"Rake or Break", noul format de turnee de la 888poker. Avantajele jucătorilor

2020-03-19 11:42:00 1,1k 0

888poker introduce un nou tip de turneu pentru pasionații de poker. "Rake or Break" e noul format pe care îl poți testa pe platforma online disponibilă în România, chiar de azi, 24 martie.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Într-o piață în care PokerStars și PartyPoker domină, e nevoie ca operatorii ceva mai mici, așa cum este 888poker, să vină cu inovații pentru a-i determina pe jucători să îi aleagă. În acest sens, 888poker a lansat noul software "Poker8", dar a gândit și un nou concept de turneu, care poate fi testat din această duminică.
 
"Rake or Break" este noua variantă de turneu a celor de la 888poker; acesta oferă una din următoarele două facilități: fie o competiție fără rake, fie premii mai mari în turneul următor.

Cum funcționează "Rake or Break"

Fiecare turneu va porni cu un fond de premiere de referință. Acesta nu e garantat, ci reprezintă un target al organizatorilor. Dacă turneul respectiv nu își atinge targetul (nu se înscriu suficienți jucători astfel încât să se ajungă la fondul de premiere estimat), fiecare dintre participanți primește înapoi suma aferentă rakeului (procent luat de camera de poker sau, altfel spus, taxa plătită de jucători). 

În schimb, dacă turneul își atinge targetul, în competiția următoare (duminica viitoare) premiile vor fi mai mari. Concret, cei de la 888poker vor suplimenta ei cu 10% următorul turneu. Se va ajunge astfel la premii mult mai motivante și se va reuși, probabil, fidelizarea celor care participă. Regularii vor avea numai de câștigat în oricare dintre situație: fie vor primi suma aferentă rakeului înapoi, fie vor participa la viitoare turnee cu fonduri de premiere mult mai mari, din start. 

"Rake or Break" e disponibil pe 888poker începând de azi, deocamdată la competițiile cu buy-in-uri mari (între 55$ și 320$). Patrick Leonard este inițiatorul acestui tip de turneu și este convins că întreaga comunitate va saluta acest demers, care vine în ajutorul jucătorilor, oferindu-le beneficii pe care celelalte camere de poker online nu le asigură.

888POKER ÎȘI SCHIMBĂ FAȚA

Cei de la 888 au pregătit mai multe schimbări pentru această primăvară, cea mai importantă fiind reprezentată de o interfață nouă. Din toamnă s-a anunțat dezvoltarea unei noi platforme de poker numită "Poker 8", iar aceasta a fost testată până la sfârșitul anului 2018.

"Am lucrat cu jucători de poker și am luat feedback de la ei. Noua platformă va îmbunătăți displayul meselor de joc, funcționalitatea lobby-ului și grafica, pentru a oferi jucătorilor o experiență modernă și antrenantă", se precizează într-un comunicat.

TIPURI DE POKER OFERITE

888Poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit & go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Marele avantaj al 888Poker este faptul că sunt suficient de mulți jucători încât poți găsi la orice oră din zi sau din noapte un turneu sau o masă pe gustul tău; pe de altă parte, nu sunt la fel de mulți jucători la PokerStars încât să se înscrie zeci de mii de jucători într-un turneu. Astfel, dacă factorul timp contează în alegerea ta, aici ai un raport optim.

 SNAP POKER

Un format de succes al celor de la 888poker este Snap Poker. Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin și începi un joc nou imediat, fără a mai aștepta ca acțiunea să se încheie la masa unde ai foldat.

 
ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE 888POKER

888Poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888Poker în special.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi