Sunday Million - ediție aniversară. Premii de 10.000.00$ garantați

2020-01-06 04:00:00 1,3k 0

Sunday Million a pregătit pentru 14 aprilie un turneu special, cu 10 milioane de dolari garantați. În fiecare zi poți câștiga bilete de intrare în competiție, pe PokerStars, începând de la un buy-in de doar 0,9$.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Sunday Million e de departe cel mai cunoscut și popular turneu online din istoria pokerului. În luna aprilie a acestui an se sărbătoresc 13 ani de la prima ediție, iar PokerStars, platforma online care susține turneul, a pregătit un eventiment pe măsură.

Astfel, pe 14 aprilie, toată comunitatea de poker din întreaga lume va respira doar pentru ediția aniversară a Sunday Million, care va avea premii de 10.000.000 de dolari garantați. Doar câștigătorul va primi peste un milion de dolari, însă oricine ajunge la masa finală și-a asigurat un trai decent pentru o lungă perioadă, poate chiar pentru toată viața.

Deși PokerStars a decis în ianuarie să micșoreze buy-in-ul pentru Sunday Million, acesta costând acum în mod obișnuit 109$, la ediția aniversară taxa de participare va fi aproape dublată: 215$. Un efort mare pentru mulți dintre noi, însă care se justifică total dacă judecăm după cât de mari sunt premiile. 

Calificări online pentru ediția jubiliară Sunday Million

Cu siguranță, nu mulți dintre români - excepție regularii, care evoluează pe mize mari - pot face ușor un buy-in de 215$. PokerStars vine în ajutorul celor cu o bancă redusă oferind o serie de turnee de calificare pentru marele eveniment de pe 14 aprilie 2019.

Astfel, există pe platforma online o serie de turnee Spin&Go pentru Sunday Million - ediția aniversară, iar buy-in-ul este unul modic: doar 0,9$.

În plus, există sateliți zilnici de 15$, fiecare dintre ei garantând câte 100 de tichete în marele turneu. Ca atare, cu puțină inspirație poate fi mai ușor decât crezi să îți asiguri un loc în cel mai mare turneu online al anului.

"Suntem încântați să facem parte din acest moment istoric, însă creditul este al iubitorilor pokerului, care au făcut ca Sunday Million să se țină în fiecare săptămână din ultimii 13 ani. Sperăm să ne bucurăm împreună de un turneu reușit, pe 14 aprilie", a declarat directorul de operațiuni de la PokerStars, Severin Rasset.

Istoria Sunday Million

6 martie 2006 este data de referință în ceea ce privește Sunday Million. Atunci, 5.893 jucători au concurat pentru un fond de premii de 1.178.600$. Premiul întâi i-a revenit canadianului cu nickul "aaaaaaaa", care a intrat in istorie drept primul învingător în Sunday Million. El și-a asigurat atunci un cec de 173.844$.

Au urmat apoi, fără întrerupere, 600 de ediții, iar premiile date de acest turneu au rămas întotdeauna impresionante, fără echivalent pe piața pokerului online: peste 750 milioane de dolari au ajuns în conturile jucătorilor.

Trebuie spus că nu este prima dată când PokerStars celebrează aniversarea Sunday Million cu un turneu gigant, cu un fond de premii garantat din opt cifre.

Anul trecut, au fost sărbătoriți 12 ani de Sunday Million cu două turnee de câte 10.000.000$. Primul a fost câștigat în luna ianuarie de brazilianul "Hulk9950" pentru 960.000$, după un deal în trei. Al doilea turneu s-a jucat în aprilie, fiind câștigat de olandezul "Daenarys T". Acesta și-a asigurat un cec în valoare de 1.000.043$.

DE CE A MICȘORAT POKERSTARS BUY-IN-UL PENTRU SUNDAY MILLION

Așa cum PariuriX te-a anunțat încă de aici, începând de pe 27 ianuarie 2019 Sunday Million și-a schimbat taxa de participare. În fiecare duminică, vom putea lupta pentru premii uriașe la jumătate de preț. Concret, cei de la PokerStars au decis să coboare buy-in-ul turneului de la 215$ la 109$. Este singura schimbare majoră, în rest coordonatele rămân cele clasice, binecunoscute de iubitorii de poker: aceeași oră de start, același stack, același nivel de blinduri, același premiu garantat și posibilitatea de re-entry.

Explicația este cât se poate de simplă. S-a dorit ca o plajă mai mare de jucători să poată lupta pentru premiile extrem de tentante. Deși era extrem de popular, Sunday Million reprezenta o barieră pentru mulți jucători aflați la început de drum, cu posibilități financiare limitate. În noul format, se anticipează că mult mai mulți pasionați de poker își vor permite să participe la prestigioasa competiție.

"Am vrut să arătăm că ne deschidem către tot mai mulți jucători, astfel încât să le dăm ocazia să evolueze pentru premii importante cu un efort financiar mai mic. "Milly" rămâne evenimentul central al zilelor de duminică, dar acum mult mai mulți jucători vor visa să îl câștige. Sunday PokerStars e în mintea oricărui jucător de pe platforma noastră, evenimente precum $22 Mini Million și $11 Sunday Storm au devenit extrem de populare; acum a venit vremea să ducem și Sunday Million la un nou nivel. Prin noul buy-in le vom oferi posibilitatea la mii de alți jucători - care înainte considerau un efort financiar prea mare înscrierea la turneu - să participe. Vor avea astfel oportunitatea să se bată pentru premii cu șase cifre, ceea ce înainte ar fi fost extrem de , se arăta, la vremea respectivă, într-un comunicat al PokerStars.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi