Turnee de poker de tip High Roller. Unde să joci pe sume mari

2020-01-23 12:50:00 1,2k 0
 
Jucătorii de poker care vor să evolueze pe sume mari vor găsi în PokerStars cea mai bună platformă online. "High Roller Club" este titulatura dată de administratorii camerei pentru turneele de hold-em cu buy-in-uri impresionante.
Cei în căutarea unor provocări pe mize mari, prin care să aibă acces la premii uriașe, se pot delecta cu turnee zilnice pe sume ridicate, cu fonduri de premii garantate de milioane. Mai mult, duminica este o zi specială, în care se poate juca la buy-in-uri de până la 2100 de dolari.
 
Buy-in-urile încep de la $530 – cu sateliţi disponibili la un preţ mai mic – şi poţi juca conform unor programe pline de acţiune, în fiecare zi. De asemenea, există şi un program duminical cu un nou look, cu premii garantate şi mai bogate. 
 
Sunday Cooldown și Sunday High Roller sunt cele mai scumpe turnee de pe piață, însă recompensele sunt pe măsură. În concluzie, dacă ești în căutarea unor turnee de poker de tip High Roller, cu siguranță că PokerStars este cea mai bună cameră online și, deși nivelul este unul foarte ridicat (participă o mulțime de regulari), premiile sunt suficient de motivante încât să merite să îți încerci norocul. Totuși, dacă nu dispui de o bancă atât de mare încât să susțină efortul financiar - dar vrei să evoluezi în astfel de turnee -, sfatul nostru este să începi mai degrabă din sateliți, pentru a minimiza riscul la care te expui.
 

High Roller Club: Programul zilnic

11:00 - Daily Warm-Up ($1.050)
12:30 - Bounty Builder High Roller ($530)
14:00 - Daily-themed $1K ($1.050)
15:00 - Daily 500 ($530)
17:00 - Daily Cooldown ($1.050)
18:00 - Daily Supersonic ($530)

High Roller Club: Program duminică

11:00 - Sunday Warm-Up ($1.050)
12:30 - Bounty Builder High Roller ($530)
14:00 - Sunday High Roller ($2.100)
14:30 - Omania High Roller ($530)
15:00 - Sunday 500 ($530)
17:00 - Sunday Cooldown ($2.100)
18:00 - Sunday Supersonic ($1.050)
 

DE CE SĂ ALEGEȚI POKERSTARS

TIPURI DE POKER OFERITE DE POKERSTARS
 
Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, astfel că aceasta își permite ca, în afară de Texas Hold’em și Omaha, să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de variante, doar că foarte puțini jucători vor intra în concurs. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, indiferent de oră.
 
TIPURI DE JOCURI OFERITE
 
Poți participa la jocuri cash și mese sit&go pe toate mizele posibile, de la cele foarte mici până la High Stakes. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau celebrul Sunday Million.
 
TURNEE DISPONIBILE
 
În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători, iar durata este foarte mare.
 
În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.
 
ALTE LUCRURI IMPORTANTE DE ȘTIUT
 
PokerStars oferă clienților foarte multe promoții atractive, jocuri de antrenament pe bani virtuali, un program VIP atractiv, și chiar și o școală de poker. De asemenea, sunt oferite aplicații foarte performante pentru PC, telefon și tabletă ce pot fi descărcate pe aproape orice sistem de operare. Aceste programe merg ireproșabil, ceea ce este de înțeles în condițiile în care PokerStars investește sume importante de bani pentru a putea oferi cele mai bune servicii.
 

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi