PokerStars oferă jocuri gratuite la toți jucătorii noi

2020-01-17 12:00:00 1,1k 0

PokerStars vine cu o promoție nouă, destinată jucătorilor noi, care își fac cont pentru prima oară pe cunoscuta platformă online. Odată depuși primii bani în contul de pe PokerStars, veți avea ocazia să evoluați la jocuri suplimentare gratuit, în limita a 30 de dolari.

Toţi jucătorii care fac prima lor depunere se califică pentru bonusul PokerStars de 100% la depunere, în limita a $600. Pe lângă această promoție, cei care se ocupă de administrarea celebrei plaforme online au mai gândit un sistem de recompense de bun venit, în valoare de $30.

Joacă acum poker online cu un pachet atractiv de bun venit!

Vă simțiți pregătiți să luptaţi pentru premii pe bani reali şi să intrați în cea mai largă selecţie de jocuri online din lume? Porniți aventura pe bani reali cu jocuri suplimentare de $30. Această ofertă exclusivă de bun venit se adresează noilor jucători, iar obţinerea celor $30 este simplă.

Iată cum poate fi revendicat bonusul de jocuri suplimentare pe PokerStars:

  • Vizitează Casieria
  • Efectuează o primă depunere de minimum $20
  • Foloseşte codul de bonus 'THIRTY' atunci când efectuezi depunerea

Jocurile voastre suplimentare vor fi acordate după cum urmează:

  • Ziua 1 - 10 bilete Spin & Go de $0,50 - 10 şanse de a câştiga până la $5.000
  • Ziua 2 - 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 3 - 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 4 - Bonus cash de $5 - Încearcă orice jocuri, la alegere
  • Ziua 5 - 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 6 - Bonus cash de $5 - Încearcă orice jocuri, la alegere

Turneele Spin & Go sunt turnee de poker rapide şi distractive, cu doar trei jucători şi un premiu aleator care te poate face să câştigi până la de 10.000 de ori buy-in-ul tău, în doar câteva minute! 

Vizitați pagina Bani reali pentru o listă completă a opţiunilor de depunere disponibile în regiunea voastră, pentru jucătorii care joacă în programul de joc pentru computer, şi pagina Casierie mobilă pentru a afla cum puteţi efectua depuneri de pe dispozitivul mobil.

DE CE SĂ ALEGEȚI POKERSTARS

TIPURI DE POKER OFERITE DE POKERSTARS

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, astfel că aceasta își permite ca, în afară de Texas Hold’em și Omaha, să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de variante, doar că foarte puțini jucători vor intra în concurs. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, indiferent de oră.

TIPURI DE JOCURI OFERITE

Poți participa la jocuri cash și mese sit&go pe toate mizele posibile, de la cele foarte mici până la High Stakes. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau celebrul Sunday Million.

TURNEE DISPONIBILE

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători, iar durata este foarte mare.

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.

ALTE LUCRURI IMPORTANTE DE ȘTIUT

PokerStars oferă clienților foarte multe promoții atractive, jocuri de antrenament pe bani virtuali, un program VIP atractiv, și chiar și o școală de poker. De asemenea, sunt oferite aplicații foarte performante pentru PC, telefon și tabletă ce pot fi descărcate pe aproape orice sistem de operare. Aceste programe merg ireproșabil, ceea ce este de înțeles în condițiile în care PokerStars investește sume importante de bani pentru a putea oferi cele mai bune servicii.

Joacă acum poker online cu un pachet atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi