NetBet Poker - cum prinzi bonusurile fabuloase pentru noii jucători

1,3k 0

Dacă ești un fan al pokerului online, NetBet Poker reprezintă cu siguranță una din cele mai bune opțiuni disponibile în momentul de față grație bonusurilor spectaculoase oferite și a varietății de jocuri.

Află cele mai importante detalii despre NetBet Poker din acest articol.

Deschide acum un cont la NetBet Poker prin PariuriX și prinde cel mai bun bonus

Bonusurile NetBet Poker pentru noii jucători

Platforma NetBet Poker e extrem de prietenoasă și poți juca fără probleme atât de pe desktop cât și de pe dispozitivele mobile. Aplicația oferită de NetBet e impecabilă, însă partea cu adevărat bună este că poți accesa platforma și direct din browser, indiferent unde te afli. Deci nu ești condiționat de descărcarea unui soft pentru a putea juca poker pe bani reali.

Cu o varietate mare de jocuri, NetBet Poker propune unul din cele mai mari bonusuri disponibile pentru noii jucători. Este vorba de un bonus de 200%, care practic îți triplează prima depunere.

Suma limită pentru a beneficia de bonus este uriașă: 1500 de euro.

În plus, la prima depunere noii jucători primesc un bonus suplimentar de 20 de euro, cash. Suma e creditată în contul tău și o poți folosi cum vrei indiferent de cât depui inițial.

Vorbim deci de un pachet de beneficii greu de ignorat, chiar dacă avem conturi deschise la alte camere de poker licențiate.

Evident, bonusurile nu se opresc aici și poți beneficia constant de promoțiile NetBet după ce începi să joci.

Joacă acum la NetBet poker cu un bonus uriaș

NetBet Poker - super turnee în fiecare zi

În ceea ce privește jocurile oferite, NetBet stă destul de bine, însă nu e încă la nivelul unor jucători aflați de ani de zile pe această piață.

Poți găsi însă în orice moment al zilei jocuri pe placul tău, fie că vorbim de turnee clasice, Sit&Go sau mese cash.

Turneele clasice pun la bătaie premii garantate de peste 5 milioane de euro în fiecare lună și sunt extrem de variate, destinate oricărui tip de jucător.

Turneele Daily Clasic au buy-in-uri ce variază între 5 și 10 euro și sunt distribuite uniform pe tot parcursul zilei. La acest tip de turnee premiile garantate ajung până la 5000 de euro și întâlnim atât turnee freezeout, cât și turnee cu rebuy.

Există și turnee high rollers, care propun buy-in-uri de până la 300 de euro, cu premii garantate de până la 25.000 de euro.

În plus, ai acces la turnee freeroll, care îți pot aduce premii fără să investești vreun ban, dar și la variante distractive ale jocului precum Twister Poker sau Speed Poker.

VIP în NetBet Poker

NetBet Poker dispune și de un program VIP, la care toți jucătorii pot avea acces.

Există 5 nivele diferite - Bronze, Silver, Gold, Platinum și Diamond - cu beneficii din ce în ce mai mari, iar pentru a crește în nivel tot ce trebuie să faci e să strângi puncte.

Punctele sunt obținute automat, în funcție de sumele jucate în turnee sau la mesele cash. Partea bună e că pe măsură ce avansezi de la un nivel la altul, vei obține mai multe puncte pentru aceleași sume jucate.

Toți jucătorii sunt incluși direct în nivelul Bronze și progresează pe măsură ce joacă.

Punctele acumulate pot fi folosite ulterior în Magazinul VIP, de unde poți obține tichete pentru turnee, bani cash sau sume bonus, care vin cu cerințe de rulare.

Intră acum pe NetBet Poker și prinde bonusul de 200% până la 1500 de euro

Te-ar mai putea interesa și:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi