1. Home »
 2. Poker »
 3. Cazino »
 4. Jocuri

Jocuri poker 2024 - top tipuri jocuri cu poker

Descoperă cele mai populare tipuri de jocuri poker din lume (Texas Holdem, Omaha etc), citește regulamentul la jocul de poker care te interesează, și vezi unde poți juca în România aceste tipuri de jocuri de poker online, atât pe bani reali cât și gratis, de divertisment.

image Cum să joci Razz, pokerul în care cele mai mici cărţi câştigă
23 Ian 2023 11:05 Cum să joci Razz, pokerul în care cele mai mici cărţi câştigă
image Five card stud - reguli şi strategii. Ghid complet
23 Ian 2023 11:05 Five card stud - reguli şi strategii. Ghid complet
image Ghid Complet Seven card stud - reguli & strategie de câștig
23 Ian 2023 11:05 Ghid Complet Seven card stud - reguli & strategie de câștig
image Split Hold'em, cea mai nouă formă de poker. De ce e atât de populară
23 Ian 2023 11:05 Split Hold'em, cea mai nouă formă de poker. De ce e atât de populară
image Tutorial Texas Holdem - reguli de joc & unde joc în legalitate
23 Ian 2023 11:04 Tutorial Texas Holdem - reguli de joc & unde joc în legalitate
image Ghid poker video - cum se joacă video poker ca la aparate
23 Ian 2023 11:04 Ghid poker video - cum se joacă video poker ca la aparate
image Deuces Wild video poker. Regulile jocului și strategia optimă
23 Ian 2023 11:03 Deuces Wild video poker. Regulile jocului și strategia optimă
image Ghid Jacks or Better - strategie de joc și sfaturi de câștig
23 Ian 2023 11:03 Ghid Jacks or Better - strategie de joc și sfaturi de câștig
image Ghid Caribbean Stud Poker - reguli & unde joc în 2024
23 Ian 2023 11:03 Ghid Caribbean Stud Poker - reguli & unde joc în 2024

Ce vei găsi în această secțiune de jocuri poker?

În această secțiune vrem să îți prezentăm cele mai populare variante de jocuri poker din lume, oferindu-ți un ghid complet în acest sens.

În primul rând te vom învăța cum se joacă jocul de poker care te interesează, indiferent că e vorba de Texas Holdem, Omaha, sau o variantă mai puțin populară. În acest sens îți vom prezenta regulamentul de joc, liste de payout-uri, hand scores (acolo unde este cazul), setupul inițial, cum se face deschiderea, rundele de pariere și multe altele.

Apoi îți vom prezenta diferite versiuni ale jocurilor de poker prezentate, și diferențele pe care acestea le au față de tipurile de poker clasice prezentate. Nu în ultimul rând, îți vom prezenta strategii cu care să îți poți spori șansele de câștig la jocuri cu poker. Jocul de poker, spre deosebire de jocurile de cazino, este un joc ce nu depinde integral de noroc, ci contează foarte mult și aptitudinile tale de jucător. De aceea este foarte important să consulți ghidul nostru de joc.

JOACĂ ACUM JOCURI POKER GRATIS LA 888POKER CU 50RON FĂRĂ DEPUNERE!
 

Top jocuri de poker online – ce variante putem juca?

În primul rând trebuie să împărțim jocurile de poker în două mari categorii: variante de poker clasice pe care le joci în compania altor jucători la camere de poker online sau offline, și variante de video poker, adică jocuri poker aparate ce pot fi jucate la mașini slot exact ca un joc de păcănele.


Jocuri Poker Online ce pot fi jucate cu alți jucători

 • Texas Holdem – este fără îndoială jocul de poker cel mai cunoscut la nivel mondial. Mulți jucători, când vorbesc de jocuri de poker la general și la regulile acestora, se gândesc implicit la Texas Holdem. Așa că o putem considera varianta de poker ”default”. Nu există cameră de poker online care să nu ofere o sumedenie de jocuri poker texas, așa că dacă ești la primul contact cu pokerul online, atunci aceasta este versiunea cu care trebuie să începi.
 • Omaha Poker – dacă există o variantă de poker care să poată concura măcar cât de cât cu Texas Holdem, atunci aceasta este Omaha. Există puține tipuri poker care să fie jucate cu regularitate online în afara de Holdem, iar Omaha este una dintre acestea!
 • Split Holdem - Este o formă de no limit hold'em cash, în care regulile sunt aceleași: se dau două cărți de start, există patru runde de pariere (pre-flop, pe flop, turn și river) și câștigă cea mai bună combinație de cinci cărți, din șapte posibile. Diferența fundamentală e că există două flopuri, două turnuri și două riveruri. Accesează articolul pentru mai multe informații
 • Razz Poker – Din categoria jocuri cu carti poker inedite, se remarcă Razz Poker, o variantă unde cele mai mici cărți câștigă. Combinaţia cea mai mică este câştigătoare, însă, deşi la prima vedere pare a fi uşor să evoluezi, este nevoie de aptituini, ca în orce joc cu poker.
 • Five card stud - Five card stud a fost multă vreme considerat "the game", el luând cu mare succes în trecut locul clasicului five card draw, jocul pe care părinţii sau bunicii noştri obişnuiau să îl joace. În materie de jocuri de poker online, nu putem spune că acesta mai este prea popular în ziua de astăzi
 • Seven Card Stud - Seven card stud este similar cu Texas Hold'em-ul, în condiţiile în care trebuie să faci cea mai bună combinaţie de cinci cărţi. Valoarea mâinilor este evident aceeaşi, însă marea diferenţă e că nu se mai joacă board-ul (cărţile comune). În schimb, fiecare dintre jucători primeşte 7 cărţi, din care 4 sunt văzute de către toţi ceilalţi competitori.
 • Chicago Poker – Din categoria jocuri poker România, Chicago Poker este o variantă ceva mai puțin populară, dar care poate fi întâlnită la camere de poker precum PokerStars sau 888Poker. Se consideră că inițial, această versiune de poker jocuri care își are originea într-un club underground din Suedia, în orașul Stockholm, care era deținut de mafia rusă. Se pare că Chicago Poker este bazat pe jocul de cărți suedez Fem-kort, iar această versiunea de Poker a ajuns să fie în prezent printre cele mai populare jocuri din Finlanda.
 • Let it Ride Poker - Varianta Let It Ride a fost creată de Maestrul John Breeding. El a încercat să construiască o alternativă care să completeze sistemul mecanicii și aparatelor de amestecat al cărților. Principalul atuu al acestui joc de poker este avantajul gamblerului față de casă, cazinoul având doar un procent de 3.51%, care poate să varieze.


Jocuri poker aparate – variante de video poker

 • American Poker 2 – dacă ești în căutarea de jocuri poker ca la aparate adevarate, atunci American Poker 2 este un joc poker pe care trebuie să îl încerci măcar o dată. Acesta este un joc legendar realizat de Novomatic, care se bucură de un succes imens și la 30 de ani după ce a fost lansat în varianta sa inițială.
 • Caribbean Stud Poker - reprezintă varianta perfectă pentru cei care îubesc în egală măsură pokerul și jocurile de cazinou. Nu este un joc de poker în adevăratul sens al cuvântului, deoarece e jucat împotriva dealerului și nici îți oferă multe din elementele prezente în poker, însă reprezintă opțiunea aleasă de mulți dintre cei care nu au timpul necesar pentru a juca un turneu integral. Jocul a apărut la mijlocul anilor '80, reprezentând "răspunsul" cazinourilor la popularitatea tot mai mare a pokerului.
 • Deuces Wild – Dacă vrei să încerci jocuri poker ca la aparate gratis, trebuie să știi că mai multe cazinouri online oferă posibilitatea de a juca Deuces Wild în varianta demo, pe fonduri virtuale. Și sunt cazinouri care chiar oferă bonusuri fără depunere cu care poți juca GRASTIS Deuces Wild, pe bani reali! Deuces Wild este una din cele mai populare variante de video poker, așa că trebuie încercată!
 • Jacks or Better - În acest articol îți vom arăta pentru început cum se joacă Jacks or Better, ce mâini poți avea, ce cote sunt oferite. Apoi îți vom prezenta o strategie simplă de joc, dar și top greșeli ce poți comite la Jacks or Better. Iar dacă vrei să îți recomandăm un site pe care să te joci Jacks or Better, atunci recomandarea noastră este Unibet Poker!

 

Unde putem juca jocuri poker gratis?

Când ne referim la jocuri de poker gratis, ne putem gândi la două variante: jocuri pe bani reali cu bonusuri fără depunere, sau jocuri de antrenament pe fonduri virtuale.

Toate camerele de poker online oferă jocuri poker online gratis cu 5 carti și jocuri de poker gratis texas în camere de antrenament, unde poți provoca alți jucători. Totuși aceste jocuri nu vor avea o miză reală în bani, singurul lor scop fiind acela de a te ajuta să înveți mai bine regulile jocului de poker înainte de a trece la jocuri pe bani reali.

De asemenea, există cazinouri online care oferă jocuri poker ca la aparate 77777 gratis, unde poți testa pe fonduri virtuale jocuri de video poker pentru a vedea dacă îți plac și sunt pe gustul tău, înainte de a efectua un depozit. Dacă vrei să joci jocuri poker ca la aparate gratis, o poți face direct și de pe pagina noastră de păcănele.

Dacă în schimb vrei să participi la jocuri de poker gratuit, dar cu șansa de a câștiga bani reali, atunci îți recomand să te orientezi către un bonus fără depunere. Poți participa la jocuri de poker gratis la 888Poker, acolo unde te așteaptă un bonus fără depunere de 50RON!

JOACĂ ACUM JOCURI POKER GRATIS LA 888POKER CU 50RON FĂRĂ DEPUNERE!

Iar dacă vrei să joci jocuri poker ca la aparate gratis, utilizând bonusuri fără depunere la casino online, recomand să accesezi articolul Cazinouri online la care poți juca GRATIS fără depunere 2024.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX