1. Home »
 2. Jocuri »
 3. American Poker 2: totul despre legendarul joc de video poker de la Novomatic

American Poker 2: totul despre legendarul joc de video poker de la Novomatic

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2023-01-23 11:02:00

image American Poker 2: totul despre legendarul joc de video poker de la Novomatic

American Poker II este un joc legendar realizat de Novomatic, care se bucură de un succes imens și la 30 de ani după ce a fost lansat în varianta sa inițială. În acest articol vei găsi tot ce trebuie să știi despre American Poker 2, de la lista de câștiguri, până la RTP sau funcțiile sale speciale.

Trebuie menționat din start că jocul American Poker 2 poate fi jucat la Netbet, acolo unde te așteaptă și un bonus de bun venit fără depunere de 100RON + 200 FREESPINS la Shining Crown!

Joacă acum American Poker 2 la Netbet, cazino online unde te așteaptă  bonus de bun venit fără depunere de 100RON + 200 FREESPINS la Shining Crown!


Poker American 2 - elemente de bază

 • Dezvoltat de Novomatic, unul dintre cei mai importanți jucători din industria jocurilor de noroc, American Poker II este un joc devenit inițial cunoscut în cazinourile stradale, care a făcut tranziția în cazinourile online datorită popularității sale.
 • Jocul are la bază un pachet de cărți clasic, de 52 de cărți, plus o carte Joker și îți oferă experiența jocului de poker cu 5 cărți. Toate combinațiile câștigătoare sunt afișate pe ecranul principal și e un joc ușor de învățat, care poate acorda câștiguri masive.
 • Grafica jocului e una clasică și îți permite să te concentrezi la ce e important: mâna ta și decizia corectă.
 • În jocurile de video poker poți atinge pay-out-ul maxim doar atunci când iei deciziile corecte din punct de vedere matematic și nu bazându-te pe instinct.

 

Poker American reguli - cum joc American Poker?

În cele ce urmează îți voi prezenta principalele reguli din pokerul american:

 • În jocul de Poker American II primești inițial 5 cărți. Dacă realizezi un câștig, îl poți încasa sau ai opțiunea fie să păstrezi doar anumite cărți, fie să renunți la toate 5 pentru a primi altele.
 • Când ceri alte cărți, realizezi un nou pariu, egal cu valoarea celui inițial.
 • Cel mai mare câștig în American Poker II e obținut când realizezi cinci cărți de același fel (un careu plus jokerul). Această mănă acordă de 600 de ori suma mizată.
 • O Chintă Royală (10, J, Q, K, A de aceeași culoare) acordă de 300 de ori suma mizată, iar o chintă de culoare returnează de 80 de ori suma mizată.
 • Un careu îți aduce de 40 de ori miza, în timp ce un full acordă de 12 ori suma mizată.
 • Cea mai slabă mână direct câștigătoare e de două perechi și returnează de trei ori suma mizată.

Acestea sunt principalele reguli poker american.

Joacă acum American Poker 2 la Netbet, cazino online unde te așteaptă  bonus de bun venit fără depunere de 100RON + 200 FREESPINS la Shining Crown!


RTP-ul American Poker II

American Poker 2 are un Return To Player teoretic de 94,22%. Spunem teoretic deoarece acesta e atins doar dacă de fiecare dată iei decizia corectă din punct de vedere matematic. Sunt momente în care unii jucători renunță la o mână cu o pereche de exemplu, în încercarea de a prinde o chintă sau o culoare, iar în aceste cazuri RTP-ul real va fi mai mic.

Tipuri de jocuri de poker în 202 - care sunt cele mai populare versiuni?


Cum câștig la Poker American?

 • Jocul de poker american are și două funcții speciale. Prima e întâlnită la mai toate jocurile de acest tip și îți permite să îți dublezi câștigurile.
 • Când realizezi o combinație câștigătoare la acest joc de video poker, ai opțiunea de a risca câștigul, cu două rezultate: fie îl dublezi, fie îl pierzi.
 • Vei observa o carte de joc cu fața în jos și vei avea opțiunea să alegi culoarea ei (Roșu sau Negru). Dacă ghicești culoarea, atunci câștigul tău va fi dublat. Dacă alegi greșit, atunci pierzi tot câștigul și poți juca o nouă mână.
 • Jocul îți permite să-ți dublezi câștigul de până la opt ori consecutiv, în funcție de suma câștigată, însă e aproape imposibil să ghicești corect de opt ori culoarea cărții. Îți recomandăm să nu riști de mai mult de trei ori consecutiv în acest joc.
 • American Poker 2 dispune și de un mini bonus, care va crește de fiecare dată când prinzi o mână mai bună de o pereche de valeți (doi valeți, două dame, doi popi sau doi ași).
 • Mini Bonusul e câștigat aleator, după o mână de acest tip.


American Poker II pe mobil

Jocul American Poker 2 este disponibil și pe mobil și funcționează excelent, fiind adaptat de Novomatic pentru aceste dispozitive. În 2019, aproape 60% dintre sesiunile din cazinoul online la nivel mondial au fost accesate de pe dispozitive mobile, deci pasul normal pentru toți producătorii este să-și adapteze jocurile, iar American Poker 2 nu face excepție.

American Poker 2 poate fi jucat direct din browser, atât de pe dispozitivele cu iOS, cât și de pe Android sau telefoane cu alte sisteme de operare.

American Poker II rămâne un joc extrem de popular și e preferat de jucătorii de poker care nu dispun de mult timp. Jocul oferă opțiuni de pariere de la cele mai mici mize, până la sume mari, fiind astfel potrivit indiferent de bugetul de care dispui.

Joacă acum American Poker 2 la Netbet, cazino online unde te așteaptă  bonus de bun venit fără depunere de 100RON + 200 FREESPINS la Shining Crown!

Te-ar putea interesa și: 

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX