Poker Software

2020-01-08 09:00:00 3,1k 2

software-poker-online.png

În acest articol voi vorbi despre software-ul camerelor de poker online. Citind articolul vei afla ce aspecte trebuie urmărite atunci când alegi camera de poker online unde vei juca.

Alege înțelept camera de poker online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine!


POKER SOFTWARE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL:

  1. Găsirea celei mai bune aplicații pentru poker online

  2. Camere de poker recomandate

  3. Alegerea camerei de poker potrivite pentru tine
     


1. GĂSIREA CELEI MAI BUNE APLICAȚII PENTRU POKER ONLINE

În 2015 a fost introdusă în România licența obligatorie pentru site-urile de gambling, motiv pentru care foarte multe site-uri cunoscute au renunțat să mai ofere servicii pe teritoriul țării noastre. În această categorie intră toate tipurile de jocuri de noroc: pariuri sportive, jocuri de cazino, bingo, dar și poker. Astfel multe din camerele cunoscute de poker la noi în țară n-au mai putut fi accesate, dar chiar și așa au rămas suficiente încât să avem de unde să alegem. Partea bună este că au rămas și câțiva operatori de top din acest domeniu, dar pe aceștia îi voi enumera mai jos. Înainte de toate voi prezenta criteriile pe baza cărora ar trebui să alegi camera de poker la care să joci.


După ce să te uiți

Aplicațiile de poker pot fi destul de diferite, dar există câteva criterii pe care fiecare cameră de poker ar trebui să le respecte:
 

Grafică, fiabilitate și stabilitate

Este foarte important ca aplicația de poker pe care o folosești să aibă o grafică plăcută ochiului. Nu de alta, dar dacă ai de gând să petreci câteva ore pe zi jucându-te poker atunci cu siguranță nu vrei ca după câteva zeci de minute să te doară ochii de la fontul textului sau de la culorile folosite. De asemenea, este important ca aplicația să fie cât mai stabilă, deoarece nimic nu te va enerva mai tare decât o aplicație care se blochează și se închide exact atunci când ai primit mâna pe care o așteptai. Sunt software-uri de poker care se confruntă cu tot felul de probleme, iar pe acestea cu siguranță vrei să le eviți. 
 

Selecția jocurilor

Orice cameră de poker oferă mese de texas hold’em, dar în cazul în care ești interesat de alte tipuri de jocuri, precum Omaha, 7-card stud, HORSE, HOSE, Razz sau Baduci, atunci ar trebui să verifici întâi dacă acestea fac parte din oferta acelei camere. De asemenea, vezi dacă poți juca atât turnee, cât și la mese cash sau SNG (sit n go). Mizele sunt și ele importante, deoarece vei dori să găsești o cameră care să ofere jocuri în funcție de bugetul tău. 
 

Numărul de jucători

Degeaba găsești masa care te interesează dacă aceasta este goală și n-ai cu cine să joci. Același lucru este valabil și în cazul turneelor. Oricum ar trebui să-ți dea de gândit dacă o cameră de poker nu este frecventată de jucători; înseamnă că există un motiv pentru care se întâmplă acest lucru. 
 

Bonusuri / program de fidelitate

În urmă cu câțiva ani văzusem un reportaj la televizor în care se spunea că jucătorii de top de la Pokerstars reușeau să genereze un venit constant doar din banii pe care-i primeau de pe urma programului de fidelitate VIP, iar practic obiectivul lor de la mese era acela de a da fi puțin pe egal. Nu te gândi că este ușor să faci acest lucru, deoarece jucătorii respectivi se jucau minim 8 ore pe zi la foarte multe mese simultan pentru a putea beneficia de recompense substanțiale. Ideea este că există camere de poker care recompensează clienții fideli cu sume consistente de bani. Dacă intenționezi să petreci multe ore în fața calculatorului jucând poker, atunci acest aspect ar trebui să te intereseze și pe tine. Bonusurile pentru prima depunere sunt și ele importante, deoarece sunt camere care oferă chiar și bonusuri de câteva sute de dolari ce pot fi deblocate treptat pe durata primelor 30-90 de zile petrecute la respectiva cameră de poker.  
 

Încredere / securitate

Am văzut în trecut pe internet tot felul de povești, care de care mai ciudate. Erau jucători de poker care povesteau că pur și simplu le-au dispărut banii din cont peste noapte sau că au observat că software-ul folosit de anumite camere de poker se comportă destul de ciudat și avantajează clar anumiți jucători. Astfel de povești pot fi reale, mai ales că așa-zisele probleme au apărut la camere destul de necunoscute, de o calitate îndoielnică. Cu cât o cameră de poker este mai cunoscută, cu atât sunt șanse mai mici să ai parte de surprize neplăcute. De asemenea, nu uita că joci pe bani reali, deci este normal să vrei ca datele tale să fie protejate. De aceea ar trebui să depui doar pe acele site-uri unde depunerile și datele de logare sunt protejate cu ajutorul unor token-uri de securitate.

 

2. CAMERE DE POKER RECOMANDATE

Luând aceste aspecte în considerare a venit momentul să vedem care sunt cele mai bune camere de poker licențiate în România la care te poți juca.

Chiar dacă abia te-ai apucat de poker online sau încă n-ai jucat până acum pe un site de jocuri de noroc online și tot sunt șanse foarte mari să fi auzit măcar o dată de Pokerstars. Acest lucru este normal ținând cont că vorbim de cea mai mare cameră de poker din lume, care are câteva milioane de clienți pe întreaga planetă. Doar ca să-ți faci o idee despre ce vorbesc, pe 4 decembrie 2011 pokerstars.ro a stabilit un adevărat record strângând nu mai puțin de 200.000 de jucători la acelaşi turneu. De fapt această cameră de poker a stabilit foarte multe recorduri de-a lungul timpului, devenind un adevărat punct de reper în domeniul jocurilor de noroc online.

Aplicația celor de la Pokerstars este probabil cea mai performantă de pe piață, deși este drept că există jucători care s-au plâns de schimbările recente. Oricum aplicația este lipsită de bug-uri, funcționează bine și rapid și poate fi personalizată pentru a mulțumi fiecare client. Astfel software-ul celor de la Pokerstars nu dezamăgește nici din punct de vedere grafic, dar nici din punct de vedere al fiabilității. 

Capitolul la care nimeni nu se apropie de Pokerstars îl reprezintă diversitatea jocurilor oferite. Practic nu există un tip de poker cunoscut care să lipsească din ofertă. Partea bună este că existând foarte mulți jucători vei găsi întotdeauna cu cine să joci chiar și variantele pe care publicul larg le evită. Și s-o luăm și altfel; dacă există vreun tip de poker pe care nu-l găsești la Pokerstars sau pe care n-ai cu cine să-l joci atunci cu siguranță nu-l vei găsi nici în alte părți.

La Pokerstars vei găsi și foarte multe turnee unde taxa de înscriere este foarte mică, iar premiile sunt foarte consistente. Motivul este foarte simplu: deoarece există mulți jucători, atunci și majoritatea turneelor vor avea un număr mare de participanți. Partea proastă este aceea că existând un număr mare de participanți va fi mai greu să reușești să termini pe primele locuri. 

Mai sus am vorbit un pic despre programul de fidelitate VIP al celor de la Pokerstars și despre faptul că pe vremuri jucătorii profesioniști reușeau să genereze un profit constant doar din banii primiți de pe urma acestui program. Între timp lucrurile s-au mai schimbat și se vor schimba în continuare, deoarece se dorește a se crea un echilibru mai mare între jucătorii profesioniști și jucătorii recreativi. Ce înseamnă asta? În timp ce jucătorii care petrec multe ore în fața calculatorului jucându-se poker nu vor mai câștiga la fel de mult ca înainte din programul de recompense VIP, începătorii sau jucătorii de ocazie vor avea mai mult de câștigat decât aveau în urmă cu câțiva ani.  

În ceea ce privește încrederea și securitatea, dacă în Pokerstars n-ai încredere atunci n-ar trebui să ai încredere în nici un site de jocuri de noroc. Deși a suferit mai multe schimbări în ultima vreme (inclusiv la nivel de conducere), pokerstars.com n-a dat în nici un moment clienților motive să se îndoiască de seriozitatea și profesionalismul acestui site.   Luând toate aceste aspecte în considerare, pot spune cu încredere că PokerStars este site-ul de poker pe care ar trebui să-l alegi, mai ales dacă intenționezi să petreci multe ore pe zi jucându-te poker în speranța că vei ajunge un jucător profesionist. 

 

888Holdings este o companie de jocuri de noroc cu sediul în Gibraltar care oferă mai multe tipuri de gambling precum pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. Dintre toate aceste servicii cel mai mult iese în evidență camera de poker, care este considerată a fi una dintre cele mai bune din lume. 

Aplicația este foarte ușor de folosit, iar interfața este plăcută ochiului. 888poker.com vine și cu o inovație, oferind mese speciale unde îți poți vedea adversarii prin webcam-uri. Este foarte posibil ca nici măcar să nu-ți placă astfel de jocuri, dar în orice caz consider că aceasta este o inovație interesantă și consider că este un lucru bun că există această opțiune. 

Cei de la 888Poker se axează în mod special pe jocurile de No Limit Hold'em și Omaha și este posibil să ai probleme în a găsi suficiente persoane cu care să joci alte tipuri de poker. Dar nu mă înțelege greșit, această cameră de poker are per total foarte mulți jucători. Ar mai trebui spus că și oferta de turnee s-a îmbunătățit vizibil în ultima vreme, astfel încât fără îndoială vei găsi oricând un turneu pe gustul tău. 

Programul de fidelitate VIP este mai degrabă destinat jucătorilor profesioniști, care petrec multe ore pe zi jucând poker. Totuși și jucătorii noi și cei de ocazie au acces la bonusuri și promoții atractive, iar una din aceste oferte este chiar pachetul de bun venit oferit pentru prima depunere. Dacă îți deschizi acum un cont la 888poker.com și depui 10$ vei primi instant încă 10$.  Ca și în cazul camerelor de mai sus, poți juca cu încredere deoarece 888poker a dat dovadă de multă seriosizate și mult profesionalism de-a lungul anilor. 

 

Aplicația oferită de unibet.ro este unică în felul ei, iar acest lucru poate fi observat ușor imediat ce o descarci. Grafica este destul de copilărească, dar acesta nu este un lucru rău, deoarece te scoate din monotonie. Te asigur că te vei juca cu plăcere la această cameră, mai ales că aplicația este ușor de folosit și-ți va permite să găsești foarte rapid jocul dorit.  

Nu sunt la fel de mulți jucători ca la camerele precedente, ceea ce este un minus, dar în anumite situații poate fi chiar un plus. Cum așa? Poate te-ai speriat când ți-am vorbim mai devreme de acel turneu oferit de Pokerstars unde au participat 200,000 de persoane. Este clar ce șanse ai fi avut să câștigi un premiu mai consistent. Dacă vrei să intri la un turneu cu mai puțini participanți, unde chiar și un jucător începător să aibă șanse la premii, atunci Unibet este aalegerea perfectă. 

Dacă îți deschizi acum un cont la unibet.ro vei primi un pachet de bun venit destul de consistent. Acesta conține un bonus pentru prima depunere de până la 200€ ce va fi deblocat pe parcurs ce te joci, 4 bilete la turnee cu premii de 500€ fiecare, dar și un bilet de 2£ pentru Unibet Open. De asemenea, îți recomand să consulți cu regularitate pagina de promoții, deoarece vei găsi constant oferte atractive.  

Nici când vine vorba de seriozitate, încredere și securitate Unibet nu dezamăgește. Deși n-o putem situa în fruntea listei când vine vorba de poker online, unibet.ro este site-ul preferat de români când vine vorba de pariuri sportive. Asta înseamnă că sunt foarte multe acele persoane de la noi din țară care folosesc de mulți ani acest site, fără a întâmpina probleme de orice fel. Pentru că dacă ar fi existat probleme atunci cu siguranță n-ar fi mai fost atât de apreciat.

 

3. ALEGEREA CAMEREI POTRIVITE DE POKER

În final trebuie să alegi acea cameră de poker la care te simți cel mai bine, dar totuși voi veni cu câteva păreri personale. Dacă ești interesat în special de turnee mari, unde poți să te bați pentru premii consistente plătind o taxă modică atunci Pokerstars este alegerea firească. Tot Pokerstars este camera la care ar trebui să joci dacă preferi tipurile de poker mai de nișă.  

Deși Pokerstars este fără îndoială numărul 1 în materie de poker online (și pe bună dreptate), pot exista destule motive să alegi o altă cameră de poker. Problema este că la turneele de la Pokerstars participă foarte mulți jucători, ceea ce pentru mulți va fi un inconvenient, iar în astfel de situații ai putea fi interesat de o cameră precum unibet.ro. Tot la Unibet trebuie să joci și dacă ești în căutarea unui mediu relaxant, unde să joci mai mult de distracție, deoarece grafica este mult mai puțin formală. 888poker este și ea o alegere mai mult decât decentă, în timp ce camera celor de la Netbet ar putea fi aleasă de nostalgicii cărora le este dor de Bet365 sau WilliamHill.  

Este interesant faptul că aproape toate camerele de poker oferă bonusuri foarte atractive pentru prima depunere, aici mă refer în special la acele bonusuri care sunt deblocate pe parcurs ce te joci (deși nici bonusurile instant nu sunt de neglijat). Dacă intenționezi să petreci multe ore la camerele de poker online, atunci ai putea lua în considerare varianta de a deschide pe rând cont la fiecare cameră în parte. De exemplu, întâi îți deschizi cont la pokerstars.com, efectuezi un depozit și deblochezi bonusul, apoi deschizi un cont și la unibet.ro și tot așa. 

Alege înțelept camera de poker online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine!

Te-ar mai putea interesa şi:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi