Se poate trai din poker în 2022?

2022-01-05 11:16:00 4,9k 0

Majoritatea dintre noi dorim sa traim mai bine. Jucatorii de poker care joaca regulat s-au gandit cu siguranta ca veniturile lor de baza sa vina din jocul de poker. Cu siguranta este mai frumos sa stai sa joci poker toata ziua, decat sa stai cu seful pe cap la birou sau pe santier.

Joacă la cea mai bună cameră de poker din lume cu un bonus de bun venit de până la 600$!

Operatori cu camere de poker legale în 2022
PokerStars
PokerStars
Joacă acum la PokerStars Sports România!
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 500RON + 40FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 222FS în Burning Hot!
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere!
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON

Pentru ca cineva sa traiasca din poker mai intii trebuie sa fii jucat suficient de mult (zeci de mii de miini) si sa fii reusit macar un castig substantial in ultimele 6-10 luni.. O perioada mai mica nu este edificatoare, iar prea multa incredere in propriile forte aduce neplaceri. Pokerul poate fi in anumite momente necrutator si veti avea multe oscilatii. Astfel, inainte de a renunta la jobul avut in prezent gindeste-te bine daca poti cu adevarat sa cistigi din poker si sa faci doar asta de acum inainte.

In acest ''job'' nu ai voie sa faci multe greseli, prima si cea mai prosteasca ar fi sa nu jucati poker pe un site care ofera diverse bonusuri de loialitate. Apoi ar fi indicat sa cumpati o licenta Holdem Manager sau PokerTracker. Acestea sunt cele mai complexe programe ajutatoare si va vor ajuta enorm in corectarea greselilor, observarea adversarilor etc. In plus pokerul live nu trebuie neglijat pentru ca ajuta la imbunatatirea jocului si veti putea cistiga si aici. Gasiti persoane care joaca poker acasa cu mize acceptabile pentru buzunarul vostru sau mergeti in cazinouri cu jucatori slabi.

Daca sunteti jucator de turnee veti fi mai mereu pe drumuri. Cheltuielile cu aceste deplasari se tot aduna si trebuie tinut cont este posibil sa nu intrati in bani la nici un turneu timp de citeva luni!. In aceste conditii ai ca alternativa pokerul pe internet: joaca acolo ring sau turnee, pentru ca sint mai multi fishi decit in cazinouri.

Unul din aspectele cele mai importante importante este bankrollul de start, adica suma cu incepeti. Aceasta trebuie sa fie consistenta si nu trebuie sa va aventurati la mese cu mize prea mari comparativ cu banii dsponibilii. Astfel ca aveti de ce sa intrati la mese de 5/10$ cu 1000$! Dupa ce cistigati mult timp la o anumita miza si simtiti ca puteti sa va descurcati si mai sus, abia atunci cresteti miza. Chiar daca doriti ca pokerul sa fie ''jobul'' vostru va trebui sa ramenti activ din punct de vedere fizic, psihic si social.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Te-ar putea interesa și: 

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult