POKER: Strategie pentru turneele turbo

2020-01-07 04:10:00 3,1k 0

Turneele turbo incep sa devina din ce in ce mai populare in randul jucatorilor de poker online. In lobby-urile camerelor de poker online se gasesc turnee turbo, super turbo sau extrem turbo. Cei care nu au mult timp la dispozitie pentru a juca poker online vor prefera cu siguranta turneele SNG turbo, deoarece durata acestora este scurta.

Strategia utilizata la aceste SNG-uri turbo este nevoie de o strategie diferita de strategia pentru SNG-urile clasice, deoarece blindurile cresc foarte repede. In acest articol ne propunem sa va prezentam cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand jucati turnee turbo.

In conditiile in care blindurile cresc intr-un extrem de rapid ai nevoie si de putin noroc pentru a castiga la astfel de turnee. Din acest motiv trebuie aplicata strategia short-stacked pentru o mare parte a timpului la astfel de turnee, astfel ca de multe ori fie veti da all in fie veti spune pas.

A avea o strategie buna in jocul de la turneele turbo presupune o selectie buna a mainilor pre flop si pozitionarea intr-o pozitie buna in care sa te pui all in. Este frustrant sa risti foarte des toate fisele avute, dar acesta este modul in care se joaca aceste turnee.

Pentru a putea spune ca ai castigat bani din turneele turbo va fi nevoie sa joci multe astfel de turnee. Astfel ca parerea noastra este sa nu te astepti la rezultate notabile dupa ce joci doar cateva turnee.

Sfaturi la inceputul turneelor turbo: - Evitati sa intri in poturi fara sens - Jucati numai mainile bune - Nu fiti surprins daca vedeti jocuri dubioase din partea adversarilor la inceput

In conditiile in care blindurile sunt inca mici la inceputul turneelor turbo vei avea ocazia sa joci un poker normal. Acest lucru este valabil insa doar pentru primele 2-3 nivele de blinduri. In acest stadiu, este inutil sa incercati sa furati blindurile, deoarece acest lucru se va dovedi a fi inutil odata ce avansezi in turneu. Daca detii o mana puternica este indicat sa faceti un raise substantial si sa sperati ca prindeti pe cineva cu o mana mai slaba si sa-l fortati sa puna cat mai multe fise in pot. La inceputul turneului nu este indicat sa te incurci cu poturi mici. Timpul trece asa de repede in aceste turnee, inca jucatorii deja sunt setati pe modul “gambling” pe tot parcursul turneului si vor fi in stare sa riste toate fisele din fata chiar si atunci cand blindurile sunt inca mici. Asa ca, de fiecare data cand prinzi o mana destul de buna, puteti sa va ganditi daca merita sa riscati toate fisele la aceea mana.

Sfaturi la mijlocul turneelor turbo: - Nu prea ai ce strategie sa aplici aici, asa ca, fiti pregatiti sa intrati oricand all in cu o mana buna - Nu incercati sa jucati mainile marginale, jucati doar mainile puternice - Puteti aplica strategia “stop and go”

Ca in oricare alt turneu turbo, este foarte important sa aveti in minte selectia mainilor. In acest stadiu, un stack mediu are doar 7-12 BB, asa ca, nu aveti mult pana sa ajungeti sa intrat all-in pre flop.In general, daca intrati intr-un pot, trebuie sa aveti intentia de a risca tot stack-ul. De aceea, trebuie sa alegeti mainile astfel incat sa pueteti sa intra all-in cu mana cea mai buna, de cele mai multe ori.

Puteti aplica strategia “stop and go”. Acest lucru inseamna ca platiti raise-ul unui adversar, doar cu intentia de a intra all in pe flop, indiferent de cartile care intra in flop. Daca ii dati doar call pre flop, apoi intrati all in pe flop, sansele sunt ca adversarul sa se arunce de pariul pe flop, lucru care nu ar fi fost posibil daca il puneati in all in inainte de flop.

Sfaturi la finalul turneelor turbo: - Jucati agresiv si nu va fie teama de acest stil de joc - Profitati de jucatorii care joaca tight - De multe ori veti rata sa ajungeti sa terminati in bani, dar nu va lasati batut. Intotdeauna cautati sa luati locul #1

Cand mai aveti doar 6xBB va trebui sa aplicati urmatoarea tactica: all-in / fold. Cel mai probabil, in acest stadiu au mai ramas foarte putini jucatori in joc, asa ca ar trebui sa va mariti range-ul de carti cu care intrat all-in.

Sa nu va fie teama sa intrat all-in din cauza ca va aflati in pozitia bubble, deoarece puteti profita de multi jucatori care adopta o astfel de strategie si prin urmare joaca mai tight.

Daca nu va este frica de eliminare, puteti casta un numar destul de mare de poturi, lucru care va ofera un avantaj destul de bun dupa ce se intra in bani. Daca puteti sa va depasiti frica si teama de a fi eliminat in pozitia bubble veti ajunge sa faceti miscarile corecte pe viitor, astfel va cresteti sansa de castig in astfel de turnee.

Jucati turnee turbo la cea mai mare camera de poker online

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult