Sfaturi utile pentru a câştiga mai mult la turneele mici de poker online!

2020-01-15 05:50:00 3,0k 0

În prezent, pokerul este cu siguranţă al doilea cel mai popular joc de noroc şi în acelaşi timp unul de pe urma căruia mulţi fac profit. Te-ai întrebat probabil de multe ori ce trebuie să faci pentru a avea şi tu succes, chiar dacă eşti un jucător amator. Cu siguranţă de cele mai multe ori alegi turneele mici, cu mize minime, unde îţi poţi îmbunătăţi jocul contra altor participanţi de nivelul tău. În continuarea acestui articol voi încerca să-ţi dau câteva sfaturi utile, care îţi pot îmbunătăţi rata de câştig la acest tip de jocuri.

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!


Este mult mai simplu să câştigi bani de la jucătorii de ocazie!

Fie că joci poker în modul tradiţional sau online trebuie să ştii că cel mai uşor este să faci bani de pe urma jucătorilor de ocazie, adică cei care nu trăiesc din poker. Aceştia joacă de plăcere şi nu iau jocul în serios, aşa cum o fac jucătorii profesionişti. Cei din urmă au strategii bine puse puse la punct, pe care le respectă în orice monent, pe când jucătorii de ocazie sunt predispuşi la greşeli grave în timpul jocului.

Îi găseşti în special la mesele de pe site-urile online deoarece le este mult mai comod să joace de acasă şi în plus operatorii de jocuri de noroc şi-au dat şi ei seama că profitul vine de pe urma acestui tip de jucători şi înccearcă să-i acapareze prin bonusuri şi oferte de bun venit. Îţi recomand cu încredere Unibet Poker (deschide cont acum), cea mai bună aplicaţie a unei camere de poker licenţiate în România, acolo unde poţi profita foarte uşor de pe urma jucătorilor de ocazie.

Dacă eşti un “Low - Stakes Player”, cu siguranţă poţi face profit de pe urma unui “Casual Player” în acest tip de turnee unde jucătorii profesionişti se aventurează prea puţin din pricina mizelor destul mici. 


Joacă majoritatea mâinilor contra jucătorilor de ocazie!

Studiază jucătorii de la masă cu atenţie şi punctează-i pe cei de ocazie sau care joacă doar pentru distracţie. De cele mai multe ori nu reuşeşti să-ţi măreşti rata de câştig contra acestor jucători deoarece pur şi simplu renunţi prea uşor înainte de flop. Tot cea ce trebuie să faci este să te implici cât mai mult în joc cu ei şi este de preferat să joci mai mult de jumătate din mâini. Chiar dacă foldul este o decizie salvatoare de cele mai multe ori, contra jucătorilor de ocazie foloseşte-l doar în cazuri extreme, la cele mai slabe mâini posibile.

Cu siguranţă te temi că din moment ce n-ai o mână bună te vei bloca după flop şi nu vei şti ce să faci, însă gândeşte-te că adversarul se confruntă cu aceleaşi dileme şi fiind un jucător de ocazie, greşelile vor apărea imediat şi vei avea succes cu mâini pe care nu le joci de obicei. Aşadar, implică-te cât mai mult în joc contra acestor jucători şi profitul va veni pe parcurs.


Construieşte potul contra jucătorilor pasivi!

La turneele mici vei găsi foarte mulţi jucători pasivi, adică aceia care nu iau decizii agresive la masă şi se mulţumesc cu cele standard. Sunt foarte uşor de recunoscut deoarece joacă aproape fiecare mână, se folosesc obsesiv de Check sau Call şi rareori de Raise. Este destul de simplu de jucat împotriva lor, însă trebuie să ştii că aceştia nu-ţi vor construi niciodată potul. Aşadar, dacă ai o mână bună şi vrei un câştig frumos, tu trebuie să iei atitudine la masă, astfel vei câştiga prea puţin în raport cu valoarea mâinii.

Cea mai bună decizie este să joci agresiv cu astfel de oponenţi şi să laşi capcanele pentru restul. De cele mai multe ori te temi să nu-ţi sperii adversarul cu un joc agresiv, însă acest tip de jucător folosesc Foldul la fel de rar cum foloseşte şi Raiseul, iar tu poţi controla potul în totalitate. În concluzie, poţi avea succes şi la unele turnee mici de poker, cu condiţia să ştii pe ce tip de jucători să te axezi. Punctează-i pe cei de ocazie sau care joacă doar pentru distracţie şi concentrează-te pe jocul lor. Cea mai simplă cale de a obţine profit contra lor este să faci totul cât mai simplu la masă. Dacă ai o mână bună trebuie neapărat s-o valorifici prin pariuri pe măsură.

Implicarea este cheia succesului contra acestui tip de jucători. Cu cât joci mai mult cu ei, cu atât vei avea mai mult succes. Nu te pierde cu firea, deoarece de cele mai multe ori aceşti jucători îţi fac singuri cadouri.

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor