Stars Rewards, pe PokerStars. De ce promoții poți beneficia

2020-02-04 09:10:00 1,2k 0

PokerStars are grijă de clienții săi dedicați, iar programul prin care își răsplătește jucătorii fideli e unul extrem de bine pus la punct și de motivant. Mai jos am încercat să sintetizăm de ce promoții poți beneficia pe cea mai mare platformă online din lume, prin intermediul Star Rewards.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

 

Stars Rewards pe PokerStars

Programul Stars Rewards te ajută să câştigi cu uşurinţă recompense create pentru tine, în cadrul tuturor tipurilor de poker (atât turnee, cât și mese cash). Ai ocazia să câștigi "puncte de recompensă" de fiecare dată când joci în jocuri pe bani reali. Colectează suficiente puncte pentru a-ţi completa bara de progres şi vei intra în posesia unui "Cufăr" încărcat cu recompense: inclusiv StarsCoin şi jocuri gratuite!

Recompense personalizate

Obţine recompense pe care vei dori să le foloseşti în jocurile tale preferate, create special pentru tine, atunci când joci pe bani reali în cadrul tuturor produselor disponibile pe PokerStars.

Puncte de recompensă

Joacă pe bani reali şi câştigă "puncte de recompensă". Punctele completează bara de progres de pe ecran, iar când ai îndeplinit misiunea vei câştiga un "Cufăr" plin cu recompense personalizate, doar pentru tine.

Cufere

Cuferele pot fi colectate şi deschise înainte, în timpul şi după sesiunea ta şi conţin recompense care sunt corelate cu activităţile tale preferate. Recompensele pot consta în StarsCoin, pe care le poţi cheltui în "Magazinul de recompense", o varietate de bilete şi articole croite pentru tine şi pentru jocurile pe care vrei să le joci. Există şase tipuri diferite de "Cufere" de dimensiuni şi valori crescătoare.

 • Nivelul 1 - cufăr albastru (0,60$)
 • Nivelul 2 - cufăr de bronz (0,6-12$)
 • Nivelul 3 - cufăr de argint (1,5-30$)
 • Nivelul 4 - cufăr de aur (5-100$)
 • Nivelul 5- cufăr de diamant (12,5-250$)
 • Nivelul 6 - cufăr negru (35-700$)

StarsCoin

Câştigă StarsCoin în "Cufere", pe care le foloseşti pentru a juca în jocuri sau le poţi cheltui în "Magazinul de recompense". 

Bara de progres

 • Câştigă îndeajuns de multe "Puncte de recompensă" pentru a finaliza bara ta de progres şi vei primi următorul tău "Cufăr".
 • Câştigă cel puţin un "Cufăr" la fiecare 28 de zile pentru a rămâne la nivelul tău actual de "Cufăr".
 • Câştigă 10 "Cufere" în 28 de zile şi vei fi condus spre un Cufăr mai mare, care va avea nevoie de mai multe puncte pentru a fi deblocat, dar care va conţine recompense mai mari (vezi mai sus). Bara de progres va deveni albastră atunci când te apropii de o actualizare şi vei fi anunțat cât mai trebuie să câştigi exact pentru a intra în posesia "Cufărului".
 • Dacă trec 28 de zile şi nu ai câştigat un "Cufăr", bara ta de progres se va reseta şi vei retrograda un nivel, unde "Cuferele" vor fi mai uşor de câştigat, dar vor conţine recompense de valoare mai mică. Dacă ai finalizat minimum 50% din bara ta actuală de progres, vei primi un "Cufăr" de la noul tău nivel mai mic. Dacă te afli la nivelul "Cufăr albastru" şi nu câştigi un Cufăr în 28 de zile, bara ta de progres se va reseta şi vei rămâne la acel nivel.

Schimb

Dacă te afli la un nivel mai mare decât "Cufăr albastru" şi bara ta de progres se apropie de expirare, vei putea schimba bara ta de progres cu un "Cufăr" de nivel mai mic.

De exemplu, dacă bara ta de progres pentru "Cufăr diamant" este completată peste 50% şi mai ai 10 zile până la expirare, o poţi schimba pe un "Cufăr de aur". Atunci, următorul tău "Cufăr" va fi "Cufăr de aur"; câştigă 10 "Cufere de aur" în 28 de zile pentru a reveni la Nivelul diamant.

Dacă eşti eligibil pentru schimbarea barei de progres, vei vedea opţiunea disponibilă în 'My Stars'.

Turnee Spin & Go Stars Rewards

Dacă joci poker la PokerStars, "Cufărul" tău poate conţine un bilet pentru a juca un turneu de poker Spin & Go Stars Rewards.

Ca turneele Spin & Go obişnuite, aceste turnee cu trei jucători au stack-uri de început mici, blind-uri care cresc rapid şi un fond de premii tip 'câştigătorul ia tot', determinat de o rolă aleatoare înainte de începerea jocului.

Lista premiilor și probabilitatea de a câștiga

 • $5.000 - 5 la 1.000.000
 • $100 - 250 la 1.000.000
 • $50 - 500 la 1.000.000
 • $10 - 2.500 la 1.000.000
 • $5 - 15.000 la 1.000.000
 • $3 - 100.000 la 1.000.000
 • $2 - 143.255 la 1.000.000
 • $1 - 738.490 la 1.000.000

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi