Spin & Go 10, premii cash de $8.000, în fiecare zi

2020-02-04 08:20:00 1,2k 0

Pokerstars vine cu o promoție interesantă, care e disponibilă până pe 1 decembrie. Ai ocazia să joci în 10 Spin & Go-uri şi benefiicile sunt pe măsură: ai putea câştiga o parte dintr-un fond zilnic considerabil de premii, de $8.000. Clasamentele Spin & Go 10 sunt disponibile până de ziua națională a României.

Detaliile promoției Spin & Go 10:

  • Înscrie-te;
  • Joci într-o zi în 10 Spin & Go-uri la acelaşi nivel de Clasament. De asemenea, poţi alege să joci în toate cele patru niveluri într-o singură zi şi să câştigi potenţial până la patru premii!
  • Urmăreşte-ţi progresul în fereastra Provocărilor, pe măsură ce joci;
  • Vezi Clasamentul final în fiecare zi, pentru a vedea dacă ai câştigat!

Acest Clasament nu are concurenţă pentru că nu implică eforturi de grinder: după înscriere, doar primele 10 Spin & Go-uri din fiecare zi sunt luate în calcul, aşadar oricine ar putea câştiga.

Fiecare zi începe la 00:00 ET şi se derulează până la 23:59 ET. 

Freeroll cu $10.000, în fiecare luni

În fiecare luni pe parcursul promoţiilor Clasament Spin & Go 10, va exista un Freeroll cu $10.000 care se va juca într-un format Spin & Go, cu blinduri de trei minute şi un stack de început de 500 de jetoane.

Joacă un bloc de 10 Spin & Go-uri în aceași săptămână şi ţi se va acorda şansa de a câştiga o parte din $10.000 adăugaţi!

Ce sunt Spin & Go-urile

Spin & Go-urile sunt turnee Sit & Go 3-Max Hyper-Turbo rapide, cu stack-uri de început de 500 de jetoane. Turneele au fonduri aleatorii de premii, care acordă între de două ori şi de 12.000 de ori buy-in-ul.

De notat că Spin & Go-urile Max sunt excluse din Clasamente. Turneele de calificare Spin & Go pentru evenimente live, Spin & Go-urile care au ca premiu întâi pachete UFC şi toate celelalte turnee Spin & Go pentru care buy-in-ul nu este listat în mod specific pe această pagină sunt excluse din Clasamente.


DE CE SĂ ALEGI POKERSTARS

TIPURI DE POKER OFERITE DE POKERSTARS
 
Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, astfel că aceasta își permite ca, în afară de Texas Hold’em și Omaha, să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de variante, doar că foarte puțini jucători vor intra în concurs. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, indiferent de oră.
 
TIPURI DE JOCURI OFERITE
 
Poți participa la jocuri cash și mese sit&go pe toate mizele posibile, de la cele foarte mici până la High Stakes. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau celebrul Sunday Million.
 
TURNEE DISPONIBILE
 
În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători, iar durata este foarte mare.
 
În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.
 
ALTE LUCRURI IMPORTANTE DE ȘTIUT
 

PokerStars oferă clienților foarte multe promoții atractive, jocuri de antrenament pe bani virtuali, un program VIP atractiv, și chiar și o școală de poker. De asemenea, sunt oferite aplicații foarte performante pentru PC, telefon și tabletă ce pot fi descărcate pe aproape orice sistem de operare. Aceste programe merg ireproșabil, ceea ce este de înțeles în condițiile în care PokerStars investește sume importante de bani pentru a putea oferi cele mai bune servicii.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi