Tehnici in jocul de poker de incercar in 2022

2022-01-05 11:14:00 6,0k 0

Un jucator de poker online de succes cunoaste si intelege cei mai utilizati termeni din acest joc. Mai jos va prezentam care sunt cinci dintre aceste cuvinte care descriu tehnici de baza ale jocului, tehnici in lipsa caruia nu se poate avansa de la nivelul de amator.

Joacă la cea mai bună cameră de poker din lume cu un bonus de bun venit de până la 600$!

Operatori cu camere de poker legale în 2022
PokerStars
PokerStars
Joacă acum la PokerStars Sports România!
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON

  • Bluff - este una dintre cele mai utilizate tehnici de joc in pokerul online. Bluff este atunci cand un jucator incearca sa ascunda o mana mai slaba incercand sa arate ca ar avea carti castigatoare. De exemplu, un jucator poate paria mult mai agresiv daca simte ca restul celor de la masa ar putea cadea in aceasta capcana, chiar daca mana lui nu este una buna. In plus pentru a obtine un castig mai mare, unii jucatori aplica aceasta tehnica si atunci cand au o mana buna de la inceput, dorind sa pacaleasca adversarii astfel incat sa creasca potul.
  • Semi-Bluff - este aproape identica cu blufful, singura diferenta fiind ca jucatorul care incearca semi-blufful are o mana care are sanse de a se imbunatati de-a lungul jocului. Daca un jucator care bluffeaza nu are are prea multe sanse de a castiga atunci cand se joaca cu cartile pe masa, cei care aplica un semi-bluff nu isi asuma acelasi risc si au posibilitatea de a isi imbunatati mana pana la finalul jocului.
  • Check-creste miza - este folosita de jucatori atunci cand au maini foarte bune dorind sa-si forteze oponentii sa piarda cat mai mult. Cand este randul lor, jucatorii accepta miza, dand intentionat de gol o slabiciune, apoi, cand oponentii pariaza, ei cresc automat suma si-si asigura astfel un castig mai mare. Cine stapaneste aceasta tehnica poate stapani cu succes si jocul de poker.
  • Joc incet - este folosit atunci cand jucatorii au maini bune, dar vor sa ascunda acest lucru. Printr-un joc pasiv, fara modificari mari de miza, acestia dau impresia ca au o mana slaba. O data ce jocul progreseaza, incep sa joace mai agresiv pentru a extrage un castig cat mai mare. De rabdare au nevoie cei care aplica aceasta tehnica, rezultatele fiind insa pe masura.
  • Stop and go - utilizata pentru a crea confuzie in randul oponentilor. Printr-o alternanta intre pariuri indraznete si momente de joc pasiv, fara cresteri de miza, jucatorii de poker pot deghiza calitatea cartilor din mana si creeaza dificultati oponentilor care nu stiu ce reactie sa aiba in astfel de cazuri. Calmul si utilizarea acestei tehnici in cele mai bune momente ale jocului pot aduce un castig considerabil.

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi