De ce să joci poker la Unibet. Argumentele pentru o experiență unică

2,0k 0
 
Despre camera de poker Unibet am discutat pe larg în acest articol, astăzi ne vom axa pe o serie de argumente pentru care merită să îți deschizi cont aici. Camera de poker Unibet, licențiată în România, se diferențiază total de concurență printr-o serie de particularități.

Cameră de poker unică

Unibet poker este o platformă perfectă pentru cei aflați la început de drum. Asta pentru că e destinată mai degrabă jucătorilor începători sau de ocazie. Dacă abia ai deschis ochii în no limit hold'em sau dacă vrei pur și simplu să te distrezi, un loc mai potrivit cu greu vei găsi. 
 
Turneele sunt mai puțin aglomerate, deci nu va trebui să stai multe ore pe scaun concentrat, pentru a face ITM-ul (into the money) la o competiție.
 
Dar marele plus al acestei camere de poker e permanenta inovație. Cei care s-au plictisit de grafica destul de similară a celorlalte camere vor găsi aici locul în care să evadeze. Vorbim despre o grafică inedită și chiar ludică, menită îți ofere pătrunderea într-un nou teritoriu al imaginației. Cele mai multe dintre aplicațiile de poker au o grafică monotonă, nu și Unibet. În 2014 eGaming Review (EGR) - cea mai citită şi respectată publicaţie din industria mondială a gamblingului - a acordat Unibet premiul pentru "Inovație în Poker". În iunie 2015 aceeaşi publicaţie a acordat acelaşi trofeu celor de la Unibet, semn că operatorul scandinav și-a îndeplinit obiectivele de a continua pe aceeași linie, de implementare a elementelor noi de design. Relaxare într-o atmosferă unică, asta vei găsi în locul camerei clasice de poker.
 
Un alt motiv pentru a te juca aici este acela că unibet.ro oferă servicii de top pentru toți pasionații de gambling. Este singurul operator licențiat care oferă patru tipuri de jocuri de noroc. În afară de poker, te poți juca pe unul din cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România, la un cazino care oferă o varietată largă de jocuri, dar și la singura cameră de bingo licențiată pe teritoriul țării noastre. Așa că nu este o mare surpriză faptul că Unibet este operatorul preferat de cei mai mulți români, conform topului nostru de popularitate.
 
Clienții noi la poker beneficiază de un bonus de până la 200€ pentru prima depunere. Iar dacă nu vrei să efectuezi un depozit, atunci îți recomandăm să încerci turneele freeroll care au loc o dată la fiecare două ore. 

Pokerul se întoarce la origini

În ultimii 10 ani, jucătorii de poker au devenit mici mașinării, fiind în permanență ajutați de diferite programe software pentru a lua deciziile corecte din punct de vedere matematic. Pentru Unibet Poker nu sunt disponibile astfel de metode de asistenţă. Acest lucru e un mare avantaj pentru tine, jucător recreațional. Știi sigur că oponenţii tăi nu beneficiază de vreun avantaj.
 
Lobby-ul asigură aşezarea aleatorie a jucătorilor, iar software-ul îți oferă posibilitatea de a schimba aliasul şi avatarul de până la 3 ori pe zi.
 
 

Recompense şi promoţii

Pe lângă bonusul la prima depunere, cei de la Unibet sunt interesați de fidelizarea jucătorilor și propun o serie de misiuni. Unice în peisajul pokerului. Ești recompensat, astfel, dacă îndeplinești diferite obiective la mese. Punctele tale vor fi resetate la începutul fiecărui trimestru şi recompensele includ bani şi bilete pentru turnee, bonusuri, un avatar personalizat sau un pachet pentru Unibet Open. Există, de asemenea, o misiune lunară disponibilă pentru toţi jucătorii şi, cel mai important, obiectivele pot fi atinse. Nu discutăm despre provocări pe care le poți bifa doar cu sume mari sau cu sute de ore petrecute la masa de joc, sunt țeluri comune, dezirabile.
 

Jucaţi pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe computer

 
Un mare avantaj oferit de Unibet e faptul că nu te obligă să îți instalezi o aplicație pentru a putea juca poker. Deși este indicat să o faci, poți intra la un turneu și direct din browser, odată contul făcut.
 
Aplicația Unibet Poker este disponibilă prin descărcare pe computer (PC şi Mac), prin accesare pe browsere desktop, pe tablete şi telefoane mobile (iOS şi Android). Software-ul este optimizat pentru fiecare dispozitiv, aşa că poți să te aștepți la experiențe similare indiferent cum alegi să joci. 
 

Ce se poate juca pe Unibet

Turnee freezeout
Cel mai întâlnit tip de turneu de poker. Te-ai săturat de cei care fac buy-in după buy-in shovând cu orice doar în speranța să se dubleze? În competițiile freezout, nu mai primești o a doua șansă. Plătești buy-in-ul, primești jetoanele și joci până când câștigi competiția sau până când ești eliminat.
 
Multi-buy
Ești în căutarea unui turneu deep stack, în care să ai multe fise la dispoziție și spațiu de manevră? Înmulțește buy-in-ul cu x2, x3 sau x4 și vei avea la dispoziție un stack uriaș.
 
Freeroll
La turneele Freeroll accesul este complet gratuit. Jucătorii noi au posibilitatea să joace la turnee freeroll cu premii de 500 de euro. Există și competiții fără buy-in la care poți intra pe bază de invitație, dacă îndeplinești o anumită condiție, misiune etc. Unibet oferă în fiecare zi mai multe turnee Freeroll cu premii în bilete sau cash, astfel că dacă nu dorești să investești deloc bani din propriul buzunar, poți apela la acest gen de turnee. Fără risc și cu posibilitatea să îți faci un cheag de start up.
 
Turneu garantat (GTD)
În multe din turnee se garantează valoarea totală a premiilor, indiferent de numărul de jucători înregistrați. Cu alte cuvinte, dacă buy-in-ul total este mai mic decât suma garantată, Unibet completează cu restul. În cazul în care suma totală din buy-in-uri depășește garanția, acei bani vor fi redistribuiți la jucători, în funcție de schema premiilor.
 
Sateliți
Vrei să ajungi la turneu cu buy-in mare sau la un eveniment live prin investirea unei mici sume de bani? Aceste turnee sunt disponibile în mai multe formate, însă toate oferă ca premiu intrarea la un turneu mai mare. Poți astfel, cu un efort minim, să ajungi să te lupți pentru sume uriașe, dacă prinzi un run bun.
 
Turneu recompensă
Turneele recompensă sunt disponibile în mai multe formate și vă recompensează pentru eliminarea unui anumit jucător, a oricărui jucător sau a mai multor jucători.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi