Super Double Trouble. Cum să îți recuperezi banii pierduți la mesele cash de pe pe Unibet Poker

2020-01-06 04:00:00 1,0k 0

Te temi că ghinionul îți guvernează jocul de poker? Nicio problemă, Unibet Poker vine în ajutorul celor care au neșansa să piardă o sumă mare în decurs de o săptămână, cu un turneu care se anunță extrem de popular: Super Double Trouble. 

Descoperă camere de poker online la care joacă cel mai mulți români!

Până acum, clasicul Double Trouble s-a dovedit a fi un succes, astfel că cei care se ocupă de platforma online Unibet Poker au decis să adauge un nou turneu, Super Double Trouble. La acesta, ai șansa de a câștiga €400 în cash, în cazul în care ai ghinionul sa pierzi €200 sau mai mult la mesele de cash din săptămâna precedentă. Evident, nimeni nu își dorește să piardă, dar e relaxant să știi că, în situațiile în care soarta nu îți surâde, ai oportunitatea să îți iei revanșa și să câștigi o sumă poate mai mare decât cea avută inițial.

Turneul original Double Trouble va fi disponibil în continuare săptămânal, în fiecare zi de marți, la ora 19:00 CET. Super Double Trouble se va desfășura în aceeași zi, dar cu o oră mai târziu.

Detaliile competiților

Super Double Trouble

  • Prizepool: €4,000
  • Cum te califici: Atunci când pierzi minimum €200 la mesele cash în orice zi, în decurs de o săptămână (de luni până duminică), obții un bilet la Super Double Trouble.
  • Premii: Primii 10 jucători primesc câte €400 fiecare.
  • Când: În fiecare marți, la ora 20:00 CET.

Double Trouble

  • Prizepool: €4,000
  • Cum te califici: Atunci când pierzi minimum €20 la mesele cash în orice zi, în decurs de o săptămână (de luni până duminică), obții un bilet la Double Trouble.
  • Premii: Primii 100 jucători primesc câte €40 fiecare.
  • Când: În fiecare marți, la ora 19:00 CET.

Dacă te califici pentru Super Double Trouble, vei primi de asemenea o intrare și pentru Double Trouble, ceea ce înseamnă că ai două șanse să câștigi înapoi o parte din banii pierduți.

Ce mai poți juca pe Unibet Poker

Turnee freezeout
Cel mai întâlnit tip de turneu de poker. Te-ai săturat de cei care fac buy-in după buy-in shovând cu orice doar în speranța să se dubleze? În competițiile freezout, nu mai primești o a doua șansă. Plătești buy-in-ul, primești jetoanele și joci până când câștigi competiția sau până când ești eliminat.
 
Multi-buy
Ești în căutarea unui turneu deep stack, în care să ai multe fise la dispoziție și spațiu de manevră? Înmulțește buy-in-ul cu x2, x3 sau x4 și vei avea la dispoziție un stack uriaș.
 
Freeroll
La turneele Freeroll accesul este complet gratuit. Jucătorii noi au posibilitatea să joace la turnee freeroll cu premii de 500 de euro. Există și competiții fără buy-in la care poți intra pe bază de invitație, dacă îndeplinești o anumită condiție, misiune etc. Unibet oferă în fiecare zi mai multe turnee Freeroll cu premii în bilete sau cash, astfel că dacă nu dorești să investești deloc bani din propriul buzunar, poți apela la acest gen de turnee. Fără risc și cu posibilitatea să îți faci un cheag de start up.
 
Turneu garantat (GTD)
În multe din turnee se garantează valoarea totală a premiilor, indiferent de numărul de jucători înregistrați. Cu alte cuvinte, dacă buy-in-ul total este mai mic decât suma garantată, Unibet completează cu restul. În cazul în care suma totală din buy-in-uri depășește garanția, acei bani vor fi redistribuiți la jucători, în funcție de schema premiilor.
 
Sateliți
Vrei să ajungi la turneu cu buy-in mare sau la un eveniment live prin investirea unei mici sume de bani? Aceste turnee sunt disponibile în mai multe formate, însă toate oferă ca premiu intrarea la un turneu mai mare. Poți astfel, cu un efort minim, să ajungi să te lupți pentru sume uriașe, dacă prinzi un run bun.
 
Turneu recompensă
Turneele recompensă sunt disponibile în mai multe formate și vă recompensează pentru eliminarea unui anumit jucător, a oricărui jucător sau a mai multor jucători.

King of flips
Obține jetoane jucând poker pe bani reali și progresează prin seria de premii din mini jocul King of Flips. Câștigă până la un pachet la Unibet Open în valoare de 2.000 €.

Descoperă camere de poker online la care joacă cel mai mulți români!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi