PokerStars aduce World Championship of Online Poker, cel mai mare festival de poker online din lume

2020-01-16 09:00:00 1,3k 0

PokerStars dă în septembrie startul World Championship of Online Poker (WCOOP), cel mai mare festival de poker online din lume. Din câte se pare, premiile garantate vor depăși 80 de milioane de dolari. 

World Championship of Online Poker (WCOOP) oferă jucătorilor de poker din întreaga lume şansa de a deveni campioni recunoscuți la nivel internaţional la jocul pe care îl îndrăgesc.

Vrei să joci poker online? Aceasta este camera recomandată de PariuriX.com!

PokerStars a anunțat 21 de zile de turnee majore, între 5 și 25 septembrie 2019. Dacă anul trecut garanția de 70 de milioane de dolari a fost depășită fără emoții, de data aceasta organizatorii vor pune la bătaie garantat cel puțin 80 de milioane.

Vom avea parte de peste 60 de evenimente în program, iar toate indiciile ne duc spre o singură concluzie: va fi cel mai mare festival de poker online de până acum.

Vor exista buy-in-uri mici, medii şi mari pentru majoritatea evenimentelor, cu intrări care variază de la $2,20 la $25.000. Două Evenimente Principale se vor detașa, cu premii uriașe: cu $1M GTD şi cu $10M GTD.

Pe lângă sateliții de calificare, vor exista și turnee speciale Spin & Go, care acordă intrări WCOOP, bilete şi cash. Găseşte-le în lobby-ul Spin & Go, disponibile pentru buy-in-uri de $5 sau $25. 

DE CE SĂ ALEGI POKERSTARS

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, iar astfel aceasta își permite ca în afară de Texas Hold’em și Omaha să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de jocuri, doar că nimeni nu le va juca. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, camera de poker online fiind cea mai populară, iar oferta fiind cea mai variată.

Poți participa la jocuri cash și mese sit & go pe toate mizele posibile, de la cele mai mici la cele de tip high roller. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau Sunday Million.

TURNEE OFERITE

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători. 

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.

Vrei să joci poker online? Aceasta este camera recomandată de PariuriX.com!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi