MicroMillions 2019, cele mai tari turnee cu premii impresionante, dar cu buy-in-uri mici

2019-11-10 12:04:43 1,2k 0

PokerStars dă astăzi startul MicroMillions, turnee cu premii impresionante, dar cu buy-in-uri mici, disponibile tuturor. Vorbim de cea mai mare serie de turnee de poker pe mize mici, astfel că organizatorii anticipează o prezență masivă. 

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

MicroMillions a ajuns la a 16-a ediție, și timp de două săptămâni (în perioada 10-24 noiembrie), ai ocazia să joci la buy-in-uri începând de la doar $1,10 pentru fonduri de premii de milioane de dolari. Paleta de evenimente este extrem de largă, astfel că mai mult ca sigur vei găsi un turneu care să ți se potrivească din toate punctele de vedere (buy-in, oră de start, număr de jucători, etc).

Românii, impresionanți în MicroMillions

Întotdeauna acest festival a atras atenția jucătorilor de poker din România, care au reușit rezultate impresionante de multe ori.

Cea mai bună reprezentație rămâne cea din 2015, de la ediția a 10-a. Atunci, compatrioții noștri au reușit 33 de mese finale, ceea ce a însemnat că ca la unul din trei evenimente a fost prezent în ultimii 9 un jucător român. Statistica ne-a plasat acum patru ani pe locul 7 într-un clasament al performanțelor, după Rusia (116 mese finale), Germania (69), Canada (60), Brazilia (53), Marea Britanie (52) și Ucraina (40).

Cele mai tari turnee de la MicroMillions 2019

Pe lângă un masiv Main Event cu $1.000.000 garantați, care se derulează pe 24 noiembrie, va exista un alt eveniment impresionant: un Turneu eliminatoriu cu un buy-in de doar $4,40 şi un fond garantat de premii de $500.000.

Cum funcţionează Turneele eliminatorii? Foarte simplu: joacă în Turneul eliminatoriu 1 de câte ori doreşti, până când termini în jetoane şi ajungi în Turneul eliminatoriu 2. Toţi jucătorii care ajung în Turneul eliminatoriu 2 sunt în bani, aşadar merită să supravieţuieşti Turneului eliminatoriu 1.

Pentru a ajunge în Turneul eliminatoriu 2, ai timp până în 24 noiembrie; există o mulţime de Turnee eliminatorii 1 care se derulează zilnic.

Spin&Go te duce la MicroMillions

Prin intermediul Spin&Go ai șansa de a transforma $0,35 într-un bilet MicroMillions sau în premii cash de până la $3.500.

Doar câteva minute, atât durează să câştigi un premiu cash sau un bilet MicroMillions - inclusiv un loc în Evenimentul Principal -, cu ediţia limitată de turnee Spin&Go.

Turneele Spin&Go sunt turnee turbo rapide, cu trei jucători, în care fondul de premii este determinat de o rolă aleatoare înainte de începerea jocului. 

Provocările sau șansa de a ajunge într-un Freeroll special

Deschide fereastra Provocărilor pentru o şansă de a câştiga bilete MicroMillions într-un Freeroll special MicroMillions, care va avea loc în 18 noiembrie, şi care acordă premii de peste $10.000!

Pentru a-ţi finaliza Provocarea, trebuie doar să joci în 10 evenimente MicroMillions la alegere şi într-un Turneu eliminatoriu 1, de $4,40, până în 17 noiembrie, la 23:59 ET.

Turnee Shootout Second Chance - bilete suplimentare de $14.000

În perioada 17-23 noiembrie, de fiecare dată când eşti eliminat dintr-un eveniment MicroMillions fără a intra în bani, vei primi o intrare într-un turneu All-in Shootout din ziua următoare, la 10:00 ET. Turneele Shootout Second Chance se derulează zilnic în perioada 18-24 noiembrie, fiecare acordând $2.000 sub formă de bilete pentru alte evenimente din serie.

În evenimentele KO, biletele sunt acordate jucătorilor care nu intră în banii din fondul de premii obişnuit.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi