta ca acțiunea să se încheie la masa unde ai foldat.

Alte facilități oferite de 888poker 

888Poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888Poker în special.

Joacă acum cu un bonus atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi