HexaPro Daily Races: premii de 27.000 € până pe 8 decembrie

2019-11-15 09:28:57 1,1k 0

Turneele HexaPro Daily Races au loc zilnic până pe 8 decembrie, Unibet punând la bătaie premii în valoare de 27.000 €.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Câștigă puncte și asigură-ți un loc în vârful clasamentului. Este foarte simplu: cu cât joci mai mult, cu atât vei acumula mai multe puncte.

În plus, în fiecare duminică, premiile sunt mărite și la fiecare a doua oară când ai multiplicatorul cel mai mic (1.5x), vei primi puncte extra.

Ce este HexaPro pe Unibet Poker

Turneele HexaPro sunt jocuri de Sit & Go rapide, hiper-turbo, cu 3 jucători și cu buy-inuri între 1 € și 100 €. Fiecare HexaPro are un fond de premiere aleatoriu, de la 1,5 ori până la 1.000 de ori buy-inul.

După ce accesezi Unibet, navighează la fila HexaPro și selectează buy-inul și numărul de jocuri pe care dorești să le joci. Sunt disponibile 7 buy-in-uri: 1 €; 2 €; 5 €; 10 €; 25 €; 50 €; 100 €.

Ai ocazia să joci pentru un fond de premiere de până la 1.000 de ori mai mare decât miza. Pentru un plus de adrenalină, nu vei ști cu cât este multiplicat jocul tău până când acesta nu începe.

Buy-in-urile pornesc de la numai 1 €, așa că acesta este un joc de poker de care se poate bucura și la care poate câștiga oricine. Poți chiar să fii așezat la o masă la care se joacă pentru sume foarte mari, deși efortul financiar a fost unul minim.

Câștigătorul obține întregul fond de premiere dacă multiplicatorul este de cel mult 10 ori buy-inul. În caz contrar, câștigătorul obține 80%, locul 2 obține 12% și locul 3 obține 8%.

În jocurile de HexaPro numărul de fise inițiale este de 500 pentru toți multiplicatorii. Viteza creșterii nivelurilor de blinduri diferă în funcție de multiplicator. Blindurile cresc mai rapid pentru jocurile de HexaPro cu multiplicator scăzut și mai lent pentru cele cu multiplicatori ridicați.

Cum funcționează:

  • Joacă la orice masă HexaPro – câștigi puncte pentru orice joc, indiferent de rezultat
  • Verifică clasamentele zilnice în softul de Poker
  • Câștigă puncte extra la fiecare a doua oară când multiplicatorul este 1.5x
  • Toate premiile sunt mărite duminica


Premii HexaPro

Low (Buy-in: €1, €2 și €5)

Mid (Buy-in: €10 și €25)

High (Buy-in: €50 și €100)


În fiecare zi sunt, așadar, curse în funcție de nivelul buy-in-ului. Nivelul Low include buy-inurile de €1, €2, și €5. Nivelul Mid include buy-in-urile de €10 și €25. Nivelul High include buy-in-urile de €50 și €100.

Jucătorii pot participa în toate cele trei curse zilnice. Clasamentele vor fi disponibile doar în soft-ul de poker. Fiecare jucător poate ocupa un singur loc în clasamentul fiecărei curse. Jucătorii care își crează mai multe conturi vor fi excluși din promoție. La fiecare a doua oară când ai multiplicatorul 1.5x, vei primi puncte extra. Cei doi multiplicatori 1.5x trebuie să fie obținuti în aceeași zi și la același nivel de buy-in, dar nu trebuie să fie obținuți consecutiv.

În cazul unui egal, jucătorii aflați pe aceeași poziție în clasament vor împărți în mod egal premiul pentru poziția respectivă.

CE SE MAI POATE JUCA PE UNIBET

Turnee freezeout
Cel mai întâlnit tip de turneu de poker. Te-ai săturat de cei care fac buy-in după buy-in shovând cu orice doar în speranța să se dubleze? În competițiile freezout, nu mai primești o a doua șansă. Plătești buy-in-ul, primești jetoanele și joci până când câștigi competiția sau până când ești eliminat.
 
Multi-buy
Ești în căutarea unui turneu deep stack, în care să ai multe fise la dispoziție și spațiu de manevră? Înmulțește buy-in-ul cu x2, x3 sau x4 și vei avea la dispoziție un stack uriaș.
 
Freeroll
La turneele Freeroll accesul este complet gratuit. Jucătorii noi au posibilitatea să joace la turnee freeroll cu premii de 500 de euro. Există și competiții fără buy-in la care poți intra pe bază de invitație, dacă îndeplinești o anumită condiție, misiune etc. Unibet oferă în fiecare zi mai multe turnee Freeroll cu premii în bilete sau cash, astfel că dacă nu dorești să investești deloc bani din propriul buzunar, poți apela la acest gen de turnee. Fără risc și cu posibilitatea să îți faci un cheag de start up.
 
Turneu garantat (GTD)
În multe din turnee se garantează valoarea totală a premiilor, indiferent de numărul de jucători înregistrați. Cu alte cuvinte, dacă buy-in-ul total este mai mic decât suma garantată, Unibet completează cu restul. În cazul în care suma totală din buy-in-uri depășește garanția, acei bani vor fi redistribuiți la jucători, în funcție de schema premiilor.
 
Sateliți
Vrei să ajungi la turneu cu buy-in mare sau la un eveniment live prin investirea unei mici sume de bani? Aceste turnee sunt disponibile în mai multe formate, însă toate oferă ca premiu intrarea la un turneu mai mare. Poți astfel, cu un efort minim, să ajungi să te lupți pentru sume uriașe, dacă prinzi un run bun.
 
Turneu recompensă
Turneele recompensă sunt disponibile în mai multe formate și vă recompensează pentru eliminarea unui anumit jucător, a oricărui jucător sau a mai multor jucători.

COMPETIȚII SPECIALE

 King of flips: Obține jetoane jucând poker pe bani reali și progresează prin seria de premii din mini jocul King of Flips. Câștigă până la un pachet la Unibet Open în valoare de 2.000 €
 
Super Double Trouble: Turneul săptămânal Double Trouble s-a dovedit a fi un succes, așa că Unibet a decis să lanseze un nou turneu, Super Double Trouble. La el ai șansa de a câstiga €400 în cash, în cazul în care ai ghinionul să pierzi €200 sau mai mult la mesele de cash din săptămâna anterioară.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi