Omaha Action Week, pe Unibet Poker. Premii extrem de motivante

757 0

Unibet Poker a pregătit șapte zile de turnee exclusive de Omaha cu mese multiple. Premiile sunt extrem de motivante, finala seriei oferind 10.000 de euro garantați.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

În perioada 16-22 septembrie ne așteaptă o săptămână de turnee MTT Omaha pe Unibet Poker. Aceste competiții oferă bilete la finală în valoare de 5.000€ adăugate în toate turneele. Dacă termini pe primele locuri ale oricărui turneu MTT din Omaha Week, intri gratuit în finala seriei Omaha Week de 10.000€ GTD.

Programul turneelor MTT Omaha Action Weeks

Unibet Poker a pregătit și o misiune specială în două părți. Atinge 50 de flopuri la PLO10, apoi joacă în oricare dintre turneele MTT din cadrul Omaha Action Weeks pentru a câștiga un bilet la un joc pe bani reali PLO de 10€!

Cum se joacă:

  • Accesează secțiunea de poker și deschide softul de poker în browserul web sau descarcă softul sau aplicația.
  • Accesează lobbyul complet al turneului în softul de poker.
  • Tastează "Omaha Action" în bara de căutare pentru a găsi toate turneele Omaha Action Week.

Partea 1

  • Joacă PLO10
  • Atinge 50 de flopuri la PLO10

Partea 2

  • Turnee MTT de Omaha
  • Joacă un turneu MTT Omaha Action Weeks

Recompensă

  • Bilet la joc pe bani reali de PLO de 10 €

Cele două părți pot fi completate în orice ordine, însă turneele MTT Omaha Action Week se vor desfășura doar din a doua săptămână a promoției.

Reguli de bază pentru Omaha Poker

Omaha este un joc de cărţi similar cu Hold'em-ul, valoare mâinilor fiind aceeaşi ca în orice stil de poker clasic (de la chintă royală - la high card). De asemenea, există tot patru runde de pariere (pre-flop, flop, turn şi river), lucrurile desfăşurându-se identic ca în Hold'em din acest punct de vedere.

Diferenţa constă în faptul că dealer-ul îţi împarte patru cărţi (în loc de două), iar tu trebuie să formezi cea mai bună combinaţie de cinci cărţi posibilă, folosind întotdeauna două dintre cărţile din mână. Astfel, de pe board va trebuie să utilizezi mereu trei cărţi. Insistăm pe acest lucru, pentru că, mai ales începătorii în disciplina discutată, familiarizaţi cu regulile de la Hold'em, de multe ori mizează sume mari crezând că au cu totul altceva: fie sunt tentaţi să folosească trei cărţi din mână, fie (mult mai frecvent) consideră că o singură carte din mână poate să intre în combinaţia câştigătoare. Aşadar, de fiecare dată la showdown vei folosi două cărţi dintre cele patru din mână şi trei de pe board.

Ca să înţelegi mai bine şi să ţi se întipărească pe retină această lege de bază a Omaha ne vom raporta şi la un exemplu. În mâna de mai sus, există patru pici pe board, iar tu deţii "K" de pică. Mulţi uită că trebuie să folosească două cărţi din mână şi sunt tentaţi să creadă că au culoare. Chiar nuts, pentru că nu ar exista o altă mână mai bună. În realitate, culoarea ar fi fost posibilă dacă, lângă acel popă, ai fi avut în mână o altă carte de pică. În combinaţia de mai sus, mâna pe care tu te bazezi e următoarea: K pică, K treflă, A pică, Q pică, 8 pică. Adică cele mai mari două cărţi din mână şi cele mai mari trei cărţi din board. 

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi