PokerStars a dat startul MicroMillions! Joacă la cele mai bogate turnee de poker pe mize mici

2020-02-12 12:00:00 1,0k 0

PokerStars a dat startul MicroMillions, o serie de turnee cu premii uriașe, pentru toate buzunarele.

Descoperă camere de poker online la care joacă cel mai mulți români!

Cea mai mare serie de turnee de poker pe mize mici a ajuns la o nouă ediție. Până în momentul de faţă, de-a lungul timpului, au fost atribuite milioane de dolari la competiții cu buy-in-uri care încep de la doar $0.11. Aceste evenimente sunt perfecte pentru jucătorii cu o bancă limitată, care altfel nu ar avea acces la premii uriașe.

MicroMillions 15 se derulează în perioada 14-28 iulie. Ai ocazia să evoluezi pentru fonduri de premii de milioane de dolari într-o gamă largă de evenimente.

Cum te poți califica la MicroMillions

1. Spin & Go - transformă $0.40 într-un bilet MicroMillions sau în bani cash (până la $4.000 cash);

2. Provocări - finalizează-le pentru a intra în Freeroll-urile care duc spre Main Eventul MicroMillions;
 
Deschide fereastra Provocărilor pentru detalii despre cum poţi câştiga bilete de turneu şi intrări în Evenimentul Principal prin intermediul a două freeroll-uri speciale, fiecare acordând premii de peste $15.000.

Provocările sunt personalizate pentru jucători şi pun la dispoziție diferite tipuri de jocuri, inclusiv Zoom şi Spin&Go. 

Spin & Go-uri MicroMillions

  • MicroMillions se va derula în perioada 14-28 iulie 2019.
  • Prima intrare câştigată de un jucător pentru Evenimentul Principal MicroMillions nu va putea fi transferată, schimbată sau returnată.
  • Orice alte intrări câştigate ulterior pentru Evenimentul Principal MicroMillions vor fi schimbate pe loc în T$ (bani de turneu).
  • Jucătorii care câştigă mai multe bilete MicroMillions de $1,10, $3,30 sau $5,50 le pot folosi pentru a intra în orice eveniment sau satelit cu acel buy-in.
  • După încheierea MicroMillions 15, aceste bilete vor fi convertite în bilete generice, în interval de 72 de ore, pentru a fi utilizate în orice turnee programate cu acelaşi buy-in.

Turnee Shootout MicroMillions Second Chance

  • Această ofertă începe în 22 iulie şi se derulează până în 28 iulie 2019.
  • Începând din 22 iulie, atunci când un jucător este eliminat dintr-un eveniment MicroMillions (eliminat înainte de a ajunge în banii din fondul de premii obişnuit), va fi înscris automat într-un turneu Shootout MicroMillions Second Chance din ziua următoare, la 10:00 ET.
  • Un jucător se poate califica doar o sigură dată pentru turneul Shootout Second Chance din orice zi.
  • Aceste turnee All-in Shootout acordă $4.000 sub formă de bilete MicroMillions, care nu pot fi transferate, schimbate sau returnate.
  • Dacă nu sunt utilizate, aceste bilete vor expira după 28 iulie 2019.

De ce să alegi PokerStars

TIPURI DE POKER OFERITE DE POKERSTARS
Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, astfel că aceasta își permite ca, în afară de Texas Hold’em și Omaha, să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de variante, doar că foarte puțini jucători vor intra în concurs. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, indiferent de oră.

TIPURI DE JOCURI OFERITE
Poți participa la jocuri cash și mese sit&go pe toate mizele posibile, de la cele foarte mici până la High Stakes. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau celebrul Sunday Million.

TURNEE DISPONIBILE
În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători, iar durata este foarte mare.

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.

ALTE LUCRURI IMPORTANTE DE ȘTIUT
PokerStars oferă clienților foarte multe promoții atractive, jocuri de antrenament pe bani virtuali, un program VIP atractiv, și chiar și o școală de poker. De asemenea, sunt oferite aplicații foarte performante pentru PC, telefon și tabletă ce pot fi descărcate pe aproape orice sistem de operare. Aceste programe merg ireproșabil, ceea ce este de înțeles în condițiile în care PokerStars investește sume importante de bani pentru a putea oferi cele mai bune servicii.

Descoperă camere de poker online la care joacă cel mai mulți români!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi