Sunday Million își schimbă buy-in-ul! Vestea începutului de an în poker: poți lupta pentru 1.000.000$ la jumătate de preț

2020-01-08 09:50:00 1,5k 0

Sunday Million PokerStars 109$ | Vestea începutului de an în pokerul online vine de la PokerStars, care a luat o decizie care va avantaja enorm jucătorii obișnuiți să evolueze la mize mici și medii. Celebrul Sunday Million va avea un buy-in redus la jumătate, din această săptămână. Astfel, cei care vor să lupte pentru o parte din milionul de dolari garantat vor trebui să facă un efort financiar de 109$, față de 215$, cât era înainte taxa de intrare.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Schimbare majoră pe piața pokerului online. Unul dintre cele mai populare turnee din lume, Sunday Million, va avea o nouă taxă de participare, începând cu 27 ianuarie. În fiecare duminică, vom putea lupta pentru premii uriașe la jumătate de preț. Concret, cei de la PokerStars au decis să coboare buy-in-ul turneului de la 215$ la 109$. Este singura schimbare majoră, în rest coordonatele rămân cele clasice, binecunoscute de iubitorii de poker: aceeași oră de start, același stack, același nivel de blinduri, același premiu garantat și posibilitatea de re-entry.

De ce a micșorat PokerStars buy-in-ul pentru Sunday Million

Explicația este cât se poate de simplă. S-a dorit ca o plajă mai mare de jucători să poată lupta pentru premiile extrem de tentante. Deși era extrem de popular, Sunday Million reprezenta o barieră pentru mulți jucători aflați la început de drum, cu posibilități financiare limitate. În noul format, se anticipează că mult mai mulți pasionați de poker își vor permite să participe la prestigioasa competiție.

"Am vrut să arătăm că ne deschidem către tot mai mulți jucători, astfel încât să le dăm ocazia să evolueze pentru premii importante cu un efort financiar mai mic. "Milly" rămâne evenimentul central al zilelor de duminică, dar acum mult mai mulți jucători vor visa să îl câștige. Sunday PokerStars e în mintea oricărui jucător de pe platforma noastră, evenimente precum $22 Mini Million și $11 Sunday Storm au devenit extrem de populare; acum a venit vremea să ducem și Sunday Million la un nou nivel. Prin noul buy-in le vom oferi posibilitatea la mii de alți jucători - care înainte considerau un efort financiar prea mare înscrierea la turneu - să participe. Vor avea astfel oportunitatea să se bată pentru premii cu șase cifre, ceea ce înainte ar fi fost extrem de , se arată într-un comunicat al PokerStars.

Ce diferențe vor fi

Pentru cel puțin o săptămână, buy-in-ul va fi singura modificare operată. PokerStars a decis să păstreze aceeași structură, pentru a vedea cum se mișcă lucrurile și abia apoi va opera anumite schimbări, dacă este necesar. 

Principala temere are în vedere faptul că turneul va dura mult mai mult decât înainte. În general, la competiție se înscriau aproximativ 6000-6500 de jucători, iar acum se estimează că numărul acestora va depăși 12.000. Probabil în timp va fi nevoie de o modificare a blindurilor sau chiar a stackului. Dar, cel puțin pentru moment, turneul își va menține aceleași coordonate, pentru a se analiza în ce mod a influențat scăderea buy-in-ui competiția în ansamblul ei. 

Fiind vorba de un număr dublu de jucători, structura premiilor va trebui și ea probabil modificată, în sensul în care ITM-ul se va face mai devreme. Dar toate aceste detalii vor fi puse la punct după săptămâna de probă.

Așa arătau pay-utsurile la aproximativ 6500 de jucători înscriși

CE ESTE SUNDAY MILLION ȘI CUM POȚI PARTICIPA

Sunday Million este cel mai mare turneu săptămânal de poker din lume. Fondul garantat de premii este de $1.000.000, iar locul întâi depăşeşte în mod frecvent $100.000. Se joacă în stilul No Limit Hold’em și atrage cei mai buni jucători de poker, concurența pentru premiile extrem de tentante fiind una deosebit de acerbă.

Buy-in-ul pentru competiția de duminică este de $109, dar poți ajunge să lupți pentru o parte din milionul de dolari și cu un buget mult mai redus. Ai varianta să îți câștigi locul la eveniment prin intermediul sutelor de sateliţi care au loc pe tot parcursul săptămânii. Sateliții se derulează în fiecare zi, începând de la mai puţin de un dolar. 

Pentru a face buy-in direct sau pentru a te înscrie într-un satelit, deschide programul de joc şi caută 'Sunday Million' în secţiunea 'Turnee' (computer), sau prin secţiunea 'Turneu' din Lobby (mobil). De asemenea, poţi selecta 'Satelit' din filtrul 'Tip' pentru turnee sau îl poţi găsi folosind secţiunea 'Evenimente online' din programul de joc pentru computer.

Datele Sunday Million 109$

  • Oră de start: 20:00 (ora României)
  • Late registration permisă petru 3 ore și 15 minute
  • Stackul de început rămâne cel de 10.000 chipuri
  • Blinduri de început: 25/25, cu 5 ante
  • Blindurile se măresc la 10 minute până la level 10 și la 15 minute după

Joacă acum poker online cu un pachet atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi